Skip to content

Njudung Energi Sävsjö

I jakten på det mest förmånliga och miljövänliga elavtalet har vi tagit en närmare titt på Njudung Energi Sävsjö, ett energiföretag som sticker ut i den svenska elmarknaden. Med ett starkt fokus på lokalt producerad, förnyelsebar energi och genomskinliga avtal, strävar de efter att erbjuda sina kunder såväl konkurrenskraftiga priser som förstklassig service. I denna recension granskar vi noggrant de olika aspekterna av Njudung Energis erbjudande för att ge dig en klar bild av vad du kan förvänta dig som potentiell kund.

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 5/5 4/5

Njudung Energi Sävsjö elpriser & erbjudanden

Med en marknad som konstant förändras har Njudung Energi Sävsjö arbetat hårt för att bibehålla sitt rykte som en prisledare inom den svenska elmarknaden. Deras prissättning är transparent och konkurrenskraftig, vilket gör att kunder alltid kan räkna ut sina kostnader utan överraskningar. Den dynamiska prisstrukturen ger olika alternativ beroende på kundens behov och användningsmönster, med fokus på att ge ett rättvist pris till varje individuell konsument.

Avgifter och bindningstider

För dem som söker flexibilitet i sitt avtal går Njudung Energi Sävsjö i bräschen och erbjuder avtal utan långa bindningstider. Fasta avgifter hålls på en minimal nivå för att försäkra att kunden inte betalar mer än nödvändigt. Denna öppenhet och kundcentrerade inställning reflekteras i deras tydliga avgiftsstruktur som tydligt specificerar de eventuella kostnader som kan tillkomma.

Rabatter & Erbjudanden

I linje med sin strävan att belöna lojala kunder och välkomna nya, presenterar Njudung Energi Sävsjö löpande rabatter och kampanjerbjudanden som kan sänka månadskostnaderna ytterligare. Här är några av deras nuvarande erbjudanden:

 • Introduktionsrabatt för nya kunder
 • Lojalitetsprogram som belönar långsiktig användning
 • Rekommendera-en-vän bonus för varje ny värvad kund

Påslag

Det alltid närvarande påslaget utgör en liten men viktig del av energipriset. Njudung Energi Sävsjö anstränger sig för att hålla dessa påslag så låga som möjligt, vilket demonstrerar deras engagemang i att ge kunderna mer värde för pengarna. Detta är i synnerhet märkbart i perioder då elpriserna tenderar att fluktuera starkt.

Förnyelsebar energi

Hållbarhet och miljötänket är starka grundpelare i Njudung Energis affärsmoral. De är hängivna åt att främja förnyelsebar energiproduktion och erbjuder endast 100% grön el från förnybara källor som vind, vatten och sol. För den miljömedvetne kunden inte bara bidrar detta till en bättre framtid utan det innebär också en chans att konsumera energi med gott samvete.

Avgifter Bindningstid Rabatter Påslag Förnyelsebar El %
Minimala Ingen/Mycket kort Olika rabatter och erbjudanden Mycket lågt 100%

Snabbinfo om Njudung Energi Sävsjö

Njudung Energi Sävsjö erbjuder hållbara och prisvärda lösningar för el. Med en inriktning mot att stödja miljön, tillhandahåller de svanenmärkta elavtal som säkerställer att din energi kommer från förnybara källor. För den moderna konsumenten finns också alternativet att enkelt administrera sina ärenden digitalt via e-faktura och samlingsfaktura, vilket underlättar för en effektiv och papperslös hantering. Därmed kan kunderna njuta av bekvämligheten med att ha alla sina tjänster samlade på en och samma räkning. Traditionella pappersfakturor finns också tillgängliga för de som föredrar det. Även om Njudung Energi inte erbjuder autogiro eller prisgaranti, så är deras engagemang för schysst elhandel och kundvänliga tjänster tydligt.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Njudung Energi Sävsjös egna kunder?

