Skip to content

Kristinehamns Energi

När det kommer till att välja rätt elleverantör är det många faktorer som spelar in. I en värld där hållbarhet och kostnadseffektivitet går hand i hand, strävar konsumenter efter att hitta företag som inte bara erbjuder konkurrenskraftiga priser, utan också bidrar till en grönare planet. Kristinehamns Energi har positionerat sig som ett intressant alternativ på den svenska elmarknaden, med vikt på förnyelsebar energi och transparenta priser. I denna recension genomlyser vi deras erbjudanden, priser och mycket mer för att ge dig en klar bild av vad du kan förvänta dig som kund hos dem.

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.5 4.0 4.2 5.0 4.3

Kristinehamns Energi elpriser & erbjudanden

Kristinehamns Energi stoltserar med att erbjuda konkurrenskraftiga elpriser. De tar hänsyn till marknadens fluktuationer och erbjuder sina kunder prispaket som speglar dessa förändringar. Deras prissättning är transparent, vilket innebär att konsumenter lätt kan förstå kostnadssammansättningen för sitt elavtal.

Avgifter och bindningstider

Detta bolag tillämpar en flexibel struktur när det gäller avgifter och bindningstider. De ger konsumenterna möjlighet att välja mellan olika bindningstidsalternativ, från helt utan bindningstid till längre perioder, beroende på kundens behov och önskemål. Det är vanligtvis ingen startavgift, vilket gör det enkelt och ekonomiskt att byta till Kristinehamns Energi.

Rabatter & Erbjudanden

Kristinehamns Energi är känt för sina attraktiva rabatter och erbjudanden, särskilt för nya kunder och vid vissa kampanjperioder. De senaste erbjudandena inkluderar ofta rabatterade priser eller extra förmånliga villkor under de första månaderna då man tecknar ett nytt avtal.

 • Ny kund-rabatt: Sänkt pris de första 3 månaderna
 • Långtidsbonuserbjudanden för trogna kunder
 • Särskilda kampanjer under lågkonjunktur på energimarknaden

Påslag

Kristinehamns Energi strävar efter att hålla sina påslag så låga som möjligt, för att göra deras elavtal mer attraktiva. Påslaget är den del av elpriset som går direkt till elleverantören, och genom att ha en av marknadens lägsta påslag säkerställer Kristinehamns Energi att deras kunder får ett bra värde för pengarna.

Förnyelsebar energi

En av Kristinehamns Energis starkaste försäljningsargument är deras engagemang för förnyelsebar energi. De erbjuder 100% grön el som standard i alla sina elavtal, vilket inte bara bidrar till en mer hållbar framtid utan även ger kunderna en känsla av att vara del av lösningen på klimatförändringarna.

Faktor Information
Avgifter Inga startavgifter, flexibla bindningstider
Rabatter & Erbjudanden Ny kund-rabatter, lojalitetsbonusar, kampanjerbjudanden
Påslag Av marknadens lägsta
Förnyelsebar energi 100% grön el i alla elavtal

Snabbinfo om Kristinehamns Energi

Kristinehamns Energi är en etablerad aktör på den svenska energimarknaden som erbjuder olika tjänster anpassade för både privatpersoner och företag. Med fokus på hållbarhet och kundnöjdhet, levererar detta elbolag miljövänliga och kostnadseffektiva lösningar inom elhandel. Elektrisk energi från Kristinehamns Energi kommer med moderna betallösningar som e-faktura och samlingsfaktura, men det noteras att schysst elhandel och autogiro för närvarande ej erbjuds. Trots detta lyfts företagets engagemang i miljön fram genom deras svanenmärkta elavtal samt möjligheten att motta pappersfaktura för de som önskar detta.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Kristinehamns Energis egna kunder?

Kundomdömen för Kristinehamns Energi lyfter ofta fram företagets pålitlighet och kundservice. De har erhållit beröm för sin snabba service och det brukar uppskattas att de är lätta att nå via telefon eller e-post. På plattformar som Reco, SKI och Trustpilot framgår det att många kunder känner sig nöjda med deras gröna el initiativ och de transparenta prisuppgifterna.

 • Reco: Över 100 recensioner med ett genomsnittsbetyg på 4,2/5
 • SKI Kundnöjdhet: Topprankade i flera kategorier
 • Trustpilot: 150+ omdömen med en rating på 4/5 stjärnor

Timpriser hos Kristinehamns Energi

Timpriserna hos Kristinehamns Energi sätts med ambitionen att alltid spegla marknadens läge så rättvist som möjligt. Kunden kan välja att binda sitt timpris eller ha ett rörligt pris som anpassas efter elmarknaden. Företagets hemsida ger en utförlig beskrivning av hur timpriserna fungerar, inklusive exakta prisexempel. Denna transparens bidrar till ett förtroende som många kunder värderar högt.

Tid Timpris (öre/kWh)
Elmarknadspris kl. 00-06 Varierande
Elmarknadspris kl. 07-23 Varierande

Fördelar & Nackdelar

Bland fördelarna med att välja Kristinehamns Energi märks särskilt deras gröna profil och konkurrenskraftiga priser. När det gäller nackdelar påpekar en del kunder att vissa erbjudanden endast är tillgängliga under begränsade tidsperioder och att mycket information krävs för att förstå de olika prisplanerna fullt ut.

Fördelar Nackdelar
Engagemang för förnyelsebar energi Erbjudanden med tidsbegränsning
Transparanta timpriser Komplexa prisstrukturer kan vara svåra att förstå
God kundservice och höga omdömen
Innovativa lösningar anpassade efter kunden

Kundsupport

Hos Kristinehamns Energi är kundsupporten en central aspekt av verksamheten. Företaget strävar efter att alltid vara tillgängligt för sina kunders frågor och behov med ett kompetent team redo att bistå. Feedback från kunder vittnar om snabba och klargörande svar, vilket innebär att eventuella problem kan lösas effektivt. I jämförelse med andra energibolag sticker Kristinehamns Energi ut med sin personliga touch i kundbemötandet.

Öppettider Kundservice E-post Telefonnummer Adress
Måndag – Fredag: 08:00 – 17:00 kundservice@kristinehamnsenergi.se 0550-880 00 Kristinehamns Energi AB, Energivägen 4, 681 92 Kristinehamn

Sammanfattning

Som en sammanfattning kan konstateras att Kristinehamns Energi är en stark aktör på den svenska elmarknaden med fokus på både miljö och kundnöjdhet. Genom att kombinera konkurrenskraftiga priser med förnyelsebar energi skapar de ett attraktivt erbjudande för miljömedvetna konsumenter. Bolagets insats för transparent kommunikation och lättillgänglig kundsupport ger dem fördelar i en bransch där förtroende och servicevärde väger tungt. Utifrån kundernas egna utlåtanden och omdömen står det klart att Kristinehamns Energi lever upp till dess rykte som en pålitlig och ansvarstagande energileverantör.

Vanliga Frågor

Nedan listar vi några av de vanligaste frågorna som ställs till Kristinehamns Energi:

 • Hur byter jag till Kristinehamns Energi?
 • Vilken typ av elavtal passar bäst för mig?
 • Hur fungerar tillsynen av elnätet och vad gör jag vid en strömavbrott?
 • Vad är fördelarna med grön el?
 • Kan jag binda mitt elpris och hur påverkas jag av marknadssvängningar?

Betygsätt
[Total: 0 Average: 0]