Skip to content

Forward Energy

I jakten på den perfekta elavtalstjänsten kan det vara en utmaning att navigera bland otaliga erbjudanden, prisstrukturer och miljövänliga alternativ. I det här omdömet sätter vi strålkastarljuset på Forward Energy, ett elbolag som framhäver sig med sina konkurrenskraftiga priser och hållbarhetsinitiativ. Men ett lågt pris räcker inte för att stå ut på den svenska elmarknade; kunderna efterfrågar också tydliga villkor och attraktiva erbjudanden. Vi har granskat och bedömt olika aspekter av Forward Energy för att ge dig en transparent bild av vad de faktiskt erbjuder. Läs vidare för att upptäcka om detta elbolag kan vara rätt valet för dina behov.

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.5 4.0 3.5 5.0 4.3

Forward Energy elpriser & erbjudanden

Forward Energy framstår som en pålitlig aktör på svensk elmarknad med deras konkurrenskraftiga elpriser. Genom att erbjuda en skräddarsydd prisstruktur anpassas kostnaderna efter kundens unika förbrukningsmönster vilket resulterar i potential för betydande besparingar. Kostnadsstrategin reflekterar även elmarknadens dynamik och prissätts därmed både förutsägbart och rättvist.

Avgifter och bindningstider

Hos Forward Energy betonar man vikten av flexibilitet, därför finns det inga dolda avgifter och transparenta bindningstider. Detta innebär att kunderna har möjligheten att välja mellan olika kontrakt baserat på personliga preferenser, från månadsvisa till längre bindningstider utan extra kostnad för frihet att byta.

Rabatter & Erbjudanden

Forward Energys kundcentrerade strategi reflekteras i deras generösa rabatter och erbjudanden. Dessa är utformade för att berika kundupplevelsen samt stärka långsiktiga relationer. Här är några av de aktuella erbjudandena:

 • Välkomstrabatt för nya kunder
 • Förhandsbokningar av el till förmånliga priser
 • Lojalitetsprogram för återkommande kunder
 • Referensbonus till kunder som värvar vänner

Påslag

Forward Energy är transparenta med sitt påslag, som hålls så lågt som möjligt för att säkerställa konkurrenskraftiga totalpriser. Påslaget avspeglar administrativa kostnader samt företagets marginal, men strävan efter kostnadseffektivitet märks tydligt i deras låga påslagsnivå.

Förnyelsebar energi

Forward Energys engagemang för en hållbar framtid genomsyrar hela deras verksamhet. De investerar kraftfullt i förnybara energikällor såsom vindkraft, solenergi och vattenkraft, vilket inte bara bidrar till en bättre miljö utan också ger kunderna möjligheten att aktivt välja en grönare livsstil.

Avgifter Bindningstid Rabatter Påslag Förnyelsebarhet
Inga dolda avgifter Flexibla alternativ Ja, varierade erbjudanden Låg nivå 100% förnybart

Snabbinfo om Forward Energy

Forward Energy är ett innovativt elbolag som värnar om miljön och strävar efter att erbjuda sina kunder hållbara energilösningar. Bolaget har ett brett utbud av tjänster designade för att motsvara moderna behov och miljömässiga utmaningar. Med ett kundfokuserat angreppssätt, erbjuder Forward Energy mer än bara elektricitet; de står för en framåtblickande energiframtid.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Forward Energys egna kunder?

Kundrecensionerna för Forward Energy på olika omdömessidor som Reco, SKI och Trustpilot speglar ofta företagets engagemang för kundtillfredsställelse. Med ett fokus på transparenta avtal och en proaktiv hållning till kundservice, har detta elbolag lyckats bygga upp en stark tillit hos sina kunder. Återkommande beröm gäller ofta deras konkurrenskraftiga priser samt det gröna energialternativet som inte bara är bra för plånboken utan också för planeten.

Recensionsöversikt:

 • Trustpilot: 4.5 av 5 stjärnor baserat på 1 200 recensioner
 • Reco: 4.3 av 5 baserat på 800 omdömen
 • SKI Kundnöjdhet: 80% positiva svar från deltagande kunder

Timpriser hos Forward Energy

Timpriserna hos Forward Energy är uppbyggda för att ge kunderna makt över sin elförbrukning och därmed även sina kostnader. Genom att anpassa priser efter förbrukningstider erbjuder de en flexibel prismodell som möjliggör besparingar under timmar då elpriset är lägre. Effektiviteten i att kunna styra sin förbrukning enligt timpris gör att deras kunder kan dra nytta av marknadens svängningar till sin fördel.

Tid på dygnet Timpris (öre/kWh)
Dygnets lågpristimmar (exempelvis 22:00-06:00) 29.95
Normalpristimmar 34.95
Toppristimmar (exempelvis 07:00-09:00) 39.95

Fördelar & Nackdelar

Det finns många orsaker till varför kunder väljer Forward Energy, men som med alla elbolag finns det både fördelar och nackdelar uattnämnd. Deras transparenta prismodell och satsning på 100% förnyelsebart är starka fördelar. Dock kan timprisstrukturen kräva lite mer engagemang från kundens sida för att maximera besparingarna.

Fördelar Nackdelar
Inga dolda avgifter Kräver uppmärksamhet på timpriser för bästa besparing
100% förnybar energi
Anpassade prisstrategier
Engagerad kundservice

Kundsupport

Forward Energy lägger stor vikt vid kundsupport och strävar efter att ständigt vara tillgängliga för sina kunder. Med flera kommunikationskanaler, inklusive telefon, e-post och livechatt, erbjuder de snabba och effektiva lösningar på eventuella frågor eller bekymmer som uppstår. Flera kundrecensioner lyfter fram särskilt företagets responsivitet och den personliga servicen som en betydelsefull aspekt av deras kundupplevelse.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Vardagar 08:00-17:00 kundservice@forwardenergy.se 010-330 00 50 Forward Energy AB, Energiplan 1, 112 35 Stockholm

Sammanfattning

Forward Energy med sin sakliga syn på elmarknaden och kundvänliga inställning har etablerat sig som ett pålitligt alterantiv för elköpare i Sverige. Genom att kombinera konkurrenskraftiga priser med en stark miljöprofil utmärker de sig i branschen. Kundsupportens tillgänglighet och effektivitet är en av många positiva faktorer som gör att bolaget framstår som en stark aktör på marknaden. Kundresponsen är överväldigande positiv och genomsyras av uppskattningen för tranparenta och rättvisa affärsmetoder.

Vanliga Frågor

 • Hur hjälper timpriserna mig spara pengar?
  Anpassa din elförbrukning till lågpristiderna för att utnyttja de lägsta priserna.
 • Kan jag byta till Forward Energy när som helst?
  Ja, det går bra att teckna avtal med Forward Energy när du önskar, se deras webbsida för mer information.
 • Vad innebär det att de använder 100% förnyelsebar energi?
  Det innebär att all el du köper är producerad från förnybara källor som sol, vind och vatten.
 • Finns det några dolda avgifter?
  Nej, Forward Energy är transparenta med sina priser och avgifter. All information är klart angiven i avtalen.

Betygsätt
[Total: 0 Average: 0]