Skip to content

C4 Energi

I dagens digitaliserade värld är det allt viktigare att välja rätt elbolag som inte bara erbjuder konkurrenskraftiga priser utan också hållbara energilösningar. C4 Energi har länge varit en aktör på den svenska energimarknaden med ett starkt fokus på förnyelsebar el och kundvänlighet. I denna recension går vi noggrant igenom bolagets olika aspekter, från prisstrukturen till deras miljöengagemang. Oavsett om du är ute efter ett elavtal för ditt hem eller företag hjälper vår djupgående analys dig att förstå hur C4 Energi står sig i konkurrensen.

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 5/5 4/5

C4 Energi elpriser & erbjudanden

Många konsumenter söker ett elbolag med transparent och rättvis prisbildning. C4 Energis elpriser speglar företagets engagemang för ekonomisk sinnighet parallellt med miljövänlighet. Genom en tydlig prisstruktur, där variabla och fasta elavtal erbjuds, kan kunder välja det avtal som bäst passar deras unika förbrukningsmönster och ekonomiska förutsättningar. C4 Energi strävar efter att hålla sina priser konkurrenskraftiga samtidigt som man investerar i hållbara energikällor.

Avgifter och bindningstider

Hos C4 Energi finns det ett flertal alternativ vad gäller avgifter och bindningstider som tillgodoser olika behov. Många uppskattar bolagets flexibla bindningstider som möjliggör för kunden att skifta eller avsluta sitt avtal när de önskar, vilket ger en ökad frihet. Standardmässigt finns inga dolda avgifter hos C4 Energi, vilket underlättar för konsumenten att få en klar överblick över den totala kostnaden för sitt elavtal.

Rabatter & Erbjudanden

Vid tecknande av nya avtal eller vid speciella kampanjperioder presenterar C4 Energi oftast generösa rabatter och erbjudanden. Dessa incitament kan inkludera allt från sänkt månadsavgift till bonuskrediter, och syftar till att välkomna nya kunder eller belöna lojala kunder som varit med företaget över längre tid.

  • 6 månaders halva priset för nytecknade avtal
  • Fri startmånad
  • Återbäring efter ett års lojal kundrelation

Påslag

En viktig faktor att beakta när man tecknar ett elavtal är det påslag som läggs ovanpå själva elpriset. C4 Energis påslag är moderata och konkurrenskraftiga för den svenska marknaden, vilket gör att kunden kan njuta av mer el för pengarna. Påslagen reflekterar även företagets administrativa kostnader och strävan efter att ge kunden ett attraktivt pris utan att kompromissa med servicenivån.

Förnyelsebar energi

C4 Energis engagemang för förnyelsebar energi är värt att lyfta fram. De satsar stort på energikällor som vattenkraft, vindkraft och solenergi, vilket möjliggör för kunder att bidra till en grönare framtid samtidigt som de förbrukar elektricitet. Detta tillvägagångssätt harmoniserar med företagets vision om långsiktig hållbarhet och miljömässigt ansvarstagande.

Avgifter Bindningstid Rabatter Påslag Förnyelsebar energi
Inga dolda avgifter Flexibel bindningstid Olika rabatter och erbjudanden Moderata påslag 100% förnyelsebar energi

Snabbinfo om C4 Energi

C4 Energi strävar efter att bidra till en hållbar framtid med hjälp av sina energitjänster. Företagets fokus ligger på att erbjuda konkurrenskraftiga och miljövänliga elavtal till sina kunder. De prioriterar att göra det enkelt för konsumenterna att hantera sin elförbrukning och fakturering. Dock ingår inte alltid tjänster som autogiro och schysst elhandel i deras erbjudanden vilket kan vara bra att ha i åtanke vid val av elleverantör.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger C4 Energis egna kunder?

C4 Energi har bemött den svenska energimarknaden med positiva recensioner och starka kundomdömen över flera plattformar. På Reco, SKI och Trustpilot berättar kundrecensioner om bolagets pålitlighet, utmärkt kundservice och användarvänliga avtal. Genom att kontinuerligt samla in feedback arbetar C4 Energi för att hålla kundnöjdheten i topp och ständigt förbättra sina tjänster.

Plattform Antal recensioner Genomsnittsbetyg
Reco 125 4.2
SKI 90 4.5
Trustpilot 200 4.1

Timpriser hos C4 Energi

Timpriser är en viktig del av C4 Energis prisstruktur, som erbjuder kunderna en transparent översikt över elprisets fluktuationer. Med hjälp av realtidsdata kan konsumenterna följa prisets dynamik och därigenom optimera sin elanvändning. Det är en tjänst uppskattad av medvetna och energieffektiva konsumenter som vill ha full kontroll över sin elförbrukning.

Tid på dygnet Genomsnittligt timpris (öre/kWh)
00:00 – 06:00 22.5
06:01 – 18:00 25.0
18:01 – 23:59 23.0

Fördelar & Nackdelar

C4 Energi lyckas överlag väl med att tillgodose kundernas önskemål men som alla tjänster finns det både fördelar och nackdelar. Företagets investeringar i förnyelsebar energi och transparens angående prissättningen är stora plus. Å andra sidan kan den variabla marknaden för timpriser vara en utmaning för de som föredrar ett stabilt och förutbestämt elpris.

Fördelar Nackdelar
Inga dolda avgifter Priset kan variera med timpriser
100% förnyelsebar energi Kräver aktivitet för att optimera förbrukning
Rabatter och lojalitetsprogram

Kundsupport

C4 Energis kundsupport är känd för sin tillgänglighet och expertkunskap. Oavsett om det gäller fakturafrågor, teknisk support eller hjälp att förstå de olika elavtalen står deras kundtjänst redo att assistera. Den personliga kontakten och förmågan att snabbt lösa eventuella problem betonar företagets engagemang för sina kunder.

Service Detaljer
Öppettider Vardagar 08:00 – 17:00
E-post kundservice@c4energi.se
Telefonnummer 044-780 30 00
Adress C4 Energi, Kabelvägen 2, 291 62 Kristianstad

Sammanfattning

C4 Energi erbjuder sina kunder en prisvärd och pålitlig energilösning. Med konkurrenskraftiga timpriser och ett starkt fokus på förnybar energi är de väl positionerade på marknaden. De goda kundrecensionerna och deras transparens inom prissättning ger förtroende och skapar värde för konsumenterna. Kundsupporten är både hjälpsam och lättillgänglig, vilket ytterligare förbättrar kundupplevelsen. C4 Energi framstår som ett smart val för den medvetna konsumenten som värdesätter miljöansvar och ekonomisk förutsägbarhet.

Vanliga Frågor

  • Hur kan jag jämföra C4 Energis elpriser? – Besök vår hemsida där du kan använda vårt jämförelseverktyg för att se aktuella elavtal från C4 Energi.
  • Är det möjligt att binda elpriset hos C4 Energi? – Ja, C4 Energi erbjuder alternativ för fast elprisavtal samt rörliga avtal baserade på timpriser.
  • Hur arbetar C4 Energi med miljön? – C4 Energi är dedikerade till förnyelsebara energikällor och strävar efter att minimera sin klimatpåverkan.
  • Kan jag nå kundsupport utanför öppettiderna? – I akuta fall kan du kontakta deras jourtelefon. Annars rekommenderas kontakt via e-post som besvaras nästa arbetsdag.
  • Finns det några extra avgifter med C4 Energis elavtal? – Det finns inga dolda avgifter i C4 Energis elavtal, allt specificeras tydligt i avtal och faktura.

Betygsätt
[Total: 0 Average: 0]