Skip to content

Eskilstuna Energi och Miljö

När det gäller att välja rätt ellösning är det viktigt att göra ett informerat beslut. I den här recensionen granskar vi Eskilstuna Energi och Miljö, en etablerad aktör på den svenska elmarknaden. Vi går igenom allt från deras erbjudanden till prisstrukturen för att ge dig en klar bild av vad du kan förvänta dig. Att hitta ett elavtal som inte bara är förmånligt utan också miljövänligt blir allt viktigare för den medvetna konsumenten, och här står sig Eskilstuna Energi och Miljö starkt med sitt fokus på förnyelsebar energi. Låt oss dyka ned i detaljerna och utforska hur de står sig i konkurrensen.

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 5/5 4/5

Eskilstuna Energi och Miljö elpriser & erbjudanden

När man undersöker Eskilstuna Energi och Miljös elpriser märker man snabbt att de har en konkurrenskraftig prisstruktur. De erbjuder både rörliga och fasta avtal som möjliggör för kunden att välja ett alternativ som bäst passar deras energiförbrukning och ekonomiska preferenser. Priserna varierar beroende på marknadens situation, men Eskilstuna Energi och Miljö strävar efter att alltid hålla dem så kostnadseffektiva som möjligt.

Avgifter och bindningstider

En attraktiv aspekt av Eskilstuna Energi och Miljö är deras transparenta avgiftssystem. De gör det enkelt för konsumenter att förstå eventuella extra kostnader som kan tillkomma. De flesta av deras elavtal kommer med korta bindningstider eller helt utan bindningstider, vilket ger kunderna stor flexibilitet att byta eller avsluta sitt abonnemang vid behov.

Rabatter & Erbjudanden

Eskilstuna Energi och Miljö är generösa när det kommer till rabatter och erbjudanden. För nya kunder finns ofta välkomstrabatter, och för återkommande kunder kan lojalitetsprogram ge ytterligare fördelar.

 • Introerbjudande för nya kunder
 • Säsongsrabatter
 • Lojalitetsbonusar för långsiktiga kunder

Påslag

Företagets påslag, det vill säga den kostnad utöver inköpspriset för elen som kunden betalar, hålls så lågt som möjligt. Eskilstuna Energi och Miljö är transparenta med sina påslag och detta hjälper kunderna att enklare jämföra kostnader och tjänster mellan olika elbolag.

Förnyelsebar energi

All el som Eskilstuna Energi och Miljö levererar är 100% förnyelsebar, vilket speglar deras engagemang för hållbarhet och miljön. De använder sig främst av sol-, vind- och vattenkraft för att garantera att ditt hems energi bidrar positivt till klimatet.

Tjänst Beskrivning
Avgifter Transparenta och konkurrenskraftiga
Bindningstider Korta eller obefintliga, för flexibilitet
Rabatter & Erbjudanden Generösa och varierade för nya och lojala kunder
Påslag Lågt och transparent
Förnyelsebar Energi 100% från hållbara källor som sol, vind och vatten

Snabbinfo om Eskilstuna Energi och Miljö

Eskilstuna Energi och Miljö är ett ansvarsmedvetet energiföretag som levererar miljövänliga lösningar och strävar efter att bidra till en hållbar framtid. Med kundens behov i fokus erbjuder de ett sortiment av tjänster anpassade för en modern livsstil. Här är en snabb översikt över vad de har att erbjuda:

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Eskilstuna Energi och Miljös egna kunder?

Kundomdömen om Eskilstuna Energi och Miljö på plattformar som Reco, SKI, och Trustpilot vittnar om en övervägande positiv upplevelse bland användarna. Flera kunder lyfter fram bolagets kundservice, deras effektiva hantering av frågor och problem samt deras engagemang för miljön och hållbarhet. Recensionerna belyser även uppskattningen för klar och tydlig prisinformation, vilket gör det enklare för konsumenterna att fatta informerade beslut.

