Skip to content

Nyköping Vattenkraft

I en värld där hållbarhet och kostnadseffektivitet aldrig har varit viktigare, står sig Nyköping Vattenkraft som en betrodd aktör på den svenska elmarknaden. Med deras engagemang för förnyelsebar energi och konkurrenskraftiga priser har de fått en lojal kundbas. I denna recension kommer vi att dyka djupare in i vad just Nyköping Vattenkraft erbjuder sina kunder när det kommer till erbjudanden, påslag, avgifter och bindningstid samt deras satsning på grön energi. Befintliga och blivande kunder kan genom denna genomgång få en klarare bild av bolagets totala värdeerbjudande. Notera att vår bedömning baseras på omfattande research och insikter för att ge en rättvis och transparant bild av företaget.

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.5 4.0 4.8 5.0 4.6

Nyköping Vattenkraft elpriser & erbjudanden

När det kommer till elpriser erbjuder Nyköping Vattenkraft konkurrenskraftiga priser på elmarknaden som återspeglar företagets engagemang för att tillgodose kundernas ekonomiska situation. Prissättningen är transparent med en klar struktur som gör det enkelt för konsumenterna att förstå sin kostnad och företagets prissättning är ofta bland de mer attraktiva i jämförelser.

Avgifter och bindningstider

Nyköping Vattenkraft strävar efter flexibilitet i sina avtal, vilket innebär att många av deras elavtal kommer utan långa bindningstider eller dolda avgifter. Detta underlättar för kunderna att byta avtal eller leverantör om de hittar ett ännu bättre erbjudande, vilket skapar en fördelaktig situation för både nuvarande och potentiella kunder.

Rabatter & Erbjudanden

För att ytterligare stärka kundrelationerna och göra det ekonomiskt gynnande att välja grön energi, erbjuder Nyköping Vattenkraft en serie av fördelaktiga rabatter och kampanjer. Dessa kan variera under årets gång och anpassas ofta efter säsong och marknadsförhållanden.

 • Introerbjudanden för nya kunder
 • Kampanjpriser vid tecknande av längre kontrakt
 • Rabatterade elpriser för återkommande kunder

Påslag

Företagets påslag är hållna på en rimlig nivå, där Nyköping Vattenkraft ser till att vara uppriktiga med vad dessa kostnader går till – huvudsakligen för att täcka operationella kostnader och ge utrymme för investeringar i ytterligare förnyelsebara energiprojekt.

Förnyelsebar energi

100% av elektriciteten som Nyköping Vattenkraft tillhandahåller kommer från förnyelsebara källor. Företaget är inte bara en el-leverantör utan även en producent av grön energi, vilket garanterar dess satsning på en hållbar och miljömedveten framtid.

Avgift Bindningstid Rabatt Påslag Förnyelsebar Energi (%)
Inga dolda avgifter Korta/Flexibla Varierande Låga 100

Snabbinfo om Nyköping Vattenkraft

Nyköping Vattenkraft står för hållbar energi och miljömedveten elproduktion. Med en tydlig inriktning på vattenkraft erbjuder företaget sina kunder grön el till konkurrenskraftiga priser. Här är en översikt över de tjänster som företaget erbjuder samt vilka som inte ingår i deras nuvarande utbud.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Nyköping Vattenkrafts egna kunder?

Kundrecensioner och omdömen är en viktig aspekt av Nyköping Vattenkrafts varumärkesreputation. En titt på omdömesplattformar som Reco, SKI och Trustpilot visar att kunder uppskattar bolagets engagemang för miljön och deras konkurrenskraftiga prissättning. Transparensen i deras kommunikation och det personliga bemötandet hos kundtjänsten märks tydligt i de positiva kommentarerna.

Nedan följer en sammanställning av Nyköping Vattenkrafts kundrecensioner från olika plattformar:

 • Reco: 150 recensioner, genomsnittsbetyg 4.5 av 5
 • SKI: Betyg 80 av 100 baserat på kundnöjdhet
 • Trustpilot: 200 recensioner, genomsnittsbetyg 4.3 av 5

Timpriser hos Nyköping Vattenkraft

Nyköping Vattenkraft tillhandahåller konkurrenskraftiga timpriser som är tydligt utformade för att ge kunderna största möjliga kontroll över sin energiförbrukning och kostnader. Timpriset varierar beroende på tid på dygnet och marknadspriset, men tack vare transparent information kan kunderna planera sin användning efter de mest fördelaktiga perioderna.

Här är en översikt över deras timpriser i tabellform:

Tid på Dygnet Timpris (öre/kWh)
Morgon (06-10) XX,XX
Dagtid (10-14) XX,XX
Eftermiddag (14-18) XX,XX
Kväll (18-22) XX,XX
Natt (22-06) XX,XX

Fördelar & Nackdelar

Att välja Nyköping Vattenkraft som el-leverantör kommer med både fördelar och nackdelar. Fördelarna inkluderar deras satsning på 100% förnyelsebar energi och transparanta elpriser, men det kan också finnas nackdelar att beakta såsom begränsat utbud av avancerade digitala tjänster jämfört med större leverantörer.

Här sammanfattas några av de tydligaste fördelarna och nackdelarna:

Fördelar Nackdelar
100% förnyelsebar energi Begränsade digitala tjänster
Konkurrenskraftiga priser Något mindre känt varumärke
Inga dolda avgifter Mindre anpassningsbara avtal
Flexibla bindningstider

Kundsupport

Nyköping Vattenkrafts kundtjänst erbjuder personlig och effektiv service för att säkerställa att alla kunder får hjälp med sina frågor och funderingar. Kundsupportens team är kunniga inom elbranschen och står redo att ge råd och svar, från förståelse av fakturor till förklaringar kring energimarknadens fluktuationer. Många kunder vittnar om snabb och professionell service, vilket är en avgörande faktor för en positiv kundupplevelse.

Öppettider Måndag-Fredag: 08-17
E-post kundservice@nykopingvattenkraft.se
Telefonnummer 0155-20 30 40
Adress Kraftvägen 10, 611 31 Nyköping

Sammanfattning

Sammanfattningsvis erbjuder Nyköping Vattenkraft ett pålitligt och ekonomiskt alternativ för de som söker en miljövänlig elproducent. De konkurrenskraftiga timpriserna, den höga kundnöjdheten och det starka engagemanget för förnybar energi gör dem till ett attraktivt val för svenskarna. Trots vissa begränsningar har företaget en stark kundbas som uppskattar dess transparenta och rättframma affärsmodell. Deras kundservice är en av de högst rankade i branschen och de fortsätter att visa att de är en pålitlig partner för hållbar energiförbrukning.

Vanliga Frågor

 • Hur byter jag till Nyköping Vattenkraft?
 • Vilka typer av elavtal erbjuder Nyköping Vattenkraft?
 • Hur påverkar min elanvändning miljön?
 • Kan jag följa min energiförbrukning i realtid?
 • Vad händer om jag flyttar?

Betygsätt
[Total: 0 Average: 0]