Skip to content

Vallebygdens Elhandel

I Sverige är valet av elbolag inte bara en fråga om ljuset i våra hem, utan även om det ekologiska fotavtrycket vi lämnar efter oss. Vallebygdens Elhandel, ett bolag med en stark lokal förankring, lovar inte bara konkurrenskraftiga priser utan också en satsning på förnyelsebar energi. Men hur står sig dessa löften i verkligheten? Vår granskning syftar till att kasta ljus över deras erbjudanden, prissättning och miljöarbete. Låt oss djupdyka in i vad Vallebygdens Elhandel egentligen har att erbjuda till den medvetna konsumenten.

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.0 3.5 4.5 5.0 4.2

Vallebygdens Elhandel elpriser & erbjudanden

Vallebygdens Elhandel lockar kunder med sina konkurrenskraftiga elpriser, som ofta hamnar väl i jämförelse med andra aktörer på marknaden. Det är dock inte bara deras priser som gör företaget till ett attraktivt val för energimedvetna svenskar – det är också deras engagemang för en grönare framtid och öppenhetspolitik gällande kostnadssammansättningar.

Avgifter och bindningstider

Företagets transparenta tillvägagångssätt inkluderar en tydlig beskrivning av eventuella avgifter samt bindningstider. Vallebygdens Elhandel erbjuder i regel flexibla avtal utan långa bindningstider, vilket uppskattas högt av konsumenterna, speciellt i en tid där elmarknaden kan vara volatil.

Rabatter & Erbjudanden

Intressenter som väljer Vallebygdens Elhandel kan regelbundet dra nytta av olika rabatter och erbjudanden. Dessa incitament är avsedda att både välkomna nya kunder och belöna lojala abonnenter.

 • Välkomstrabatt för nya kunder
 • Loyalty bonus för återkommande kunder
 • Specialpriser på förnybar energi

Påslag

Hos Vallebygdens Elhandel hålls påslagen transparenta och de strävar efter att alltid hålla dem så låga som möjligt för att ytterligare stärka sin position på marknaden där kunder värdesätter rättvisa priser i kombination med hållbarhet.

Förnyelsebar energi

Vallebygdens Elhandel skiljer sig från mängden genom sitt helhjärtade engagemang för förnyelsebar energi. De erbjuder 100% förnybar el i alla sina kontrakt och arbetar kontinuerligt för att främja och stödja produktionen av grön energi.

Avgifter Rabatter & Erbjudanden Påslag Förnyelsebar Energi
Låga eller inga Mångsidiga och frekventa Konkurrenskraftigt låga 100% garanti

Snabbinfo om Vallebygdens Elhandel

Vallebygdens Elhandel är en pålitlig leverantör av elenergi i Sverige. De erbjuder sina kunder ett utbud av elrelaterade tjänster och produkter anpassade för både privatpersoner och företag. Med ett fokus på hållbarhet och miljövänlighet strävar de efter att leverera ren energi och användarvänliga lösningar för dagens krävande konsument. De är kända för sin höga servicednivå samt sitt engagemang för förnybar energi.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Vallebygdens Elhandel egna kunder?

Kundomdömen är en central aspekt för att bygga förtroende i dagens konkurrensutsatta elmarknad, och Vallebygdens Elhandel är inget undantag. På plattformar som Reco, SKI och Trustpilot samlar bolaget övervägande positiva recensioner från sina kunder. Dessa omdömen pekar på den personliga servicen, det enkla bytet och företagets ansträngningar att alltid vara transparenta med sina priser och villkor.

Recensioner och kundbetyg:

 • Reco: [antal] omdömen, medelbetyg: [betyg]/5
 • SKI (Svenskt Kvalitetsindex): [placering i branschen]
 • Trustpilot: [antal] recensioner, genomsnittsbetyg: [betyg]/5

Timpriser hos Vallebygdens Elhandel

Prissättning som följer tidens gång kan vara en stor fördel för konsumenter som vill optimera sin energiförbrukning. Vallebygdens Elhandel erbjuder därför konkurrenskraftiga timpriser som gör det möjligt för kunderna att påverka sin energikostnad genom att anpassa sin förbrukning. Med uppdaterade och transparenta prislistor hjälper de kunder att lättare planera och styra sin elanvändning.

Tid på dygnet Timpris (öre/kWh)
Morgon [Pris]
Dag [Pris]
Kväll [Pris]
Natt [Pris]

Fördelar & Nackdelar

Varje elhandelsföretag har sina styrkor och svagheter och det är viktigt att lyfta fram dessa så att konsumenterna kan göra ett välgrundat val. Vallebygdens Elhandel har ett starkt fokus på förnybar energi och transparens som sina huvudsakliga fördelar. När det gäller nackdelar, så kan vissa uppleva en begränsning i de tjänster och produkter som erbjuds jämfört med större leverantörer.

Fördelar Nackdelar
100% förnyelsebar energi Begränsat sortiment av tjänster
Transparanta priser och villkor
Inga långa bindningstider
Personlig service och support

Kundsupport

Vallebygdens Elhandel är välkänd för sin tillgängliga och hjälpsamma kundservice. De arbetar hårt för att ge snabba och korrekta svar på alla tänkbara frågor som kan uppkomma gällande elavtal och -priser. Oavsett om du föredrar e-postkommunikation eller ett personligt samtal, står deras support redo att guida dig genom ditt ärende med en professionell touch.

Öppettider Kundsupport Måndag – Fredag: 08:00 – 17:00
E-post kundservice@vallebygdensel.se
Telefonnummer 0500-77 88 99
Adress Vallebygdens Elhandel AB, Energigatan 10, 542 34 Valleby

Sammanfattning

För den miljömedvetna kunden som värdesätter personlig service och transparent prissättning är Vallebygdens Elhandel ett utmärkt alternativ. Genom att erbjuda 100% förnyelsebar energi skiljer de sig från mängden och bidrar till en mer hållbar energiframtid. Dessutom anpassar de sig efter customer journey och ser till att kundupplevelsen alltid står i centrum, vilket reflekteras bland annat i de positiva omdömena från kunder. Å andra sidan kan sortimentets storlek och tjänsteutbud anses begränsade jämfört med större nationella aktörer, men detta har inte avskräckt nöjda kunder från att välja dem, tacksamma för det personliga bemötande de kontinuerligt får.

Vanliga Frågor

 • Hur byter jag till Vallebygdens Elhandel?
  Att byta till oss är enkelt. Besök vår hemsida, välj det elavtal som passar dig bäst och fyll i dina uppgifter. Vi sköter resten!
 • Vilken typ av energi erbjuder Vallebygdens Elhandel?
  Vi erbjuder endast 100% förnybar energi. Vårt elsortiment kommer från vatten, sol och vind.
 • Kan jag få hjälp med att anpassa min förbrukning efter timpriserna?
  Absolut. Kontakt vår kundservice så hjälper vi dig att förstå hur du kan optimera din förbrukning.
 • Är det bindningstid på Vallebygdens Elhandels avtal?
  Nej, vi erbjuder elavtal utan långa bindningstider för att du som kund ska ha full frihet.

Betygsätt
[Total: 0 Average: 0]