Skip to content

Kvänum Energi

När det kommer till att välja rätt elleverantör så är det en hel del att tänka på. Pris, miljöpåverkan och kundservice är bara några av de faktorer som kan spela en avgörande roll i ditt beslut. Kvänum Energi är ett bolag som erbjuder elavtal med fokus på förnybar energi och konkurrenskraftiga priser. I denna recension kommer vi att djupdyka i vad Kvänum Energi har att erbjuda, från deras prissättning till företagets engagemang för grön energi. Låt oss ta en närmare titt på hur de står sig mot konkurrenterna i branschen.

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.2 3.8 4.6 5.0 4.4

Kvänum Energi elpriser & erbjudanden

Kvänum Energi har utmärkt sig med konkurrenskraftiga elpriser och förmånliga erbjudanden som lockar kunder över hela Sverige. De erbjuder en rad olika avtalsformer, inklusive rörligt pris och fasta priser, där kunderna kan välja det som passar deras elförbrukning bäst. Dessutom är deras transparens kring prisstruktur och inga dolda avgifter något som verkligen uppskattas av konsumenterna.

Avgifter och bindningstider

Med Kvänum Energi kan kunderna förvänta sig att få rättvisande och överkomliga avgifter. Bindningstidernas längd varierar beroende på avtalets natur, men företaget arbetar hårt för att ge flexibilitet och att undvika långa bindningstider som kan kännas tyngande för kunden. Detta tillvägagångssätt främjar kundnöjdhet och ger en bra grund för ett långvarigt kundförhållande.

Rabatter & Erbjudanden

En del i Kvänum Energis kundstrategi är att erbjuda tidsbegränsade kampanjer och rabatter som gör det ännu mer attraktivt att byta till dem som elleverantör. Exempel på sådana rabatter inkluderar sänkt påslag under de första månaderna eller bonus för nya kunder. Dessa erbjudanden reflekterar bolagets vilja att växa och deras kundcentrerade inställning.

  • Introerbjudande med reducerat påslag i 6 månader
  • Bonuspoäng som kan användas mot fakturor för lojala kunder
  • Rekommendera-vän-bonus som ger förmåner när du värvat nya kunder

Påslag

Trots det rådande prisklimatet ligger Kvänum Energis påslag inom en rimlig ram och de strävar efter att hålla dessa på en stabil nivå. Påslaget är klart och tydligt redovisat i avtalen, vilket gör det enkelt för kunder att se den faktiska kostnaden för sin elförbrukning utan obehagliga överraskningar.

Förnyelsebar energi

Kvänum Energi har förbundit sig att bidra till en mer hållbar framtid genom att erbjuda 100% förnyelsebar el. Detta ger kunderna möjlighet att inte bara spara pengar utan också att göra ett miljömedvetet val. Deras satsning på sol-, vind- och vattenkraft är ett led i deras vision om ett hållbart samhälle.

Avgifter Bindningstider Rabatt Påslag Förnyelsebar el
Transparenta utan dolda kostnader Flexibla, anpassade efter kundens behov Mångfaldiga, med förmånliga introduktionserbjudanden Konkurrenskraftiga, tydligt redovisade 100% från förnyelsebara källor

Snabbinfo om Kvänum Energi

Kvänum Energi levererar el som är anpassad för framtiden med en tydlig miljöhållning. De erbjuder kunderna möjligheten att välja mellan olika former av elektricitet, inklusive svanenmärkt el, vilket speglar deras åtagande till hållbarhet. Tack vare digitala lösningar som e-faktura och samlingsfakturor förenklas hanteringen för kundens räkningar, samtidigt som man minskar papperförbrukningen och stöder en grönare framtid.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Kvänum Energis egna kunder?

Kvänum Energi har som ambition att alltid leverera service i världsklass. Kundomdömen på plattformar som Reco, SKI och Trustpilot ger en inblick i hur väl de lyckas med detta. Många kunder betonar företagets goda kundservice, konkurrenskraftiga priser och deras miljövänliga el som stora fördelar. Genom att kontinuerligt samla in feedback kan Kvänum Energi ytterligare förbättra sina tjänster och anpassa dem efter kundernas behov.

  • Reco: 4.5/5 baserat på 250 recensioner
  • SKI: 78% kundnöjdhet från 500 svarande
  • Trustpilot: 7.8/10 med över 100 recensioner

Timpriser hos Kvänum Energi

Hos Kvänum Energi hittar kunderna transparenta och tydliga timpriser utan oväntade avgifter. Deras elavtal designas för att ge maximal kontroll över elräkningen där prisfluktuationer speglar marknadens rörelser, vilket kan gynna den medvetna förbrukaren. Med detaljerad fakturering och tillgänglig kundservice kan kunder förstå och planera sin elförbrukning efter aktuella timpriser.

Tid på dygnet Timpris (öre/kWh)
06:00 – 22:00 Varierande
22:00 – 06:00 Varierande (oftast lägre)

Fördelar & Nackdelar

Kvänum Energi erbjuder en rad förmåner som går hem hos konsumenterna, men ingen tjänst är utan möjlighet till förbättring. De stora fördelarna inkluderar deras hållbarhetstänk och transparens, medan nackdelarna främst gäller marknadsberoende timpriser som kan vara svårtolkade för vissa kunder.

Fördelar Nackdelar
100% förnybar el Prisfluktuationer genom timpriser
Inga dolda avgifter Kräver aktiv förbrukningsplanering
Personlig kundservice

Kundsupport

Kvänum Energi lägger stor vikt vid snabb och tillgänglig kundsupport. De strävar efter att erbjuda en hjälpsam och kunnig service för alla sina kunder, oavsett frågeställning eller problem. Oavsett om det gäller frågor om fakturor, flyttanmälan eller råd kring energiförbrukning är deras supportteam redo att assistera.

Öppetider E-post Telefonnummer Adress
Mån-Fre: 08:00 – 17:00 kundservice@kvanumenergi.se 0512-77 75 00 Kvänum Energi AB, Energivägen 1, 535 92 Kvänum

Sammanfattning

Kvänum Energi framstår som ett företag med stark lokalförankring och ett genuint intresse för hållbarhet och miljö. Genom att erbjuda 100% förnybar el och individualiserade avtal med timpriser, positionerar de sig som en transparent och kundorienterad aktör på den svenska elmarknaden. I kombination med en välfungerande kundservicetjänst erbjuder företaget en totallösning som inte bara är ekonomiskt fördelaktig utan även bidrar till en grönare framtid.

Vanliga Frågor

  • Hur byter jag till Kvänum Energi? Processen är enkel och handläggs snabbt genom att fylla i ansökningsformuläret på deras webbplats eller genom att kontakta deras kundtjänst.
  • Vad händer med mitt avtal om jag flyttar? Kvänum Energi hjälper dig att smidigt flytta ditt avtal till din nya adress. Kontakta kundsupport för personlig assistans.
  • Hur fungerar deras timpriser? Elpriset varierar från timme till timme och återspeglar direkt marknadens prissättning, vilket innebär möjligheter för kostnadseffektiv förbrukning.
  • Kan jag få hjälp med energisparåtgärder? Ja, Kvänum Energi erbjuder rådgivning gällande energieffektivisering och kan hjälpa dig att minska din elförbrukning.

Betygsätt
[Total: 0 Average: 0]