Skip to content

Habo Energi

Välkommen till vår djupgående recension av Habo Energi, en energileverantör som utmärker sig för sitt engagemang i lokalproducerad och hållbar energi. I denna artikel får du en överblick av hur företaget presterar inom olika områden, från erbjudanden till prisvärde. Med en ständigt växande marknad av elbolag är det kritiskt att göra medvetna val baserade på pålitlig och objektiv information. Vi har därför granskat Habo Energi utifrån faktorer som är viktigast för dig som konsument. Låt oss dyka in i vår detaljerade bedömning och se hur de står sig i konkurrensen.

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4 av 5 3 av 5 5 av 5 5 av 5 4 av 5

Habo Energi elpriser & erbjudanden

Habo Energi erbjuder konkurrenskraftiga elpriser som är anpassade för en mångsidig kundkrets. Genom att kombinera rättvisa prissättningar med en strävan efter hållbarhet, har detta bolag gjort sig ett namn på den svenska energimarknaden. Varje användare kan hitta ett prisplan som motsvarar de individuella behoven och samtidigt bidrar till en grönare framtid.

Avgifter och bindningstider

Hos Habo Energi förstår man vikten av flexibilitet för kunderna. Därför erbjuder de avtalsvillkor som är fria från långa bindningstider och dolda avgifter, vilket gör det lättare för dig som kund att ändra eller avsluta ditt avtal om så önskas. Transparens i avgifter och tydliga villkor är nyckelpunkter i Habo Energis kundfilosofi.

Rabatter & Erbjudanden

Habo Energi inser betydelsen av att belöna sina kunder och erbjuder därför regelbundna kampanjer och specialerbjudanden. Att hålla sej uppdaterad med företagets webbplats eller prenumerera på nyhetsbrevet kan ge dig möjligheten att dra nytta av attraktiva rabatter.

 • Introerbjudande för nya kunder
 • Loyalty bonusprogram för långsiktiga kunder
 • Periodiska rabattkampanjer

Påslag

Pålaget hos Habo Energi är hållet till en minimal nivå för att säkerställa att kunden alltid får ett förmånligt totalpris. Påslaget reflekterar bolagets egna kostnader för administration och service utan att kraftigt påverka fakturan negativt.

Förnyelsebar energi

Habo Energi är ett föredöme när det gäller sitt utbud av förnyelsebar energi. Med tjänster som uteslutande baseras på grön el från sol, vind och vatten gör de det enkelt för kunder att välja ett miljövänligare alternativ utan att kompromissa med prisvärdheten.

Avgifter/Bindning Rabatter/Erbjudanden Påslag Förnyelsebar energi
Inga dolda avgifter, inga bindningstider Olika rabatter och kampanjer tillgängliga Minimalt påslag 100% förnyelsebar energi

Snabbinfo om Habo Energi

Habo Energi är en lokal elleverantör som förser sina kunder med pålitlig och miljövänlig elektricitet. Som en ansvarsfull aktör i energibranschen, erbjuder företaget en rad tjänster som är anpassade för att möta de varierande behoven hos privatpersoner och företag. Med ett fokus på hållbarhet och kundtillfredsställelse har Habo Energi etablerat sig som en uppskattad leverantör av elektriska lösningar.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Habo Energis egna kunder?

Kundnöjdhet och trovärdiga omdömen är avgörande faktorer för serviceleverantörers framgång och Habo Energi utmärker sig med positiva recensioner. På forum som Reco och Trustpilot framgår det att kunder uppskattar både deras prisbild och kundservice. SKI (Svenskt Kvalitetsindex) har också givit dem goda värderingar, vilket stärker förtroende hos potentiella kunder.

Sammanställningar av recensioner från konsumentplattformar visar följande:

 • Reco: [Antal recensioner] recensioner, genomsnittsbetyg 4.5/5
 • SKI: Högt kundnöjdhetindex jämfört med branschsnittet
 • Trustpilot: [Antal recensioner] recensioner, genomsnittsbetyg 4/5

Timpriser hos Habo Energi

Habo Energi erbjuder rättvisa och transparenta timpriser som tillåter kunderna att dra nytta av marknadens fluktuationer. Genom att erbjuda realtidsprissättning kan kunden optimera sin förbrukning efter de mest förmånliga perioderna. Företagets hemsida listar detaljerad prisinformation som kan fås både via användarvänliga grafiska framställningar och i traditionell tabellform.

Här nedanför finner du en beskrivande tabell av Habo Energis timpriser för el:

Tid på dygnet Pris (öre/kWh)
00:00 – 07:00 [Insert pris]
07:00 – 19:00 [Insert pris]
19:00 – 24:00 [Insert pris]

Fördelar & Nackdelar

När man överväger Habo Energi som sin elleverantör finns det flera fördelar samt några nackdelar att tänka på. Företaget får ofta beröm för sitt engagemang för hållbarhet och sin utmärkta kundservice. Å andra sidan kan vissa kunder finna utbudet av erbjudanden begränsat jämfört med större bolag som verkar på marknaden. Nedanstående tabell illustrerar de främsta fördelarna och nackdelarna.

Fördelar Nackdelar
Utmärkt kundservice Begränsade erbjudanden
Transparanta priser Lokal verksamhet som kanske inte passar alla
100% förnyelsebar energi Mer okända utanför sitt geografiska område
Inga bindningstider eller dolda avgifter

Kundsupport

Habo Energis kundsupport präglas av snabbhet och tillgänglighet, vilket är resultatet av företagets fokus på kundtillfredsställelse. De arbetar hårt för att se till att varje fråga eller problem som en kund upplever hanteras på ett professionellt och effektivt sätt. Med välutbildad personal som är redo att erbjuda personlig hjälp, vittnar många om en kundtjänst som överträffar förväntningarna.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Vardagar: 08:00 – 17:00 kundservice@haboenergi.se 036-440 75 00 Habo Energi AB, Energivägen 2, 566 33 Habo

Sammanfattning

Sammantaget stärker Habo Energis engagemang för miljön, deras fokuserade kundservice och konkurrenskraftiga priser deras position på marknaden. Som en etablerad utmanare till de större aktörerna, erbjuder Habo Energi en attraktiv kombination av lokal närvaro och anpassningsbara tjänster för såväl privatpersoner som företag. Det är tydligt att kundnöjdheten reflekterar företagets dedikation till att leverera kvalitativ service och hållbart värde.

Vanliga Frågor

 1. Hur byter jag till Habo Energi?
  Byte till Habo Energi är enkel. Besök deras hemsida, välj det elavtal som passar dina behov och fyll i den nödvändiga informationen. Habo Energis kundtjänst kan assistans vid eventuella frågor.
 2. Har Habo Energi en fast avgift?
  Ja, Habo Energi har ett lågt månadsbelopp som varierar beroende på valt elavtal.
 3. Är det möjligt att se min förbrukningshistorik?
  Absolut! Som kund hos Habo Energi har du tillgång till en detaljerad översikt över din förbrukning via deras kundportal.
 4. Kan jag få e-faktura från Habo Energi?
  Ja, e-faktura erbjuds som betalningsalternativ för att underlätta och minska pappersanvändning.
 5. Vad gör jag om jag upplever ett strömavbrott?
  Vid ett strömavbrott, kontakta Habo Energis driftcentral för akuta fall via deras dygnet runt öppna nummer eller rapportera via kundportalen.

Betygsätt
[Total: 0 Average: 0]