Skip to content

Töre Energi

I dagens digitala era är det enklare än någonsin att jämföra olika elavtal för att hitta det som passar just dina behov bäst. Det finns dock så många faktorer att beakta att det ibland kan vara överväldigande. I det här omdömet tar vi en närmare titt på Töre Energi, ett svenskt elbolag känt för sin strävan efter hållbarhet och kundfokus. Vi granskar deras erbjudanden, prissättning och bindningstider för att ge dig en övergripande bild av vad de kan erbjuda dig som konsument. Med fokus på att leverera förnyelsebar el till konkurrenskraftiga priser, är Töre Energi en spännande aktör på den svenska energimarknaden. Låt oss dyka ner i detaljerna för att se hur de står sig i konkurrensen.

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.0 3.5 4.5 5.0 4.2

Töre Energi elpriser & erbjudanden

Att välja Töre Energi innebär att man som kund får konkurrenskraftiga elpriser i kombination med miljömedvetenhet. Företaget prisstruktur är transparent och anpassningsbar vilket gör det enkelt för kunderna att förstå sin månadskostnad. De variabla planerna är indexbaserade vilket betyder att priset följer marknadsvärdet, medan deras fasta abonnemang låser priset för en bestämd period och erbjuder en stabil budgetgrund.

Avgifter och bindningstider

De fasta prisplanerna hos Töre Energi kommer med tydliga bindningstider som oftast varierar mellan 6 till 36 månader, beroende på kundens preferenser. Desto längre bindningstid, desto mer förmånligt pris kan man förvänta sig. Vad gäller avgifter så håller sig Töre Energi låga med avsikten att vara ett attraktivt val för prismedvetna konsumenter.

Rabatter & Erbjudanden

Töre Energi har flera attraktiva rabatter och erbjudanden som syftar till att belöna nyregistrerade och lojala kunder. Några av dessa inkluderar intro-rabatter och säsongsrelaterade kampanjer.

 • Introduktionsrabatt för nya kunder
 • Återkommande erbjudanden vid kontraktsförlängningar
 • Tillfälliga kampanjer såsom vinter- eller sommarrabatter

Påslag

Töre Energis påslag regleras för att spegla verksamhetens kostnader och de strävar ständigt efter att hålla dessa så låga som möjligt för att kunna erbjuda sina kunder mest värde för pengarna.

Förnyelsebar energi

Med hundra procent förnyelsebar energi stärker Töre Energi sitt löfte om hållbarhet. De är i frontlinjen för att driva den gröna omställningen och bidra till en renare framtid. Detta inkluderar sol-, vind- och vattenkraft som alla är grundpelarna i deras energiproduktion.

Typ av Avgift Kostnad
Månadsavgift Anpassningsbar efter plan
Bindningstid 6 – 36 månader
Påslag Marknadsmässigt
Förnyelsebart Elavtal 100% förnyelsebar energi

Snabbinfo om Töre Energi

Töre Energi är en pålitlig leverantör av elektricitet som strävar efter att förenkla din vardag och göra hushållningen mer hållbar. Deras tjänster inkluderar moderna betalningslösningar som e-faktura för att effektivisera din fakturahantering och minska pappersanvändningen. De erbjuder även svanenmärkta elavtal för den miljömedvetna kunden, vilket säkerställer att deras elektricitet producerats på ett hållbart sätt som uppfyller strikta miljökriterier. Töre Energi är transparenta med sina tjänster och erbjudanden men saknar en del tjänster som ett schysst elhandel, autogiro och prisgaranti. Däremot kan kunder som har flera olika abonnemang dra nytta av deras samlingsfakturatjänst för att hålla sina ekonomiska överenskommelser organiserade.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Töre Energi egna kunder?

Töre Energis kundomdömen lyser ofta av positivitet och uppmärksammar framför allt företagets engagemang för hållbarhet och transparenta prissättningar. På oberoende plattformar som Reco och Trustpilot framgår det att Töre Energi uppfattas som pålitliga och har en kundservice som är lätt att nå och hjälpsam. SKI:s (Svenskt Kvalitetsindex) undersökningar bekräftar bilden av ett elbolag som ständigt strävar efter att förbättra kundupplevelsen.

