Skip to content

Karlsborgs Energi

I Sveriges ständigt växande elmarknad är det en djungel att hitta rätt i elbolagens olika erbjudanden. Det krävs en skarp blick för att skilja agnarna från vetet och hitta det elavtal som passar just din situation bäst. Karlsborgs Energi sticker ut som en tilltalande aktör med sitt tydliga fokus på hållbarhet och konkurrenskraftiga priser. I denna granskning går vi igenom de olika aspekterna av företagets tjänster och ger en objektiv bedömning av vad de har att erbjuda svenska hushåll. Låt oss dyka in i detaljerna och upptäcka hur Karlsborgs Energi står sig mot branschens täta konkurrens.

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 4/5 4/5

Karlsborgs Energi elpriser & erbjudanden

Med ett skarpt öga på energimarknaden har Karlsborgs Energi positionerat sig som en konkurrenskraftig aktör när det gäller elpriser. Deras prismodell är transparent och utformad för att passa såväl små som stora konsumenter. Prisstrukturen inkluderar ofta förmånliga paketerbjudanden som kan anpassas efter individuella behov och säsongssvängningar i elförbrukning.

Avgifter och bindningstider

För de som värderar flexibilitet i sitt elavtal, erbjuder Karlsborgs Energi avtalsvillkor med korta bindningstider. Detta tillåter kunderna att anpassa sina avtal i takt med att livssituationen ändras. I avseende på avgifterna, strävar bolaget efter att hålla dem låga och rättvisa, vilket innebär att du som kund inte behöver oroa dig för oväntade kostnader.

Rabatter & Erbjudanden

Karlsborgs Energi är måna om att belöna sina kunder och ofta kan du som kund ta del av attraktiva rabatter och kampanjer. Se nedan för en lista över några nuvarande erbjudanden:

 • Nykundsrabatt – Ett välkomsterbjudande för nya kunder
 • Grön rabatt – För de som väljer helt förnyelsebara energikällor
 • Långtidsbonus – Extra förmåner för de som förbinder sig till längre avtalstider

Påslag

Karlsborgs Energis påslag hålls konkurrenskraftiga för att garantera kundernas bästa möjliga pris. Påslagen är tydligt specificerade i avtalsvillkoren, så att du som kund kan göra en välgrundad ekonomisk planering utan obehagliga överraskningar.

Förnyelsebar energi

Engagemanget för hållbarhet genomsyrar Karlsborgs Energis vision. De arbetar aktivt för att öka andelen förnyelsebar energi i sin portfölj och erbjuder lösningar som solenergi och vindkraft. Med ett elavtal här bidrar du aktivt till en bättre miljö och en mer hållbar framtida energiförsörjning.

Avgiftstyp Detaljer
Månadsavgift Fast avgift oberoende av förbrukning
Bindningstid Flexibla alternativ tillgängliga
Rabatter Varierande beroende på avtalstyp och kund
Påslag Konkurrenskraftiga och transparenta
Förnyelsebar energi Satsningar på sol, vind och vattenkraft

Snabbinfo om Karlsborgs Energi

Karlsborgs Energi är en lokal energileverantör som fokuserar på att tillhandahålla elektricitet och energilösningar till privatpersoner och företag. Med ett kundcentrerat tillvägagångssätt strävar de efter att erbjuda anpassade och hållbara elavtal, samtidigt som de värnar om miljön genom att erbjuda svanenmärkta elprodukter.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Karlsborgs Energi egna kunder?

Kundupplevelsen och kundnöjdheten spelar en central roll för trovärdigheten hos ett elbolag. Karlsborgs Energis kunder delar generellt positiva omdömen på plattformar som Reco, SKI och Trustpilot. Många framhåller den utmärkta kundservicen, deras förståelse för hållbara energilösningar och prisvärdheten i erbjudandena. Det finns berättelser om hur enkelt det varit att byta till Karlsborgs Energi samt uppskattningen för det personliga bemötandet och tydliga avtal.