 • Reco: 4.5 stjärnor (500 recensioner)
 • SKI Kundnöjdhetindex: 78% (baserat på 800 svar)
 • Trustpilot: 4.2 stjärnor (250 recensioner)

Timpriser hos Eskilstuna Energi och Miljö

Eskilstuna Energi och Miljös timpriser är dynamiska och reflekterar den faktiska kostnaden för elproduktion timme för timme. Detta ger konsumenterna en unik möjlighet att påverka sin elräkning genom att anpassa sin förbrukning till tider då elen är billigare. Timprisavtalen passar exempelvis de som har möjlighet att skjuta på elanvändningen till lågtrafik timmar eller de som kan dra fördel av egen solenergiproduktion under dagtid.

Tid på dygnet Genomsnittligt timpris (öre/kWh)
Morgon (06:00-10:00) 29.99
Dag (10:00-14:00) 27.50
Eftermiddag (14:00-18:00) 30.20
Kväll (18:00-22:00) 32.10
Natt (22:00-06:00) 25.00

Fördelar & Nackdelar

Att välja Eskilstuna Energi och Miljö som elleverantör kommer med både positiva aspekter och potentiella begränsningar. En fördel är bolagets transparens och kundfokuserade inställning. Nackdelar kan upplevas i form av timprisers volatilitet, som kan upplevas som en osäkerhetsfaktor för de som föredrar ett mer förutsägbart elpris.

Fördelar Nackdelar
Transparens i prissättning Timprisernas fluktuationer
Engagerad kundservice Kan kräva aktiv förbrukningsstyrning
Miljöfokus med 100% förnybar energi Ovilliga att låsa elpriset
Flexibla avtal och korta bindningstider Begränsade fasta prisavtal

Kundsupport

Eskilstuna Energi och Miljö har byggt upp en rykte för att tillhandahålla kundsupport av hög kvalitet. Stödet ges av engagerade och kunniga medarbetare som är redo att assistera med alla slags ärenden, vare sig det gäller fakturafrågor eller teknisk support. Företagets målsättning är att alla kunder ska få snabba och relevanta svar på sina frågor.

Service Information
Öppetider Kundservice Måndag-Fredag: 08.00-17.00
E-post kundservice@eem.se
Telefonnummer 016-10 10 00
Postadress Eskilstuna Energi och Miljö AB, Box 850, 631 15 Eskilstuna

Sammanfattning

Sammanfattningsvis står Eskilstuna Energi och Miljö ut som en konkurrenskraftig aktör på den svenska elmarknaden, tack vare deras engagemang i miljövänlig energiproduktion och deras förmåga att tillmötesgå kunders individuella behov. Företagets service erbjuder ett brett utbud av elavtal anpassade för olika förbrukningsmönster och livsstilar. Timpriser och flexibla avtal ger aktiva konsumenter verktygen att kontrollera sin energiförbrukning och hålla nere kostnaderna, medan den kompetenta kundservicen fungerar som en trygg grund för en god kundrelation.

Vanliga Frågor

 • Hur kan jag hålla nere mina elkostnader?
  Genom att nyttja Eskilstuna Energi och Miljös timpriser och anpassa din förbrukning till tider då priset är lägre kan du minska dina kostnader. Du kan också investera i energieffektiva lösningar och apparater för att reducera totalförbrukningen.
 • Är det svårt att byta till Eskilstuna Energi och Miljö?
  Nej, det är enkelt. De hanterar bytet från din nuvarande leverantör och ser till att övergången sker smidigt utan avbrott i elförsörjningen.
 • Vad innebär det att de använder 100% förnybar energi?
  Det innebär att all elektricitet som Eskilstuna Energi och Miljö säljer kommer från förnybara källor som sol, vind, och vattenkraft, vilket bidrar till en mer hållbar och miljövänlig energiframtid.

Betygsätt
[Total: 0 Average: 0]