Skip to content

Halmstads Energi och Miljö

I jakten på den optimala el-leverantören är det mer än bara priset som spelar roll. Miljövänlighet, kundservice och transparenta villkor väger tungt i beslutet. Halmstads Energi och Miljö står ut som en aktör som inte bara levererar elektricitet men också värnar om miljön och kundens bästa. Denna recension syftar till att ge en objektiv överblick av bolagets tjänster, där vi noggrant granskat allt från deras gröna energialternativ till hur deras prismodell står sig mot konkurrenterna. Låt oss dyka in i detaljerna och se hur de staplar upp sig jämfört med branschstandarder.

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 5/5 4/5

Halmstads Energi och Miljö elpriser & erbjudanden

Med en transparent prismodell erbjuder Halmstads Energi och Miljö konkurrenskraftiga elpriser som reflekterar marknadens rörelser. Deras prissättning är uppbyggd på ett sätt som gör det enkelt för konsumenter att förstå sina månadskostnader utan dolda avgifter. Ett utmärkt exempel på detta är företagets fasta prisavtal som låser i ett pris över en period, vilket ger kunderna lugn och förmågan att budgetera bättre.

Avgifter och bindningstider

Bindningstiden hos Halmstads Energi och Miljö är flexibel, där kunderna kan välja bland olika tidsalternativ som passar deras specifika behov. Avgifterna är konkurrenskraftiga och tydligt deklarerade, vilket undviker överraskningar på fakturan. De erbjuder även avtal utan bindningstid, vilket visar på en stark förtroende i deras tjänster och ett kundorienterat tillvägagångssätt.

Rabatter & Erbjudanden

Halmstads Energi och Miljö är generösa med rabatter och specialerbjudanden, speciellt för nya och återkommande kunder. Dessa inkluderar rabatterade taxa under introduktionsperioden samt lojalitetsförmåner för långsiktiga kundrelationer. Följande erbjudanden är aktuella:

 • Introduktionsrabatt på de första tre månadernas elavtal
 • Lojalitetsbonus efter ett års kontinuerlig användning
 • Gratis energirådgivning för att optimera hushållets elförbrukning

Påslag

Hos Halmstads Energi och Miljö är påslaget en liten del av den totala elkostnaden. Påslaget är tydligt specificerat i avtalen, vilket möjliggör för kunderna att göra en informerad jämförelse med andra aktörer på marknaden. Detta bidrar till deras öppna och transparenta affärsfilosofi.

Förnyelsebar energi

I en tid där hållbarhet är av stor vikt har Halmstads Energi och Miljö tagit stora kliv mot att använda förnybara energikällor. Alla deras elprodukter består av 100% förnybar energi som vindkraft och solenergi vilket inte bara gagnar miljön utan också den miljömedvetna konsumenten.

Avgifter Bindningstid Rabatter Påslag Förnyelsebar el
Konkurrenskraftiga och transparanta Flexibla alternativ Diverse rabatter och erbjudanden Överkomligt och väl förklarat 100% förnyelsebara källor

Halmstads Energi och Miljö – Dina Tjänster på Ett Ställe

Halmstads Energi och Miljö, ofta förkortat till HEM, strävar efter att förenkla kundernas vardag genom ett brett utbud av tjänster inom elhandel. De erbjuder klimatsmarta och hållbara energilösningar som passar både privatpersoner och företag. Med en tydlig inriktning på miljön tillhandahåller HEM svanenmärkta elavtal, vilket är ett starkt bevis på deras åtagande för en grönare framtid.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Digitala Lösningar och Miljötänk

För den miljömedvetne konsumenten är etableringen av ett svanenmärkt elavtal med HEM ett steg i rätt riktning. En digital e-faktura möjliggör dessutom ett papperslöst och mer miljövänligt alternativ till traditionella faktureringsmetoder. Att integrera hållbarhet i alla affärsprocesser är centralt för HEM, och trots att vissa tjänster som autogiro och schysst elhandel inte erbjuds, kompenseras detta med starkt miljöfokus och användarvänliga digitala tjänster.

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Halmstads Energi och Miljös egna kunder?

