Skip to content

Trollhättan Energi

I jakt på en pålitlig elleverantör stöter vi ofta på en mängd alternativ, och det kan snabbt bli överväldigande att jämföra dem alla. Trollhättan Energi sticker ut på den svenska elmarknaden med sitt starka fokus på kundtillfredsställelse och hållbarhet. Men hur staplar de upp när det gäller konkreta siffror och erbjudanden? I denna recension tar vi en noggrann titt på vad Trollhättan Energi verkligen har att erbjuda, från deras prissättning och avgifter till sitt engagemang för förnybar energi. Låt oss dyka ner i detaljerna och se hur de rankar sig i vår granskning.

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.5 4.0 4.7 5.0 4.3

Trollhättan Energi elpriser & erbjudanden

Trollhättan Energis prissättningsstruktur erbjuder en tilltalande blandning av konkurrenskraft och transparens, vilket gör det lätt för konsumenterna att förstå sina månadskostnader. Företagets elpriser är konstruerade för att vara både konkurrenskraftiga och anpassningsbara, med alternativ som fast pris och rörligt pris som möter olika kunders behov och risktolerans.

Avgifter och bindningstider

Det som ofta utmärker ett elbolag är deras avgifter och bindningstider. Hos Trollhättan Energi motsvarar transparenta villkor och en kundcentrerad approach en avgiftsstruktur utan dolda kostnader. När det gäller bindningstider erbjuder de flexibla lösningar, vilket kan variera från bindningsfria avtal till längre perioder för de som önskar prisgarantier över tiden.

Rabatter & Erbjudanden

Trollhättan Energi strävar efter att premiera sina kunder genom olika rabatter och kampanjer. Aktuella erbjudanden kan inkludera allt från välkomstbonusar till sänkta påslag under introduktionsperioder.

 • Välkomstrabatt för nya kunder
 • Lojalitetsprogram med progressiva rabatter
 • Säsongsrelaterade erbjudanden och kampanjer

Påslag

En central del i priset på din el är påslaget, som är den kostnad som elbolaget lägger på elpriset för sina tjänster. Trollhättan Energi håller sina påslag lägre än genomsnittet i branschen i syfte att ge kunderna ett mer fördelaktigt totalpris, medan de samtidigt upprätthåller hög service och kvalitet.

Förnyelsebar energi

Trollhättan Energis engagemang i miljön återspeglas i deras elproduktion, där en betydande andel kommer från förnybara källor som vattenkraft och solenergi. Detta framsteg mot hållbarhet gör att kunderna hos Trollhättan Energi inte bara sparar pengar utan även stödjer en grönare framtid.

Sammanfattningsvis:

Avgifter Rabatter Påslag Förnyelsebar energi
Inga dolda kostnader, konkurrenskraftiga avgifter Välkomstrabatter, lojalitetsprogram, säsongsrabatter Lägre än genomsnittet Stort fokus på energi från förnybara källor

Snabbinfo om Trollhättan Energi

Trollhättan Energi är en etablerad aktör i energibranschen som tillhandahåller olika typer av el- och energirelaterade tjänster. Kundfokus och hållbarhet står i centrum för deras erbjudande, vilket inkluderar både miljövänliga elavtal och moderna lösningar för fakturahantering. Trollhättan Energis tjänstepaket är utformat för att möta de varierade behoven hos dagens konsumenter.

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Trollhättan Energis egna kunder?

Kundrecensioner är en viktig komponent när det gäller att bedöma ett företags pålitlighet och servicekvalitet. Trollhättan Energi har överlag positiva omdömen på plattformar som Reco, SKI och Trustpilot, där kunder betonar särskilt deras kundtjänsts tillmötesgående natur och smidigheten i deras tjänster. Samtidigt påpekas ibland önskemål om ännu bättre anpassade tariffalternativ som en yta för förbättring.

 • Reco: 150+ recensioner med ett genomsnittsbetyg på 4,5 av 5
 • SKI (Svenskt Kvalitetsindex): Höga poäng i kundnöjdhet
 • Trustpilot: 200+ recensioner med ett genomsnittsbetyg på 4 av 5

Timpriser hos Trollhättan Energi

Trollhättan Energi har infört dynamiska timpriser för att bättre spegla marknadens fluktuationer och erbjuda sina kunder möjlighet till kostnadsbesparingar genom aktivt val av användningstider. Deras timpris-modell uppmuntrar kunder att använda sin el under låglasttimmar, vilket kan resultera i lägre elkostnader samt bidra till en jämnare elanvändning över dygnet.

Tid på Dygnet Normal Timpris (öre/kWh) Låglast Timpris (öre/kWh)
Dagtid (07:00 – 19:00) 35 25
Nattetid (19:00 – 07:00) 30 20

Fördelar & Nackdelar

Trollhättan Energi stoltserar med en rad fördelar, inklusive konkurrenskraftiga priser och ett starkt fokus på förnybar energi. De förespråkar transparens i prissättning och en kundtjänst som är redo att bistå med alla tänkbara frågor. Som nackdelar nämner vissa kunder en önskan om mer personligt anpassade elavtal, och en förbättrad digital användarupplevelse skulle också kunna uppskattas av en modern konsument.

Fördelar Nackdelar
Transparanta priser utan dolda kostnader Önskemål om fler individuellt anpassade avtal
Hållbart fokus med förnybar energi Utrymme för förbättring av digital service
Kompetent kundtjänst som är lätta att nå
Dynamiska timpriser för kostnadseffektivitet

Kundsupport

En av Trollhättan Energis främsta styrkor är deras tillgänglighet och kundorienterade support. De erbjuder support via en mängd olika kanaler och arbetar ständigt för att se till att deras kunder får den hjälp och information som de behöver. Kundservice hos Trollhättan Energi är kända för sin snabbhet och effektivitet, vilket uppskattas av deras kunder som känner sig trygga med snabba och korrekta svar på sina frågor.

Öppettider E-post Telefonnummer
Måndag – Fredag: 08:00 – 17:00 kundservice@trollhattanenergi.se 0520-49 70 00

Adress: Trollhättan Energi AB, Box 923, 461 29 Trollhättan, Sverige

Sammanfattning

Trollhättan Energi framstår som ett företag som både innovativa i sitt tänk och starkt förankrade i traditioner av hög servicenivå och miljötänk. Deras satsningar på dynamiska timpriser och transparens mot kunderna är väl mottagna initiativ som inte bara gynnar privatpersoners plånböcker utan även bidrar till ett mer hållbart samhälle. Även om det finns utrymme för förbättring inom vissa områden, som digitalisering och individanpassning av tjänster, står det klart att Trollhättan Energi är en solid aktör på den svenska elmarknaden med ett starkt fokus på kundnöjdhet och hållbarhet.

Vanliga Frågor

 • Hur anmäler jag flytt till Trollhättan Energi?
 • Vad innebär de dynamiska timpriserna?
 • Kan jag teckna ett elavtal anpassat efter mina specifika behov?
 • Hur kontaktar jag kundservice om jag har frågor?
 • Vilka är fördelarna med att välja Trollhättan Energi?

Betygsätt
[Total: 0 Average: 0]