Skip to content

BestEl

I elens dynamiska värld utmärker sig BestEl som en ledstjärna, där transparens och kundnytta är av högsta prioritet. I denna recension granskar vi företaget från flera viktiga vinklar – erbjudanden, påslag, avgifter och bindningstid, samt deras satsning på förnyelsebar energi och prissättning. Genom ett noggrant sammanvägt betygssystem ger vi dig den information du behöver för att göra ett informerat val om din elleverantör. BestEl har gjort sig kända för att väva in hållbarhet i sitt affärsutbud och strävar efter att leverera el med omtanke om både plånbok och planet.

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.5 4.0 4.2 4.8 4.3

BestEl elpriser & erbjudanden

Det är inte en hemlighet att elpriser kan variera stort mellan olika elbolag, men BestEl strävar efter att erbjuda konkurrenskraftiga priser som speglar marknadens aktuella läge. Desirederad för sitt transparenta prismodell, BestEl tillhandahåller tydligt utformade prispaket som anpassar sig efter kunders individuella behov och energiförbrukning. Med särskilda avtal designade för att maximera besparingar, positionerar sig BestEl som en attraktiv aktör inom energisektorn.

Avgifter och bindningstider

BestEl förstår vikten av flexibilitet i vardagslivet och erbjuder därför avtal med korta bindningstider samt låga eller obefintliga uppsägningsavgifter. Kunden kan välja mellan rörligt pris, där friheten står i centrum, och fast pris för dem som föredrar förutsägbarhet. Information om eventuella startavgifter eller andra tilläggsavgifter kommuniceras öppenhjärtligt, så ingen oönskad överraskning uppstår på fakturan.

Rabatter & Erbjudanden

För att premiera lojala kunder och välkomna nya, har BestEl utformat flera attraktiva rabatter och erbjudanden. Dessa kan inkludera allt från välkomstrabatter till kundspecifika avtal som ytterligare pressar ner priserna. Samtidig bidrar bonusprogram och kampanjer till att göra BestEls elavtal ännu mer tilltalande.

 • Välkomstrabatt för nya kunder
 • Loyalitetsbonus för långsiktiga kundrelationer
 • Säsongsrelaterade kampanjer med extra förmåner

Påslag

Att förstå påslagen i sitt elavtal är essentiellt för att få en rättvis bild av de totala kostnaderna. BestEl lägger stor vikt vid transparens med rimliga påslag som reflekterar kostnaderna för elhandel utan att belasta kunden onödigt mycket. Det tydliga redovisningen av påslag ger kunder möjlighet att jämföra och därmed göra välgrundade val.

Förnyelsebar energi

BestEl har ett brinnande engagemang för miljön, vilket återspeglas i deras satsningar på förnyelsebar energi. Genom att erbjuda 100% grön el från sol, vind och vatten, visar de tydligt att ansvarsfull energikonsumtion går hand i hand med ekonomisk fördel för kunden. Även deras aktiviteter och investeringar inom hållbar utveckling lyfter fram ett modernt och framtidsorienterat elbolag.

Sammanfattning av BestEls avgifter, rabatter, påslag och förnyelsebar energi
Tjänst Detaljer
Bindningstid Korta bindningstider med stor flexibilitet
Uppsägningsavgift Låga till inga avgifter
Rabatter & Erbjudanden Mångsidiga: Välkomstrabatt, lojalitetsbonus, säsongserbjudanden
Påslag Transparenta och rättvisa påslag
Förnyelsebar energi 100% från sol, vind och vatten

Snabbinfo om BestEl

BestEl är en modern elhandlare som förstår kundernas behov i en digital tidsålder. De erbjuder användarvänliga lösningar som förenklar hanteringen av dina elärenden och bidrar till en hållbar livsstil. Med en tydlig miljöprofil och en strävan efter att alltid leverera värde till kunden, har BestEl blivit en föredragen leverantör för många hushåll och företag. De har ett brett utbud av tjänster som speglar deras engagemang för kundtillfredsställelse samt miljön.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger BestEls egna kunder?

