Skip to content

Karlshamn Energi

I Sveriges växande elmarknad är det av yttersta vikt att välja rätt elleverantör inte bara för plånbokens skull, utan även för miljön. I denna recension tar vi en närmare titt på Karlshamn Energi, ett företag som lovar konkurrenskraftiga priser och hållbar elproduktion. Karlshamn Energi har länge varit en del av den svenska energiscenen och har genom åren byggt upp ett rykte om att leverera pålitlig el till sina kunder. Men hur står sig deras erbjudanden, påslag, avgifter, bindningstider samt satsningen på förnybar energi? Vi ger dig svaren i form av ett utförligt betygssystem där varje aspekt av deras tjänster granskas noggrant.

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4 3 5 5 4

Karlshamn Energi elpriser & erbjudanden

Att navigera i Karlshamn Energis prissättning visar på en transparent och konkurrenskraftig struktur. Företaget erbjuder olika prisplaner som är anpassade för både små och större hushåll, med möjligheten att välja mellan rörligt och fast pris. Ett kännetecken för Karlshamn Energi är deras satsning på kundanpassade lösningar där flexibiliteten möjliggör en kostnadseffektiv energianvändning.

Avgifter och bindningstider

Med avseende på avgifter och bindningstider framstår Karlshamn Energi som ett företag som prioriterar sina kunders behov. De har inga dolda avgifter och erbjuder korta bindningstider, vilket tilltalar den moderna konsumenten som söker efter en smidig och förutsägbar el-lösning.

Rabatter & Erbjudanden

Karlshamn Energi lockar nya kunder med attraktiva rabatter och erbjudanden. Dessa kampanjer är ofta tidsbegränsade men skapar ett mervärde för de som är snabba att agera. Aktuella erbjudanden presenteras tydligt på deras hemsida, vilket gör det enkelt för kunder att hålla sig uppdaterade.

 • Introduktionsrabatt för nya kunder
 • Månadsrabatt vid autogiro
 • Årlig bonus för långvariga kunder

Påslag

Det oundvikliga påslaget hos Karlshamn Energi ligger i linje med branschstandard och det finns flera alternativ för kunden att välja mellan beroende på riskvilja och förväntad elanvändning. Påslaget reflekterar även företagets investeringar i service och teknik för att säkerställa hög kvalitet i leveranserna.

Förnyelsebar energi

Karlshamn Energis satsning på förnyelsebar energi är inte bara en del av deras marknadsföring, utan en faktisk realitet. De är i främsta ledet gällande produktion av grön el och detta genomsyrar deras alla affärsmodeller, något som speglas i deras portfölj av 100% förnybar el.

Typ av kostnad/erbjudande Detaljer
Fast/Rörligt pris Anpassade efter kundens användningsmönster
Bindningstid Korta bindningstider som främjar flexibilitet
Rabatter Tidsbegränsade och löpande erbjudanden
Påslag Konkurrenskraftiga och transparenta
Förnyelsebar energi 100% förnybar el i alla kontrakt

Snabbinfo om Karlshamn Energi

Karlshamn Energi erbjuder ett brett utbud av tjänster för att tillgodose kundens elbehov. Från miljövänligt elval genom svanenmärkta elavtal, till moderna administrativa lösningar som e-faktura och samlingsfakturering. Fokuset hos Karlshamn Energi ligger på att leverera hållbara och kostnadseffektiva elalternativ. Samtidigt är vissa tjänster som schysst elhandel och prisgaranti inte tillgängliga, vilket kan vara väsentlig information för de som värdesätter dessa aspekter vid val av elleverantör.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Karlshamn Energis egna kunder?

Karlshamn Energi har mottagit blandade omdömen från sina kunder på olika plattformar som Reco, SKI och Trustpilot. Majoriteten av kunderna värdesätter företagets engagemang för förnyelsebar energi och dess personliga kundservice. Det finns dock vissa kunder som påpekat utmaningar med fakturering och kundtjänstens responsivitet under högtrycksperioder.

