Skip to content

OKQ8

I sökandet efter det mest fördelaktiga elavtalet kan det variera stort mellan olika elleverantörer när det gäller erbjudanden, pris och miljöpåverkan. OKQ8 är inte bara känd för sina bensinstationer utan har även kastat sig in i elmarknaden med intressanta erbjudanden. I denna recension kommer vi noggrant att granska deras elavtal för att hjälpa dig att göra ett informerat beslut om de matchar dina krav på ett elbolag. Vi tar en titt på allt från prissättning till huruvida deras el är förnybar, och ger varje aspekt ett betyg baserat på vår omfattande utvärdering.

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 4/5 5/5 3/5

OKQ8 elpriser & erbjudanden

När det kommer till elpriser positionerar sig OKQ8 som ett konkurrenskraftigt alternativ på marknaden. Med ett transparent prisupplägg och målsättningen att vara tillgängliga för konsumenten lyckas de kombinera kostnadseffektivitet med bra service. Elpriserna varierar dock efter ditt geografiska läge och typen av avtal som du väljer, så det är viktigt att skräddarsy valet efter egna förhållanden.

Avgifter och bindningstider

OKQ8 strävar efter att hålla sina avgifter låga och erbjuder dessutom flexibilitet genom korta eller obefintliga bindningstider. Deras struktur gör att kunder kan känna sig fria i sitt val av elavtal utan att behöva oroa sig för dolda kostnader eller långa perioder av fasthet.

Rabatter & Erbjudanden

Med tanke på rabattmekanismerna så lockar OKQ8 nya och befintliga kunder med attraktiva rabatter och erbjudanden. Det kan inkludera allt från prissänkningar till extra förmåner som kan förbättra ditt totala elavtalsvärde.

 • Välkomstrabatt för nya kunder
 • Loyalty bonusar för långsiktiga avtal
 • Specialrabatter under kampanjperioder

Påslag

Även om påslagen hos OKQ8 är något att hålla ögonen på är de ofta konkurrenskraftiga jämfört med andra aktörer på marknaden. Påslagets storlek kommer dock att variera beroende på vilken typ av avtal du väljer och vilka marknadsförutsättningar som gäller vid tecknandet.

Förnyelsebar energi

OKQ8 sticker ut när det gäller deras satsning på förnybar energi. De fokuserar starkt på att leverera el från förnybara källor, vilket inte bara gynnar miljön utan också ger företaget en grön profil som är attraktiv för miljömedvetna konsumenter.

Avgifter Bindningstid Rabatter Påslag Förnyelsebar Energi
Låga Korta/Inga Varierade Konkurrenskraftiga Hög prioritet

Snabbinfo om OKQ8

OKQ8 är inte bara en bensinstationskedja, utan erbjuder även elhandelstjänster för den medvetna konsumenten. Med ett fokus på hållbarhet och enkelhet, strävar företaget efter att leverera grön el till konkurrenskraftiga priser.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger OKQ8:s egna kunder?

Recensioner och omdömen om OKQ8 på plattformar som Reco, SKI, och Trustpilot ger en bred bild av hur företaget uppfattas av sina kunder. Många lyfter fram den personliga servicen och den enkla hanteringen av elavtal. Majoriteten av recensionerna tenderar att vara positiva med särskild betoning på transparenta och rättvisa priser samt bolagets miljövänliga initiativ.

 • Reco: Över 200 recensioner med ett genomsnittsbetyg av 4,2 av 5
 • SKI (Svenskt Kvalitetsindex): Topprankade i flera kundnöjdhetsundersökningar
 • Trustpilot: 150+ recensioner med en rating på 4,0 av 5

Timpriser hos OKQ8

OKQ8 erbjuder konkurrenskraftiga timpriser som speglar marknadens fluctuations. Kunderna kan dra nytta av transparenta priser där det alltid är tydligt vad nästa timmas elpris kommer att kosta. Med en dynamisk prissättning kan de som förbrukar el smartare och vid låg belastning på elnätet även göra ekonomiska besparingar.

Tidsperiod Timpris (öre/kWh)
Dagtid (07:00 – 19:00) Varierar beroende på marknad
Nattid (19:00 – 07:00) Varierar beroende på marknad
Helger Varierar beroende på marknad

Fördelar & Nackdelar

Att välja OKQ8 som elbolag innebär fördelar som förnybar energi och kundvänlig service, men som med alla val finns det både fördelar och nackdelar. Nedan följer en överskådlig tabell som sammanställer några av de viktigaste faktorerna att överväga.

Fördelar Nackdelar
Grön el från förnybara källor Marknadsberoende timpriser kan vara oförutsägbara
Flexibla avtal utan långa bindningstider Kan vara svårt att jämföra priser utanför fast pris-period
Transparenta priser och avgifter Begränsat utbud av fastprisavtal jämfört med vissa konkurrenter
Loyalty bonusar och välkomstrabatter Krav på medlemskap för vissa rabatter och erbjudanden

Kundsupport

OKQ8 framhäver sin kundtjänst som en kärnpunkt i sitt kundengagemang. Med en klart bemannad kundsupport har de kapaciteten att hantera frågor och funderingar snabbt och effektivt. Feedback från användare pekar på att supporten är hjälpsam och informativ, vilket underlättar för kunderna att förstå och hantera sina elavtal. För att ge sina kunder ytterligare trygghet erbjuder OKQ8 flera kommunikationskanaler för att säkerställa att alla frågor och problem kan lösas på bästa möjliga sätt.

Öppettider Vardagar: 08:00 – 20:00
Helger: 10:00 – 14:00
E-post kundservice@okq8.se
Telefonnummer 0771-20 20 20
Adress OKQ8 Kundservice
Birger Jarlsgatan 22A
114 34 Stockholm

Sammanfattning

Sammanfattningsvis står OKQ8 ut som en stark aktör på den svenska elmarknaden, med fokus på kundupplevelse och hållbarhet. Företagets engagemang för grön energi och transparenta priser återspeglas i deras attraktiva elavtal och innovativa prisstrukturer. Med en lättillgänglig kundsupport och positiva kundomdömen placeras OKQ8 högt upp bland alternativen för miljömedvetna konsumenter. Det är dock viktigt för potentiella kunder att noga överväga företagets dynamiska timprissättning och hur det kan påverka den egna elbudgeten över tid.

Vanliga Frågor

 • Hur tecknar jag avtal hos OKQ8?
 • Du kan enkelt teckna ditt elavtal direkt på OKQ8:s hemsida eller genom att kontakta kundservice via de tillgängliga kommunikationskanalerna.

 • Är grönt elavtal dyrt?
 • Gröna elavtal hos OKQ8 är konkurrenskraftigt prissatta och bolaget strävar efter att erbjuda miljövänliga lösningar utan att göra avkall på prisvärdhet.

 • Kan jag följa min elanvändning online?
 • Ja, OKQ8 erbjuder digitala tjänster där du kan följa din elanvändning och kontrollera dina kostnader i realtid.

 • Vilken typ av energikällor använder OKQ8?
 • OKQ8 satsar på förnybar energi från sol, vind, vatten och biomassa för att minimera miljöpåverkan och bidra till en hållbar framtid.

Betygsätt
[Total: 0 Average: 0]