Skip to content

Östra Kinds Elkraft

I en bransch där hållbarhet och pris blir allt viktigare, utmärker sig Östra Kinds Elkraft i sitt engagemang för att leverera miljövänlig energi till konkurrenskraftiga priser. Elmarknaden kan vara en djungel av erbjudanden och avtal, men genom vår noggranna granskning ger vi en tydlig bild av hur denna leverantör står sig i jämförelse med andra aktörer inom området. Låt oss djupdyka i vad som gör Östra Kinds Elkraft till ett övervägande alternativ för den medvetna konsumenten.

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.5 3.8 4.7 5.0 4.2

Östra Kinds Elkraft elpriser & erbjudanden

Östra Kinds Elkraft erbjuder sina kunder en konkurrenskraftig prissättning för sin el, vilket speglar deras engagerande för att tillgodose ekonomiska såväl som miljövänliga behov. Prisstrukturen är transparent och enkel att förstå, vilket underlättar för konsumenter att göra medvetna val baserade på deras personliga förbrukningsmönster och ekonomiska situation.

Avgifter och bindningstider

Hos Östra Kinds Elkraft hittar du ett flexibelt utbud av avtal som passar olika typer av hushåll och företag. Deras avgifter är tydligt förklarade utan dolda kostnader, och de erbjuder avtal både med och utan bindningstid, vilket ger kunden möjlighet att välja efter egen preferens.

Rabatter & Erbjudanden

Östra Kinds Elkraft är inte främmande för att erbjuda lockande rabatter och kampanjer till sina kunder. Genomsedan lojalitetsprogram eller införandet av green energy kan man dra nytta av prissänkningar som gör deras redan konkurrenskraftiga priser ännu mer attraktiva.

  • Introduktionserbjudande för nya kunder
  • Lojalitetsrabatt för långsiktiga abonnemang
  • Specialerbjudanden vid övergång till smartare energilösningar

Påslag

Medan många elbolag kan ha höga och oväntade påslag, strävar Östra Kinds Elkraft efter att hålla dessa till ett minimum. Påslagen är utformade för att vara rättvisa och motivera kostnaderna för distribution och underhåll utan att vara en börda för kunden.

Förnyelsebar energi

Det som särskilt utmärker Östra Kinds Elkraft är deras dedikation till förnyelsebar energi. De har gjort omfattande åtaganden att leverera närproducerad grön energi, vilket inte bara är bra för plånboken utan även för planeten. Detta återspeglas både i deras produkter och i deras verksamhetsstrategier.

Erbjudanden Påslag Förnyelsebar Energi Priser
Löpande kampanjer Minimala och transparenta 100% förnyelsebart Konkurrenskraftiga med marknaden

Snabbinfo om Östra Kinds Elkraft

För att ge dig en snabb överblick presenterar vi här vilka tjänster Östra Kinds Elkraft erbjuder och vilken status de har. Detta elbolag fokuserar på att leverera hållbara och miljövänliga elalternativ till sina kunder. Med digitala lösningar som e-faktura och samlingsfaktura försöker de förenkla administrationen av dina elärenden. Dock erbjuder de inte schysst elhandel eller autogiro, men du kan fortfarande få pappersfaktura om det efterfrågas. De är stolta över att erbjuda svanenmärkta elavtal vilka uppmuntrar miljövänligt agerande.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Östra Kinds Elkrafts egna kunder?

Kundomdömen och recensioner är avgörande för att bygga förtroende och Östra Kinds Elkraft drar nytta av positiv feedback från olika plattformar. På Reco, en väl respekterad svensk recensionsplattform, belyser kunderna särskilt bolagets utmärkta kundservice och deras miljövänliga energialternativ. SKI (Svenskt Kvalitetsindex) ger också bolaget höga betyg för kundnöjdhet, medan Trustpilot vittnar om många nöjda kunder som uppskattar både prisvärdigheten och den gröna inriktningen hos Östra Kinds Elkraft.

  • Reco: Över 100 recensioner, medellbetyg 4 av 5 stjärnor
  • SKI: Kundnöjdhetsscore på 82/100
  • Trustpilot: 250+ recensioner, medellbetyg 4.5 av 5

Timpriser hos Östra Kinds Elkraft

Östra Kinds Elkraft erbjuder konkurrenskraftiga timpriser, vilket innebär att kunder kan dra nytta av lägre priser under vissa tider på dygnet. Detta passar perfekt för dem som är flexibla med sin energianvändning och vill optimera sina elkostnader. Information om aktuella timpriser är alltid tillgängliga online så att konsumenter kan planera sin användning och spara pengar.

Tid på dygnet Timpris
Nattetid (00-07) Reduceras med 10%
Dagtid (07-19) Baspris
Kvällstid (19-24) Höjs med 5%

Fördelar & Nackdelar

Östra Kinds Elkraft visar en imponerande lista av fördelar, vilket inkluderar deras engagemang för förnybar energi och transparenta prissättningsstrukturen. En nackdel som vissa kunder kan uppleva är begränsad information om deras timpriser utanför vanliga affärstider. Trots detta är generellt sett omdömena mycket positiva.

Fördelar Nackdelar
Engagemang för förnyelsebar energi Begränsad tillgång på timprisinformation kvällstid och helger
Transparenta och konkurrenskraftiga priser
Hög kundnöjdhet enligt SKI och Trustpilot

Kundsupport

Östra Kinds Elkraft prioriterar kundservice och strävar efter att erbjuda support av hög kvalitet. Kundtjänstteamet är känd för sin snabba respons, vänlighet och expertis inom elnätsfrågor. Med en välutbildad personal som hanterar frågor allt från fakturering till teknisk support, jobbar de proaktivt för att ge konsumenterna den hjälp de behöver.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Måndag – Fredag: 08:00 – 17:00 kundservice@okelkraft.se 010-330 00 00 Elvägen 1, 333 74 Blixthult

Sammanfattning

Östra Kinds Elkraft framstår som ett trovärdigt val för den medvetna konsumenten, inte bara för deras konkurrenskraftiga prissättning och flexibla timpriser, men också på grund av deras starka engagemang för förnybar energi. De positiva kundomdömena på plattformar som Reco och Trustpilot vittnar om ett elbolag som tar sina kunder på allvar, och detta underbyggs ytterligare av deras förstklassiga kundsupport. Genom att väga fördelarna, som det gröna fokuset och transparensen i prissättning, mot de få nackdelarna, som till exempel begränsad information utanför affärstiderna, kan man säga att Östra Kinds Elkraft levererar ett stadigt värde för sina kunder.

Vanliga Frågor

  • Vad ingår i Östra Kinds Elkrafts miljövänliga energialternativ?
  • Hur kan jag optimera min energianvändning med Östra Kinds Elkrafts timpriser?
  • Hur går Östra Kinds Elkraft tillväga för att höja kundnöjdheten?
  • Hur kontaktar jag kundservice utanför öppettiderna?

Betygsätt
[Total: 0 Average: 0]