Nedan listas en sammanställning av de feedback och betyg som samlat in:

 • Reco: {antal recensioner} recensioner med ett genomsnittsbetyg av {betyg}/5
 • SKI: {antal undersökningar} respondenters nöjdhet index på {index}/100
 • Trustpilot: {antal recensioner} recensioner med en rating av {stjärnor}/5

Timpriser hos Karlshamn Energi

Timpriset för el varierar hos Karlshamn Energi, beroende på marknadsläget och kundens val av avtalsform. Företaget erbjuder rörliga priser som följer marknaden timme för timme, såväl som fasta priser som ger en stabil kostnad över avtalstiden. Denna prissättningsmodell möjliggör för kunden att göra ett medvetet val baserat på sin förbrukningsprofil och ekonomiska preferenser.

Här är en översikt av deras timpriser i form av en tabell:

Tid på dygnet Rörligt Timpris Fast Timpris
Dagtid (07-19) {Rörligt dagpris} öre/kWh {Fast dagpris} öre/kWh
Nattid (19-07) {Rörligt nattpris} öre/kWh {Fast nattpris} öre/kWh

Fördelar & Nackdelar

Karlshamn Energi erbjuder både fördelar och nackdelar som är viktiga att beakta för konsumenter vid valet av elavtal. På plussidan ligger deras fokus på hållbarhet och personligt anpassade el-lösningar, medan vissa kritiska röster nämner administrativa aspekter som områden för förbättring.

Här presenteras en tydlig uppställning av fördelar och nackdelar med Karlshamn Energis tjänster:

Fördelar Nackdelar
100% förnyelsebar energi Perioder med lägre kundtjänstresponsivitet
Transparanta priser och avtal Utmaningar med fakturering för en del kunder
Flexibla bindningstider Nödvändighet att aktivt följa marknadens elpris vid rörligt avtal
Anpassade lösningar utifrån förbrukningsmönster

Kundsupport

Karlshamn Energis kundsupport har allmänt gjort ett starkt intryck hos dess klienter och anses vara hjälpsam och kunnig. De arbetar ständigt för att förbättra servicen och göra den mer tillgänglig för sina användare. Frågor och ärenden hanteras med en personlig touch som ofta uppskattas av kunderna.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Måndag – Fredag: 08-16 kundservice@karlshamnenergi.se 0454-30 40 00 Energivägen 1, 374 32 Karlshamn

Sammanfattning

Sammanfattningsvis står Karlshamn Energi ut som en el-leverantör med starkt fokus på hållbarhet och dedikation för sina kunder. Genom att erbjuda både rörliga och fasta priser förmår de möta olika kunders behov och tillhandahålla flexibla lösningar. Även om de stött på vissa utmaningar relaterade till fakturering och responsivitet, är det klart att de strävar efter att förbättra dessa områden och fortsätta att leverera högkvalitativ service. Deras transparenta approach och kundcentrerad inställning bidrar definitivt till ett positivt omdöme.

Vanliga Frågor

 • Vilka typer av elavtal erbjuder Karlshamn Energi?
 • Karlshamn Energi erbjuder både rörliga och fasta elavtal anpassade efter kundens förbrukningsmönster och ekonomiska preferenser.

 • Kan jag få hjälp med att uppskatta min framtida elförbrukning?
 • Ja, kundservice kan hjälpa dig att utifrån dina nuvarande uppgifter göra en uppskattning av din förväntade elförbrukning.

 • Är energin från Karlshamn Energi 100% förnyelsebar?
 • All el som Karlshamn Energi säljer är 100% förnyelsebar, vilket bidrar till en mer hållbar framtid.

 • Hur hanterar Karlshamn Energi tider då kundservice har hög belastning?
 • För att hantera perioder av hög belastning har Karlshamn Energi flera kanaler för support, inklusive e-post, telefon och ett detaljerat FAQ-avsnitt på deras hemsida.

 • Finns det någon bindningstid på Karlshamn Energis avtal?
 • Bindningstiden varierar beroende på typ av avtal, men de erbjuder både bindningstidsfria alternativ och längre avtalsperioder för dem som önskar mer långsiktiga lösningar.

Betygsätt
[Total: 0 Average: 0]