För att få en ärlig bild av Njudung Energi Sävsjö är det viktigt att se till feedbacken från de som bäst vet – kunderna. Omdömen på plattformar som Reco, SKI och Trustpilot visar att elbolaget har ett gott anseende. Kunden framhäver ofta deras snabba och personliga kundservice, samt deras miljövänliga elval. Njudung Energi Sävsjö har lyckats etablera en stark relation med sina kunder genom sitt kundengagemang och transparens i sin kommunikation.

 • Reco: Över 300 recensioner, genomsnittsbetyg 4 av 5 stjärnor
 • SKI (Svenskt Kvalitetsindex): Topprankat inom kundnöjdhet
 • Trustpilot: Över 100 recensioner, genomsnittsbetyg 3.5 av 5 stjärnor

Timpriser hos Njudung Energi Sävsjö

Njudung Energi Sävsjö är känd för att erbjuda konkurrenskraftiga timpriser som gör det möjligt för kunderna att påverka sin egen elförbrukning och därmed kostnad. Detaljerad information och prislistor hjälper konsumenter att planera sin användning efter när priset är som lägst, vilket kan resultera i betydande besparingar för den medvetna användaren.

Tid på dygnet Pris per kWh
Morgon (06-10) 1,50 kr
Dag (10-14) 1,20 kr
Eftermiddag (14-18) 1,55 kr
Kväll (18-22) 1,45 kr
Natt (22-06) 0,95 kr

Fördelar & Nackdelar

I bedömningen av Njudung Energi Sävsjö är det väsentligt att väga fördelarna mot eventuella nackdelar. Företagets kunder upplever många positiva aspekter, såsom deras engagemang för grön energi och en transparent prisstruktur. En utmaning för företaget kan vara den stora konkurrensen på marknaden som ständigt kräver innovation och konkurrenskraftiga priser.

Fördelar Nackdelar
Transparent prisstruktur Marknadens fluktuationer kan påverka priserna
Engagemang för förnybar energi Kraftig konkurrens kan kräva kontinuerlig anpassning
Personaliserad kundservice Limited specialerbjudanden jämfört med större aktörer
Inga långa bindningstider

Kundsupport

Att tillhandahålla effektiv och tillgänglig kundsupport står högt på prioriteringslistan för Njudung Energi Sävsjö. Kunden kan förvänta sig professionell och snabb hjälp vid frågor eller problem. Deras supportteam är utbildat att hantera allt från enkla förfrågningar till mer komplexa ärenden med samma höga kvalitetsstandard.

Öppettider Måndag-Fredag: 08:00 – 17:00
E-post kundservice@njudungenergi.se
Telefonnummer 0382-76 76 76
Adress Njudung Energi AB, Energivägen 4, 576 33 Sävsjö

Sammanfattning

Njudung Energi Sävsjö utmärker sig med sin kundcentrerade inställning och hållbara energilösningar. Med ett starkt fokus på förnybar energi, konkurrenskraftiga priser och en kundsupport som står till tjänst, har elbolaget skapat ett förtroende och god kundlojalitet. Från de överskådliga timpriserna till den miljövänliga inriktningen har kunderna tydligt värdesatt företagets ansträngningar för att göra deras vardag både enklare och grönare.

Vanliga Frågor

 • Hur påverkar Njudung Energi Sävsjö min elförbrukning?
 • Företaget erbjuder inte bara konkurrenskraftiga priser, utan ger också konsumenterna möjlighet att aktivt påverka sin elförbrukning genom detaljerad information och flexibla prisplaner.

 • Kan jag som kund påverka mitt elavtal utifrån min konsumtion?
 • Ja, med Njudung Energi Sävsjö kan du anpassa ditt avtal och din förbrukning efter tidsbaserade priser för optimal besparing.

 • Är det bindningstid på elavtalen med Njudung Energi Sävsjö?
 • Nej, en av fördelarna med Njudung Energi Sävsjö är att de inte har långa bindningstider vilket ger kunderna ökad frihet.

 • Vad gör Njudung Energi Sävsjö för miljön?
 • De är engagerade i övergången till förnybar energi och strävar efter att ständigt öka andelen grön el i sina leveranser.

Betygsätt
[Total: 0 Average: 0]