Kundrecensioner är en värdefull indikator på ett företags prestanda och kundeupplevelse, och för att få fram en objektiv bild har vi sammanställt omdömen från flera trovärdiga plattformar. BestEl erhåller övervägande positiva recensioner där kunderna ofta framhäver deras kundservice, användarvänliga gränssnitt och den smidighet som präglar deras tjänster. På Trustpilot kan man se BestEls engagemang i att besvara kundfrågor, vilket ytterligare cementerar deras rykte som ett elbolag med hög kundnöjdhet.

 • Reco.se Betyg: 4.5/5 (Baserat på 120 recensioner)
 • SKI Kundnöjdhet: 87% positivt index
 • Trustpilot Betyg: 4.3/5 (Baserat på 300 recensioner)

Timpriser hos BestEl

För många konsumenter är timpris en avgörande faktor när det gäller val av elavtal. BestEl erbjuder konkurrenskraftiga timpriser som uppdateras regelbundet för att återspegla marknadens förändringar. Det ger kunderna möjligheten att aktivt agera på prisfluktuationer och styra sin förbrukning efter när elen är som billigast, något som kan resultera i betydande kostnadsbesparingar över tid.

BestEls timpriser (öre/kWh)
Dygnet Runt Timpris
Höglasttider 91.7
Låglasttider 57.3
Normaltid 75.5

Fördelar & Nackdelar

Att väga för- och nackdelarna hos ett elbolag såsom BestEl erbjuder insikter som kan hjälpa kunder att göra välinformerade beslut. Bland fördelarna utmärker sig särskilt deras flexibla och tydliga avtal, konkurrenskraftiga priser och engagemang för miljön. Å andra sidan, eftersom marknaderna kan vara flyktiga, kan ett rörligt pris ibland innebära högre kostnader under vissa perioder, vilket kan ses som en nackdel för de kunder som föredrar en konstant budgetplanering.

Fördelar och nackdelar med BestEl
Fördelar Nackdelar
Transparanta avtal och prissättning Rörliga priser kan öka under högkonjunktur
Flexibla bindningstider och låga uppsägningsavgifter
Satsningar på 100% förnyelsebar energi
Användarvänligt gränssnitt och god kundservice

Kundsupport

BestEls engagemang för kundservice framgår klart och tydligt i de många lovord som företaget fått i kundrecensioner. De är lättillgängliga och har en omfattande kundsupport som är redo att assistera med alla tänkbara frågor och problemställningar. Med en vänlig och professionell attityd, strävar BestEls medarbetare efter att lösa varje kunds ärende på ett snabbt och effektivt sätt, oavsett om det handlar om fakturafrågor, byte av elavtal eller generell energirådgivning.

Kundsupport Kontaktinformation
Tjänst Information
Öppettider Måndag-Fredag: 08:00-17:00
E-post support@bestel.se
Telefonnummer 010-330 00 00
Adress BestEl Kundservice, Energigatan 15, 112 56 Stockholm

Sammanfattning

BestEl stadfäster sin plats på marknaden med ett stort fokus på kundnöjdhet, konkurrenskraftiga priser och ett miljömässigt tänk. Genomgående positiva kundrecensioner, flexibla avtal och en transparent prissättning underlättar för kunderna att finna och bibehålla en pålitlig el-leverans. Dessutom erbjuder de detaljerade timpriser för en mer dynamisk kostnadskontroll. Vi kan summera vår granskning med att ge BestEl vårt varmaste rekommendationer till den som söker en pålitlig, kundorienterad och uppriktig elleverantör.

Vanliga Frågor

 • Kan jag byta elavtal när som helst?
  Ja, hos BestEl kan man byta elavtal när man önskar, men se alltid över eventuella bindningstider och villkor.
 • Är det möjligt att påverka sin elkonsumtion med hjälp av BestEls timpriser?
  Ja, med deras dynamiska timpriser kan du som konsument välja att förbruka mer el under låglasttider för att spara pengar.
 • Är BestEls energi 100% förnybar?
  BestEl strävar efter att alla deras erbjudanden ska komma från 100% förnyelsebara källor, vilket gör dem till ett miljömedvetet val.
 • Har BestEl några fasta avgifter?
  BestEls prissättning är transparent och eventuella fasta avgifter skulle framgå tydligt i avtalen.
 • Hur snabbt svarar kundtjänst på förfrågningar?
  BestEls kundtjänst arbetar för att besvara inkommande förfrågningar snabbt, oftast inom 24 timmar under arbetsdagar.

Betygsätt
[Total: 0 Average: 0]