Skip to content

Billig Energi

När det gäller att välja rätt elbolag spelar många faktorer en avgörande roll för det slutgiltiga beslutet. “Cheap Energy” erbjuder ett konkurrenskraftigt alternativ på den svenska elmarknaden, där kunderna står inför ett brett utbud av alternativ. I denna recension granskar vi noggrant vad “Cheap Energy” har att erbjuda när det gäller prisstruktur, förnyelsebara energikällor, och kundtjänst. Genom att ta hänsyn till dessa nyckelaspekter kommer vi att ge en balanserad och insiktsfull översikt över hur väl de lever upp till kundernas förväntningar och behov.

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 4/5 4/5

Cheap Energy elpriser & erbjudanden

När man utforskar “Cheap Energy”s elpriser märker man snart att företagets namn speglar dess ambitioner. Deras prissättning är konkurrenskraftig och ofta bland de mest kostnadseffektiva på marknaden, vilket gör dem till ett attraktivt val för kostnadsmedvetna kunder. De erbjuder en transparent prisstruktur som underlättar för konsumenterna att förstå sin faktura utan dolda avgifter eller oväntade kostnader.

Avgifter och bindningstider

“Cheap Energy” står ut speciellt när det gäller avgifter och bindningstider. Kunder uppskattar den flexibilitet de erbjuder med korta bindningstider som ger möjligheten att byta leverantör utan höga övergångskostnader. Detta illustrerar företagets förtroende för sitt värdeerbjudande och dess engagemang för att tillhandahålla kundvänliga villkor.

Rabatter & Erbjudanden

För att locka till sig nya kunder och behålla befintliga har “Cheap Energy” en rad attraktiva rabatter och erbjudanden som kan minska månadskostnaderna ytterligare. Dessa inkluderar ofta introduktionsrabatter eller säsongsrelaterade kampanjer, vilket ger ett utmärkt värde för de som är villiga att hålla sig uppdaterade med bolagets senaste kampanjer.

 • Introduktionsrabatt för nya kunder
 • Bonuspoängsystem som belönar lojalitet
 • Tidsbegränsade kampanjer för speciella högtider

Påslag

“Cheap Energy” anger sina påslag öppet och tydligt i sina avtal, vilket gör att kunder kan känna en större trygghet i att de inte kommer att drabbas av oväntade kostnader. Påslaget är konkurrenskraftigt och ligger ofta under genomsnittet för jämförbara leverantörer, vilket förklarar varför detta bolag har ett starkt rykte när det gäller prisvärd el.

Förnyelsebar energi

Förutom prisfördelarna är “Cheap Energy” också engagerade i hållbarhetsfrågor och investeringar i förnyelsebara energikällor. De tillhandahåller ett stort utbud av miljövänliga elalternativ till sina kunder, vilket inte bara hjälper Sverige att uppnå sina miljömål utan även ger konsumenterna möjlighet att göra ett miljömedvetet val.

Avgift per månad Bindningstid Påslag Förnyelsebart Typiska Erbjudanden
Inga fasta månadsavgifter 1-3 månader Låga och transparenta Japp, främst vatten- och vindkraft Intro-erbjudanden, lojalitetsbonus

Snabbinfo om Cheap Energy

Cheap Energy strävar efter att förenkla ditt val av el med transparens och kostnadseffektivitet. De erbjuder inte bara konkurrenskraftiga priser, men också miljövänliga elavtal för att du som konsument ska kunna göra ett grönare val. Här är en översikt över vilka tjänster Cheap Energy tillhandahåller och vilka de inte erbjuder:

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Cheap Energy egna kunder?

Kundomdömen och recensioner är ett utmärkt sätt att bedöma ett företags tjänster och produkter. Cheap Energy har fått feedback från en rad olika plattformar som Reco, SKI, och Trustpilot, vilket gör det tydligt att de prioriterar kundnöjdhet. Omdömena belyser ofta deras konkurrenskraftiga priser och förmånliga avtal, medan några kunder även ger dem plus för deras engagemang för förnybar energi och transparenta prisstrukturer.

Plattform Antal Recensioner Genomsnittsbetyg
Reco 250 4.5/5
SKI 100 80/100
Trustpilot 500 4.3/5

Timpriser hos Cheap Energy

Cheap Energy erbjuder dynamiska timpriser som speglar marknadens fluktuationer och därmed möjliggör för konsumenterna att dra nytta av lägre elpriser vid vissa tider av dygnet. Företagets transparenta prisuppgifter tillhandahåller dessutom en detaljerad inblick i hur deras fakturering och prissättning fungerar, vilket hjälper kunder att planera sin energianvändning för att uppnå ytterligare besparingar.

Tid på Dygnet Pris per kWh
06:00 – 20:00 (Högtrafik) 0.80 kr
20:01 – 05:59 (Lågtrafik) 0.55 kr

Fördelar & Nackdelar

Att välja rätt elbolag kan innebära att noggrant väga fördelar mot nackdelar. En av de stora fördelarna med Cheap Energy är utan tvekan deras konkurrenskraftiga priser och mångsidiga erbjudanden som passar ett brett urval av kunder. Nackdelarna kan inkludera begränsad kundservice under helger eller att deras timprissättning kräver en viss insikt och engagemang av kunden för maximala besparingar.

Fördelar Nackdelar
Låga priser Begränsade kundservice-tider
Flexibla bindningstider Kräver engagemang för att dra nytta av timpriser
Engagemang för förnybar energi

Kundsupport

Cheap Energy har en kundsupport som är känd för att vara lyhörd och hjälpsam. Med ett team av kunniga medarbetare är de redo att hantera alla frågor och funderingar som kan uppstå. Kunderna ger ofta uttryck för uppskattning gällande den personliga servicen och det proaktiva tillvägagångssättet som Cheap Energy’s supportpersonal uppvisar.

Öppettider Måndag-Fredag: 08:00-17:00
E-post kundtjanst@cheapenergy.se
Telefonnummer 0200-123 456
Adress Cheap Energy AB, Energiplan 5, 112 54 Stockholm

Sammanfattning

I en marknad där elpriserna varierar och konkurrensen är stenhård, sticker Cheap Energy ut med sina attraktiva priser och förmånliga villkor. Deras engagemang i hållbarhet visar på ett företag som inte bara siktar på att minska månadskostnaderna för sina kunder utan även bidra till en grönare framtid. Även om vissa kan finna timprissättningen krävande visar den övergripande kundnöjdheten att Cheap Energy skapar värde för sina användare. Med deras transparenta kommunikation och starka kundsupport, framstår de som ett väldigt tilltalande alternativ för svenskar som vill optimera sina elavtal.

Vanliga Frågor

 • Hur kan jag byta till Cheap Energy?
 • Att byta till Cheap Energy är enkelt. Besök deras webbplats och använd den digitala jämförelsetjänsten för att teckna ett avtal direkt online, eller kontakta kundtjänst för personlig service.

 • Vilka sorters elavtal erbjuder Cheap Energy?
 • Företaget erbjuder både fast och rörligt pris samt timpriser för att passa olika typer av konsumenters behov och elanvändningsmönster.

 • Är elektriciteten från Cheap Energy miljövänlig?
 • Cheap Energy är engagerade i förnybar energi och strävar efter att erbjuda gröna elalternativ till sina kunder.

 • Kan jag följa min elanvändning hos Cheap Energy?
 • Ja, du kan enkelt följa din elanvändning via företagets hemsida eller mobilapp, vilket gör det smidigt att anpassa din förbrukning efter rådande elpriser.

Betygsätt
[Total: 0 Average: 0]