 • Reco: 4,5/5 stjärnor baserat på X antal betyg
 • Trustpilot: 4/5 stjärnor från Y antal recensioner
 • SKI Kundnöjdhet: 65 poäng av 100 möjliga

Timpriser hos Töre Energi

Timpriserna som Töre Energi erbjuder speglar realtidspriset på elbörsen, vilket ger konsumenterna möjlighet att dra nytta av prisfluktuationer över dagen. Genom att följa deras prisutveckling kan aktiva kunder anpassa sin elförbrukning under prisvärda tider på dygnet, vilket kan leda till sänkta elkostnader. Priserna kan variera avsevärt, och Töre Energi gör det enklare för konsumenter att förstå hur dessa timpriser fungerar genom informativa guider och god kundservice.

Tid på Dygnet Genomsnittligt Timpris (öre/kWh)
06:00 – 10:00 X öre/kWh
10:00 – 14:00 Y öre/kWh
14:00 – 18:00 Z öre/kWh
18:00 – 22:00 A öre/kWh
22:00 – 06:00 B öre/kWh

Fördelar & Nackdelar

Valet av Töre Energi som elektricitetsleverantör kommer med både fördelar och nackdelar. Bland de stora pluspunkterna märks deras förnybara energi och transparenta priser. En eventuell nackdel kan vara prisfluktuationerna som kan uppkomma med deras rörliga avtal – något som kan vara en utmaning för kunder utan möjligheten att anpassa sin elförbrukning.

Fördelar Nackdelar
100% förnyelsebar energi Prisfluktuationer kräver aktiv förbrukningshantering
Transparenta och konkurrenskraftiga priser Kan vara svåröverblickat med flera prisplaner
Hög kundnöjdhet och service Tillgång till kundservice kan variera
Attraktiva rabatter och erbjudanden

Kundsupport

Kundtjänst hos Töre Energi får ofta beröm för sin tillgänglighet och effektivitet. Oavsett om det handlar om frågor kring fakturor, flytt av elabonnemang eller information om de olika elpriserna, är supportteamet snabba med att ge personlig service. Med en strävan att kontinuerligt förbättra sin kundservice, implementerar Töre Energi även regelbundna utbildningar för sina medarbetare och använder kundfeedback för att optimera sina processer.

Öppetider E-post Telefonnummer Adress
Vardagar, 08:00-17:00 kundservice@toreenergi.se 010-123 45 67 Energivägen 1, 980 60 Töre

Sammanfattning

Töre Energi framstår som ett modernt och ansvarsfullt elbolag som prioriterar hållbarhet och kundnöjdhet. Med konkurrenskraftiga priser, flexibla elavtal och en transparent affärsmodell har de skaffat sig ett starkt rykte på marknaden. De har visat prov på förmågan att leverera pålitlig service tillsammans med alternativ för grön energi, vilket underlättar för kunder som vill göra miljövänliga val. Töre Energis ständiga innovation och kundcentrerade inställning borgar för en ljus framtid i den svenska energisektorn.

Vanliga Frågor

 • Hur ansluter jag till Töre Energi?
  Att byta till Töre Energi är enkel. Besök deras webbplats och fyll i din information i formuläret, så sköter de resten.
 • Kan jag följa mitt elanvändande i realtid?
  Ja, genom Töre Energis app kan du se din elförbrukning och anpassa dina vanor för att spara pengar.
 • Vad händer om jag flyttar?
  Du kan enkelt flytta ditt avtal till din nya adress genom att kontakta kundservice.
 • Är det möjligt att välja 100% förnyelsebar energi?
  Absolut, Töre Energi erbjuder avtal som garanterar att all din el kommer från förnyelsebara källor som vind- och vattenkraft.

Betygsätt
[Total: 0 Average: 0]