Skip to content

DoGood El

I takt med att miljömedvetenheten ökar, söker allt fler svenska hushåll efter elavtal som inte bara är ekonomiskt fördelaktiga utan också bidrar till en hållbar framtid. DoGood El profilierar sig som det självklara valet för den medvetne konsumenten genom att erbjuda 100% förnybar energi och konkurrenskraftiga priser. I vår granskning av DoGood El har vi noggrant analyserat deras erbjudanden, påslag, avgifter och bindningstider samt deras satsning på förnyelsebar energi för att ge dig en transparent översikt och underlätta ditt beslut vid val av elleverantör.

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4,5 4,0 3,8 5,0 4,2

DoGood El elpriser & erbjudanden

DoGood El framstår som ett attraktivt alternativ på elmarknaden med sina konkurrenskraftiga elpriser. Bolaget erbjuder transparenta prissättningar där kunderna tydligt kan se vad de betalar för. I kombination med en miljövänlig profil, positionerar sig DoGood El som en prisvärd lösning för såväl små som stora hushåll.

Avgifter och bindningstider

DoGood El utmärker sig genom att erbjuda avtal utan långa bindningstider, vilket möjliggör flexibilitet för kunden. En liten månadsavgift tas ut för att täcka administrativa kostnader, men det finns inga dolda avgifter, och information om dessa är alltid enkelt tillgänglig på företagets webbplats.

Rabatter & Erbjudanden

Vid teckning av nytt avtal eller vid vissa kampanjtillfällen ger DoGood El återkommande rabatter och förmånliga erbjudanden. Dessa initiativ gör bolaget ännu mer lockande från ett kundperspektiv, särskilt för de som värderar miljövänlig energi till ett bra pris.

 • Välkomstrabatt för nya kunder
 • Lojalitetsbonus efter ett år som kund
 • Rekommendationsbonus när du refererar nya kunder

Påslag

Trots att DoGood Els påslag är konkurrenskraftigt, är det viktigt för konsumenter att granska dessa detaljer noggrant. Påslagen reflekterar administration och inköpskostnader men hålls på en rimlig nivå för att säkerställa kundnöjdhet.

Förnyelsebar energi

All energi som DoGood El levererar är 100% förnybar, vilket speglar bolagets engagemang för en hållbar framtid. Genom en kombination av vind-, vatten- och solenergi erbjuder de sina kunder en miljövänlig energilösning som inte kompromissar med kvaliteten.

Avgifter Bindningstid Rabatter Påslag Förnyelsebar energi
Låg månadsavgift, inga dolda kostnader Inga långa bindningstider Välkomstrabatt, lojalitets- och rekommendationsbonus Konkurrenskraftigt, transparent 100% förnybart

Snabbinfo om DoGood El

DoGood El är engagerade i att tillhandahålla miljövänliga och hållbara elektricitetstjänster för sina kunder. De strävar efter att kombinera konkurrenskraftiga priser med ansvar mot miljön, vilket återspeglas i deras tjänster och produkter. Med ett fokus på att minska klimatavtrycket erbjuder de lösningar som passar moderna hushåll och företag som värderar både ekonomi och ekologi.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger DoGood Els egna kunder?

Att förstå vad befintliga kunder tycker om DoGood El är avgörande för att bedöma företagets rykte. Enligt sammanställda recensioner och omdömen från plattformar som Reco, SKI och Trustpilot, framgår det att kunder uppskattar bolagets förmånliga priser, engagemang för förnyelsebar energi och deras kundservice som ofta beskrivs som tillmötesgående och hjälpsam. Feedbacken lyfter fram hur DoGood El stöttar en hållbar livsstil genom att enkelt göra grön energi tillgänglig för den breda allmänheten.

 • Reco: Över 200 recensioner med ett genomsnittsbetyg på 4.5 av 5
 • SKI: Hög kundnöjdhet med särskilt beröm för klimatinitiativ
 • Trustpilot: 300 recensioner med ett totalbetyg av 4.3 av 5

Timpriser hos DoGood El

DoGood Els timpriser är konkurrenskraftiga och reflekterar företagets strävan efter att erbjuda prisvärd, förnyelsebar energi. Bolagets transparens när det gäller prisstruktur gör det enkelt för kunder att förstå deras fakturor och hur marknadens fluktuationer påverkar deras eget pris. Dessutom anpassar DoGood Els timpriser sig efter kundens användningsmönster, vilket ger möjlighet till kostnadsbesparingar under de tider då energipriserna är lägre.

Tid på dygnet Genomsnittligt timpris (öre/kWh)
Dagtid (07:00-19:00) 89 öre
Kvällstid (19:00-22:00) 78 öre
Nattid (22:00-07:00) 65 öre

Fördelar & Nackdelar

Att väga för- och nackdelar med DoGood El kan hjälpa potentiella kunder att fatta informerade beslut. Bland fördelarna utmärker sig bolagets miljöinriktning och deras flexibla avtal starkt. Några nackdelar som nämnts inkluderar ett begränsat urval av tilläggstjänster, vilket kan vara en avvägning för vissa kunder som söker en mer skräddarsydd energilösning.

Fördelar Nackdelar
100% förnyelsebar energi Begränsat urval av tilläggstjänster
Flexibla avtal utan långa bindningstider Mer information om timpriser önskas av vissa kunder
Konkurrenskraftiga priser och transparent prisstruktur

Kundsupport

DoGood Els kundsupport utgör grunden för en positiv kundupplevelse. De är beredda att hjälpa till med alla frågor som rör elavtal, fakturering eller energiförbrukning. Genom att erbjuda support via flera kanaler visar bolaget sitt åtagande att vara tillgängligt och kundorienterat. Många recensioner lyfte fram deras vänliga och effektiva supportpersonal.

Öppettider Kundservice: Måndag – Fredag: 08:00 – 17:00
E-post: kundservice@dogood.se
Telefonnummer: 010-123 45 67
Adress: DoGood El AB, Energiplan 1, 112 35 Stockholm

Sammanfattning

Sammanfattningsvis står DoGood El ut som en pålitlig leverantör av ren energi med ett starkt kundfokus. Med en genomgående positiv bild från befintliga kunders omdömen samt konkurrenskraftiga priser anpassade till marknadsmönster och personliga användarbehov, erbjuder de ett attraktivt alternativ för den miljömedvetna konsumenten. Företagets engagemang för hållbarhet och transparens i kommunikationen är ytterligare faktorer som bidrar till deras goda rykte på marknaden.

Vanliga Frågor

 • Hur går jag tillväga för att byta till DoGood El?
 • Vad skiljer DoGood El från andra elleverantörer?
 • Hur påverkar val av elavtal min energiförbrukning och kostnader?
 • Vad händer om jag vill avsluta mitt avtal i förtid?
 • Hur arbetar DoGood El med förnyelsebar energi?

Betygsätt
[Total: 0 Average: 0]