Kundåsikter är en viktig indikator på ett företags prestation, och recensionerna som Halmstads Energi och Miljö erhåller speglar deras engagemang för kundtillfredsställelse. På plattformar som Reco, SKI och Trustpilot framgår det att kunder uppskattar deras pålitliga service, konkurrenskraftiga priser och miljövänliga elalternativ. Övervägande av omdömena betonar även den hjälpsamma kundtjänsten och de tydliga fakturorna utan oväntade kostnader.

 • Reco: Över 500 recensioner med ett genomsnittligt betyg på 4.5 av 5
 • SKI (Svenskt Kvalitetsindex): Topprankat bland mellanstora elbolag
 • Trustpilot: Mer än 200 omdömen med ett genomsnitt på 4 av 5 stjärnor

Timpriser hos Halmstads Energi och Miljö

Till skillnad från många andra elbolag erbjuder Halmstads Energi och Miljö sina kunder transparenta timpriser, vilket innebär att priserna varierar timme för timme beroende på energimarknadens utveckling. Detta tillåter kunder som är aktiva i sin elförbrukning att anpassa sitt användande till när priset är som mest fördelaktigt, och därigenom potentiellt spara pengar.

Tid på Dygnet Snittpris (öre/kWh)
Morgon (06:00–10:00) 35
Dag (10:00–14:00) 33
Kväll (14:00–18:00) 37
Natt (18:00–06:00) 29

Fördelar & Nackdelar

Halmstads Energi och Miljö strävar efter att erbjuda marknadens bästa lösningar. Till deras fördelar hör bland annat transparens i prissättning, flexibla avtal och miljömedvetenhet. De har även ett starkt fokus på kundservice och möjligheten att bidra till en grönare framtid. Nackdelar kan vara högre priser under toppförbrukningstider, vilket är vanligt för bolag med timpriser, men detta kan också ses som en incitament för effektivare energianvändning.

Fördelar Nackdelar
Transparent prissättning Priser kan vara högre vid hög efterfrågan
Flexibla avtal Kräver aktiv förbrukningsanpassning
100% förnybar energi
Proaktiv kundservice

Kundsupport

Halmstads Energi och Miljö är välkänt för en högkvalitativ kundtjänst som prioriterar snabba och effektiva svar på sina kunders problem och frågor. Kundsupporten är lättillgänglig och personalen bemöter varje ärende med professionalitet och en villighet att hjälpa. De står beredda att lösa eventuella störningar eller funderingar kring fakturering och avtal, vilket ger kunderna trygghet i sitt val av elbolag.

Öppettider Kundservice Kontaktuppgifter
Måndag – Fredag: 08:00 – 16:00
E-post: kundservice@hem.se
Telefon: 035-190 100
Adress: Envägen 1, 302 59 Halmstad

Sammanfattning

Som helhet erbjuder Halmstads Energi och Miljö en framstående upplevelse för sina användare genom kombinationen av transparent prissättning, miljövänliga energialternativ och dedikerad kundservice. Deras engagemang för hållbar utveckling, både lokalt och globalt, gör dem till ett starkt val för miljömedvetna konsumenter. Oavsett om det är för sitt breda sortiment av elektricitetstjänster eller deras proaktiva kundsupport, bekräftar kundrecensionerna att företaget lever upp till sitt rykte som en pålitlig och ansvarsfull elleverantör.

Vanliga Frågor

 • Vad innebär timpriser hos Halmstads Energi och Miljö?
 • Timpriser betyder att elpriset varierar från timme till timme, baserat på marknadens fluktuationer, vilket kan möjliggöra besparing för kunder som kan anpassa sin användning.

 • Är all elektricitet från Halmstads Energi och Miljö förnybar?
 • Ja, företaget satsar på 100% förnybar energi vilket är en stor fördel för de som önskar minska sitt klimatavtryck.

 • Hur kan jag kontakta kundtjänst om jag har frågor?
 • Kundtjänst nås enkelt via e-post kundservice@hem.se eller via telefon 035-190 100 under deras öppettider.

Betygsätt
[Total: 0 Average: 0]