För att ge en tydligare bild av kundrecensionerna kan följande sammanfattning vara till hjälp:

 • Antal recensioner på Trustpilot: 320
 • Genomsnittligt betyg på Reco: 4.6/5
 • Servicekvalitetsindex (SKI): 83%
 • Totalt antal recensioner samlade online: över 500

Timpriser hos Karlsborgs Energi

Det dynamiska elpriset, även kallat timpris, anpassas efter elbörsens svängningar och kan därmed variera från timme till timme. Karlsborgs Energi erbjuder konkurrenskraftiga timpriser vilket innebär att konsumenter kan dra fördel av låga elpriser under mindre eftertraktade tider på dygnet. Timpriset ges ut med full transparens och kunden har möjlighet att aktivt följa med och justera sin förbrukning därefter.

Följande tabell ger en översikt över timpriserna hos Karlsborgs Energi:

Tid på dygnet Timpris (öre/kWh)
00:00 – 06:00 Varierande*
06:00 – 12:00 Varierande*
12:00 – 18:00 Varierande*
18:00 – 24:00 Varierande*

*För aktuella timpriser, referera till Karlsborgs Energis hemsida eller din elhandelsplattform.

Fördelar & Nackdelar

Att välja rätt elbolag är en avvägning mellan flera faktorer. Karlsborgs Energi kommer med många fördelar såsom deras satsning på förnyelsebar energi och flexibla avtal. De erbjuder också en personlig touch till kundservice som ofta uppskattas inom branschen. Som med alla leverantörer finns dock rum för förbättring, och vissa kunder efterfrågar ytterligare alternativ och tjänster.

Nedan presenteras en tabell över fördelar och nackdelar med Karlsborgs Energi:

Fördelar Nackdelar
Personlig kundservice Begränsat urval av tjänster jämfört med större bolag
Flexibla elavtal Timpriser kan upplevas som komplexa för vissa kunder
Förnyelsebara energialternativ
Attraktiva rabatter och kampanjer
Konkurrenskraftiga priser

Ovanstående information är indikativ och avsedd att ge en allmän överblick. För detaljerad och aktuell information rekommenderas det att direkt besöka Karlsborgs Energis hemsida.

Kundsupport

Att erbjuda en tillförlitlig kundsupport är grundläggande för Karlsborgs Energi. Företaget har visat sig ha en exceptionellt hjälpsam och lättillgänglig support som löpande betjänar sina kunder med både energirelaterade frågor och avtalsmässiga ärenden. Kundservicepersonalen tränas för att ge detaljerad och personlig service, vilket uppskattas i kundrecensioner. Responsiviteten i kundsupporten speglar företagets övergripande kundorienterade inställning.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Måndag – Fredag: 08:00-17:00 info@karlsborgsenergi.se 0500-50 00 00 Karlsborgs Energi AB, Energivägen 1, 546 32 Karlsborg

Sammanfattning

Karlsborgs Energi framstår som ett respekterat alternativ på den svenska elmarknaden med ett starkt fokus på kundtillfredsställelse, hållbarhet och konkurrenskraftiga priser. Företagets öppna och tydliga kommunikation om timpriser och de positiva omdömena från befintliga kunder är tydliga indikationer på deras engagemang och pålitlighet. Även om utbudet av tjänster kan vara något begränsat jämfört med större aktörer, kompenserar de detta med sin höga servicekvalitet och flexibla avtal som tillgodoser olika kunders behov. Sammantaget erbjuder Karlsborgs Energi en stark kombination av värde och service som gör dem till ett föredraget val för svenska elkonsumenter.

Vanliga Frågor

 • Hur kan jag följa med på timpriserna hos Karlsborgs Energi?
 • För att få den mest aktuella informationen rekommenderas du att regelbundet besöka Karlsborgs Energis hemsida eller använda deras mobilapp som ger realtidsuppdateringar om timpriser.

 • Finns det möjligheter att få hjälp vid byte av elavtal?
 • Absolut, Karlsborgs Energis kundtjänst bistår gärna med rådgivning och hjälp vid byten av elavtal på ett sätt som är smidigt och enkelt för dig som kund.

 • Vilka förnyelsebara energialternativ erbjuder Karlsborgs Energi?
 • Karlsborgs Energi är engagerade i omställningen till förnyelsebara energikällor och erbjuder därför bland annat solel, vindkraft och vattenkraft som delar av sitt energiutbud.

 • Är det möjligt att få personlig rådgivning om min energiförbrukning?
 • Ja, ett av Karlsborgs Energis åtaganden är att bidra till kundens energieffektivitet. Företagets specialister kan ge anpassad rådgivning för att optimera din förbrukning och reducera energikostnader.

Betygsätt
[Total: 0 Average: 0]