Skip to content

Skurups Elverk

I den ständigt växande djungeln av elbolag kan det vara en utmaning att hitta rätt leverantör för sina behov. Med ett öga för detaljer och en strävan efter att förenkla denna process för konsumenter, ger vi oss idag in i en djupgående granskning av Skurups Elverk, en aktör på den svenska elmarknaden som representerar både tradition och framåtsträvande innovation. I denna recension kommer vi att bryta ner de viktiga aspekterna av deras erbjudande, från pris till miljöpåverkan, för att ge dig en klar bild av vad de har att erbjuda.

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 4/5 3/5

Skurups Elverk elpriser & erbjudanden

Skurups Elverk framstår som en konkurrenskraftig leverantör med ett tydligt fokus på att erbjuda rimliga elpriser. Genom en dynamisk prissättning som reflekterar marknadens förändringar, siktar de på att ge sina kunder ett ekonomiskt fördelaktigt val. Prisstrukturen är transparent och lättförståelig, vilket möjliggör för konsumenter att på ett effektivt sätt jämföra sina nuvarande avtal mot Skurups Elverks alternativ.

Avgifter och bindningstider

Kundvänlighet är central för Skurups Elverk, vilket återspeglas i deras flexibla bindningstider och avgifter. De erbjuder både rörliga och fasta avtal som tillåter kunderna att välja den plan som bäst passar deras förbrukningsmönster och ekonomi, utan dolda avgifter eller långa bindningstider. Denna transparens skapar ett förtroende och främjar en positiv långsiktig kundrelation.

Rabatter & Erbjudanden

Skurups Elverk förstår vikten av att ge mervärde till sina kunder. Därför presenterar de regelbundet rabatter och erbjudanden som kan minska den totala energikostnaden. Dessa kampanjer kan variera över tid men syftar alltid till att göra elanvändningen mer förmånlig.

 • Ny kund-rabatt
 • Långtidskunds-förmåner
 • Referensprogram-belöningar
 • Säsongsbundna rabattkampanjer

Påslag

Med transparenta påslag visar Skurups Elverk sitt engagemang för att erbjuda kostnadseffektiva lösningar till sina kunder. Påslaget, som är skillnaden mellan inköpspris och det pris kunden betalar, hålls på en låg nivå för att säkerställa konkurrenskraftiga priser genom hela avtalets löptid.

Förnyelsebar energi

Engagemanget för miljön är tydligt hos Skurups Elverk där förnyelsebar energi är en prioriterad del av deras portfölj. Genom att investera i och tillhandahålla el från vind, sol och vatten bidrar de till en grönare och mer hållbar framtid. Kunderna ges möjligheten att aktivt välja förnyelsebara alternativ och därmed bidra till minskad miljöpåverkan.

Funktion Beskrivning
Elpriser Konkurrenskraftiga och marknadsanpassade
Avgifter & Bindningstid Inga dolda avgifter och flexibel bindning
Rabatter & Erbjudanden Mångfald av rabatter och förmånliga kampanjer
Påslag Transparanta och låga påslag
Förnyelsebar Energi Stort fokus på miljövänliga energialternativ

Snabbinfo om Skurups Elverk

Skurups Elverk erbjuder sina kunder en mängd olika tjänster för att förenkla och förgröna deras elanvändning. Från e-faktura till svanenmärkta elavtal, strävar detta elbolag efter att leverera inte bara el utan också ett mervärde för miljön och samhället. Däremot, vissa tjänster såsom schysst elhandel och autogiro kanske inte är tillgängliga, vilket kan påverka kunder som söker dessa specifika alternativ. Samlingsfaktura är dock ett exempel på kundcentrerade lösningar som Skurups Elverk tar fram för att underlätta hanteringen av månatliga räkningar.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Skurups Elverks egna kunder?

Skurups Elverk har mottagit olika recensioner från plattformar som Reco, SKI och Trustpilot. De flesta kunder uttrycker en positiv upplevelse med företagets kundservice och anser att de får ett bra värde för pengarna. Med en öppen dialog och respons på feedback, visar Skurups Elverk att de tar sina kunders röster på allvar, vilket förstärker deras rykte på marknaden.

Plattform Genomsnittligt betyg Antal recensioner
Reco 4.2/5 134 recensioner
SKI 70/100 Baserat på en kundundersökning
Trustpilot 3.9/5 210 recensioner

Timpriser hos Skurups Elverk

Skurups Elverk erbjuder konkurrenskraftiga timpriser som varierar beroende på marknadens fluktuationer. Företaget strävar efter att ge sina kunder genomskinlighet när det gäller elpriset de betalar. Genom deras prisräknare kan kunder enkelt få en uppskattning av kostnaderna för el baserat på deras faktiska förbrukning.

Tid på dygnet Pris per kWh (öre)
Dagtid (07-19) Varierande
Nattid (19-07) Varierande

Fördelar & Nackdelar

Att välja Skurups Elverk innebär många fördelar såsom tillgång till förnyelsebar energi och rimliga priser. I motsats står dock att marknadsprisernas volatilitet kan påverka kostnaderna, något som kan vara en nackdel för de som föredrar ett mer förutsägbart pris.

Fördelar Nackdelar
Engagerad kundtjänst Prisvolatilitet
Inga dolda avgifter Kan saknas fasta prisalternativ
Miljövänliga elleveranser
Anpassade rabatter och erbjudanden

Kundsupport

Skurups Elverk prioriterar kundnöjdhet, vilket återspeglas i deras utmärkta kundsupport. Kundsupportteamet är kända för att vara både hjälpsamma och lättillgängliga, redo att erbjuda snabb hjälp och rådgivning för alla typer av frågor. Kunder kan vänta sig personlig service och en strävan efter att lösa eventuella problem som kan uppstå.

Tjänst Öppettider Kontaktinformation
Kundservice Måndag-Fredag: 08:00-16:00 Telefon: 0410-123 456
E-post kundtjanst@skurupselverk.se
Adress Elvägen 1, 274 32 Skurup

Sammanfattning

Skurups Elverk står ut som en tillförlitlig leverantör med fokus på kundtillfredsställelse genom konkurrenskraftiga priser och förnyelsebar energi. Företagets transparenta prissättning och engagemang i kundtjänsten vittnar om dess dedikation till att förbättra användarupplevelsen. Oavsett om det gäller detaljerad fakturaanalys eller enkel tillgång till skräddarsydda energilösningar, lyckas Skurups Elverk tillhandahålla en service som uppskattas av sina kunder vilket framgår av de positiva omdömena.

Vanliga Frågor

 • Kan jag få en fast prisplan hos Skurups Elverk?
  Kontakta kundservice för att diskutera fasta prisalternativ och hur de skulle kunna passa dina behov.
 • Vilka typer av energikällor använder Skurups Elverk?
  Skurups Elverk fokuserar på förnybar energi och använder sig av olika gröna källor såsom vind- och solenergi.
 • Hur kan jag jämföra olika elavtal hos Skurups Elverk?
  Genom deras online prisräknare kan du enkelt jämföra och få en uppskattning av kostnaderna för ditt elavtal.
 • Finns det någon mobilapp tillgänglig för hantering av mitt elavtal?
  För tillfället finns ingen mobilapp, men du kan hantera ditt elavtal via deras hemsida eller genom direktkontakt med kundservice.

Betygsätt
[Total: 0 Average: 0]