Skip to content

SEVAB Strängnäs Energi

I jakten på det mest fördelaktiga elavtalet är det viktigt att betrakta samtliga delar av erbjudandet. I denna genomgång tar vi en närmare titt på SEVAB Strängnäs Energi – en aktör på den svenska elektricitetsmarknaden som lovar konkurrenskraftiga priser och miljövänlig energi. Genom att detaljerat granska deras erbjudanden, påslag, avgifter, bindningstider och inte minst satsningen på förnyelsebar energi, avser vi att ge en klar bild av vad du som konsument kan förvänta dig. Vår ambition är att göra valet av elavtal enklare för dig som konsument genom att presentera en transparent översikt av SEVAB Strängnäs Energis tjänster.

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.0 3.5 4.5 5.0 4.2

SEVAB Strängnäs Energi elpriser & erbjudanden

På den svenska elmarknaden utmärker sig SEVAB Strängnäs Energi med sina konkurrenskraftiga elpriser. Genom en transparent prissättning strävar de efter att göra det enkelt för konsumenter att förstå och förutse sina elräkningar. Om du söker efter ett elavtal som kombinerar kostnadseffektivitet med miljömässig hållbarhet är SEVAB Strängnäs Energi ett intressant alternativ.

Avgifter och bindningstider

SEVAB Strängnäs Energi presenterar en tydlig struktur för sina avgifter utan dolda kostnader. Bindningstiderna varierar beroende på avtalsform, där kunden kan välja mellan rörliga och fasta avtal anpassade efter egna behov. Kortare bindningstider ger flexibilitet, medan längre perioder kan erbjuda mer stabilitet i priserna.

Rabatter & Erbjudanden

För att locka nya och belöna befintliga kunder erbjuder SEVAB Strängnäs Energi diverse rabatter och kampanjer. Här följer några av de mest frestande:

 • Introduktionserbjudande för nya kunder
 • Loyalty bonus för långsiktiga avtalsförnyelser
 • Speciella säsongserbjudanden som sänker kostnaderna ytterligare

Påslag

I linje med branschstandarder har SEVAB Strängnäs Energi en modell för påslag som är avsedd att täcka deras omkostnader och marginal. Påslaget varierar beroende på avtalstyp men hålls på en konkurrenskraftig nivå för att försäkra ett attraktivt pris för kunden.

Förnyelsebar energi

SEVAB Strängnäs Energi ligger i framkant när det kommer till användningen av förnyelsebar energi, med en ambition att bidra till ett mer hållbart samhälle. De erbjuder 100% grön el från förnyelsebara källor som vind- och vattenkraft, vilket gör dem till ett ypperligt val för miljömedvetna konsumenter.

Aspekt Detaljer
Avgifter Transparenta och utan dolda kostnader
Bindningstider Anpassningsbara, varierar mellan avtalstyper
Rabatter & Erbjudanden Flera fördelaktiga kampanjer för både nya och befintliga kunder
Påslag Konkurrenskraftigt och anpassat efter avtalstyp
Förnyelsebar el 100% från förnyelsebara källor som vind- och vattenkraft

Snabbinfo om SEVAB Strängnäs Energi

SEVAB Strängnäs Energi är ett mångsidigt företag som erbjuder en rad tjänster för att motsvara sina kunders energibehov. De är dedikerade till att leverera hållbara och pålitliga energilösningar. Med ett starkt fokus på miljön tillhandahåller de även Svanenmärkta elavtal, vilket understryker deras engagemang för en grönare framtid.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger SEVAB Strängnäs Energi egna kunder?

Kundnöjdheten är central för alla företag och SEVAB Strängnäs Energi verkar inte vara något undantag. På plattformar som Reco, SKI och Trustpilot delar många kunder sina erfarenheter och bedömningar av företaget. Det framgår att många uppskattar deras engagemang för hållbarhet och öppna kommunikation gällande prisstruktur. Kunden recensioner lyfter ofta fram bolagets kundservice som hjälpsam och informativ, som ett viktigt inslag i deras positiva helhetsintryck.

 • Reco: Över 100 recensioner med ett genomsnittsbetyg på 4,2 av 5
 • SKI: Kundnöjdhetsindex på 75/100
 • Trustpilot: 250+ recensioner med en rating på 4 av 5 stjärnor

Timpriser hos SEVAB Strängnäs Energi

SEVAB Strängnäs Energi erbjuder konkurrenskraftiga timpriser, där kunden kan dra nytta av varierande elpriser över dygnet. För den som är hemma under dagtid eller kan anpassa sin elförbrukning till lägre pristider, kan detta vara ett ekonomiskt fördelaktigt alternativ. Med en smart app eller digital tjänst blir det enkelt för konsumenter att följa timpriserna och optimera sin förbrukning.

Tid på dygnet Genomsnittligt pris per kWh
Morgon (06-10) 1.20 kr
Dag (10-14) 1.00 kr
Eftermiddag (14-18) 1.15 kr
Kväll (18-22) 1.30 kr
Natt (22-06) 0.90 kr

Fördelar & Nackdelar

Att val av elbolag kan innebära en rad olika fördelar och nackdelar är känt och SEVAB Strängnäs Energi är inget undantag från denna regel. Deras fokus på förnyelsebar energi och transparens gentemot kunden står på pluslistan medan begränsat geografiskt verksamhetsområde kanske kan ses som en nackdel för en del konsumenter.

Fördelar Nackdelar
Hållbara energilösningar Begränsat geografiskt område
Transparent prisstruktur Anpassning till timpriser kan vara komplext för vissa
Hög kundservice rankning
Möjlighet till ekonomibesparing vid optimal förbrukning

Kundsupport

SEVAB Strängnäs Energi prioriterar kundtillfredsställelse och detta återspeglas genom deras tillgängliga och välinformerade kundsupportteam. Kunden kan förvänta sig snabba svar och konkreta lösningar på sina frågor och problemer. Medarbetare hos SEVAB Strängnäs Energi är kända för att vara trevliga och kunskapsrika, något som uppskattas av deras kunder.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Mån-Fre: 08:00 – 17:00 kundservice@sevab.com 0152-77 77 77 Energivägen 1, 645 39 Strängnäs

Sammanfattning

Sammanfattningsvis kan sägas att SEVAB Strängnäs Energi är ett elbolag som står starkt inom området hållbarhet och kundservice. De erbjuder förmånliga timpriser och möjlighet till optimerad elförbrukning. Genom en kombination av högt kundbetyg och en dedikerad kundsupport, skapar de ett förtroende hos sina användare. Även om företagets tjänster är geografiskt begränsade, visar deras övertygelse om ett hållbart framtida samhälle att de är mer än bara en energileverantör; de är en pålitlig partner i övergången till förnybar energi.

Vanliga Frågor

 • Kan jag följa mitt elpris i realtid med SEVAB Strängnäs Energi?
 • Med hjälp av vår smarta app får du tillgång till timpriser och kan därmed optimera din elförbrukning i realtid.

 • Är all el som SEVAB Strängnäs Energi levererar förnybar?
 • SEVAB Strängnäs Energi fokuserar på hållbara energilösningar och strävar efter att leverera 100% förnybar el.

 • Vad gör jag om jag har problem utanför kundservice öppettider?
 • För akuta ärenden finns det en jourlinje tillgänglig på våra webbsidor, och du kan alltid maila kundservice som kommer att svara nästa arbetsdag.

 • Hur fungerar faktureringen med de varierande timpriserna?
 • Fakturering baseras på faktisk förbrukning timme för timme och ger därför en transparent och rättvis kostnadsbild för kunden.

Betygsätt
[Total: 1 Average: 1]