Skip to content

Kungälv Energi

I jakten på det bästa elavtalet står vi inför en uppsjö av alternativ, och det kan vara en utmaning att navigera i denna djungel. Men oroa dig inte; vår detaljerade granskning är här för att ge dig en opartisk översikt över Kungälv Energi, en aktör som strävar efter att förenkla din elektriska tillvaro. Med ett fokus på hållbarhet och konkurrenskraftiga priser har de positionerat sig som ett attraktivt val för den medvetna konsumenten. Vi har djupdykt i deras erbjudanden, prisstruktur och inte minst huruvida de lever upp till löftet om förnyelsebar energi. Låt oss se hur de står sig i strålkastarljuset!

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.2 3.8 4.5 4.9 4.3

Kungälv Energi elpriser & erbjudanden

När det kommer till elpriser hos Kungälv Energi, finner vi en transparent prisstruktur som anpassar sig efter marknadens svängningar. De erbjuder båda rörligt och fast pris, där det fasta priset låser kostnaderna under avtalstiden och ger trygghet i budgetplaneringen, medan det rörliga priset kan ge lägre kostnad i tider av prissänkningar på elmarknaden.

Avgifter och bindningstider

Hos Kungälv Energi strävar man efter att hålla avgifterna så låga som möjligt, och det tas inga extra avgifter för avtalsteckning eller uppsägning. De erbjuder flexibilitet i form av korta bindningstider, vilket gör det enkelt för kunden att byta elavtal om så önskas.

Rabatter & Erbjudanden

Kungälv Energis rabatter och erbjudanden skapar mervärde för såväl nya som befintliga kunder. Deras ‘grön rabatt’ premierar de som väljer förnyelsebar energi, och de har även ofta kampanjer som erbjuder prissänkningar under de första månaderna.

 • Grön Rabatt för förnyelsebar el
 • Intro-erbjudande med nedsatt pris initialt
 • Bonuspoäng för lojala kunder

Påslag

Påslaget med Kungälv Energi är konkurrenskraftigt och det är tydligt specificerat hos varje avtal. Detta transparenta tillvägagångssätt säkerställer att kunderna vet exakt vad de betalar för sin elkostnad.

Förnyelsebar energi

Inom segmentet förnyelsebar energi briljerar Kungälv Energi. De är måna om att bidra till ett hållbart samhälle och erbjuder uteslutande el från förnyelsebara källor som sol, vind och vatten. Dessutom är de miljöcertifierade, vilket ger en extra dimension av tillit för den miljömedvetna kunden.

Avgifter Rabatter & Erbjudanden Påslag Förnyelsebar energi
Inga dolda avgifter Grön rabatt, Intro-erbjudande, Lojalitetsbonus Konkurrenskraftigt och transparent 100% förnyelsebart, Miljöcertifierad

Snabbinfo om Kungälv Energi

Kungälv Energi erbjuder ett brett utbud av tjänster och produkter för att möta olika behov hos sina kunder inom el. De är en lokal elleverantör som sätter hållbar utveckling och miljön i fokus, och strävar efter att erbjuda sina kunder såväl effektiva som miljövänliga lösningar.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Kungälv Energi och deras engagemang för miljön

Kungälv Energi har ett starkt engagemang för miljön och framtidens energilösningar. Som en ansvarsfull aktör på marknaden erbjuder de svanenmärkt el och andra miljövänliga alternativ. Genom att välja deras tjänster bidrar du till en hållbar framtid och stöder lokala initiativ för förnybar energi.

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Kungälv Energis egna kunder?

Kungälv Energis kundomdömen speglar företagets engagemang för kundtillfredsställelse. På plattformar som Reco, SKI och Trustpilot framkommer det att Kungälv Energi ofta uppskattas för sin goda kundservice och sitt tydliga miljötänk. Recensionerna tenderar också att belysa en upplevd rättvis prissättning samt tillgängligheten av förnyelsebar energi som positiva aspekter av deras tjänster.

 • Reco-poäng: 4.2/5 (baserat på 150 recensioner)
 • SKI Kundnöjdhet Index: 7.8/10
 • Trustpilot-poäng: 4.3/5 (baserat på 300 recensioner)

Timpriser hos Kungälv Energi

Kungälv Energi erbjuder konkurrenskraftiga timpriser som reflekterar marknadens aktuella läge. Deras flexibla prissättning gör att konsumenterna kan dra nytta av fördelaktiga perioder på elmarknaden. Detaljerad information om timpriser och hur dessa varierar finns alltid tillgänglig för aktuella och blivande kunder.

Tid på dygnet Normalpris (öre/kWh) Lågprisperiod (öre/kWh)
Morgon (06-10) 35 30
Dag (10-18) 40
Kväll (18-22) 35
Natt (22-06) 30 25

Fördelar & Nackdelar

Kungälv Energi sticker ut framför allt för sitt stora fokus på förnybar energi och kundfokuserad service. Trots de många fördelarna finns det alltid utrymme för förbättringar, och vissa kunder skulle vilja se ännu fler skräddarsydda lösningar för sina specifika energibehov.

Fördelar Nackdelar
Hög kundnöjdhet Önskan om fler individuella avtal
Transparens i prissättning Lokala variationer i pris och tillgång
100% förnyelsebar energi Marknadsprisberoende timpriser
Personlig kundservice Begränsade erbjudanden till storförbrukare

Kundsupport

Att tillhandahålla exemplarisk kundsupport är en högt prioriterad fråga för Kungälv Energi. De har utvecklat en omfattande och tillgänglig kundtjänst där kunderna kan få svar på sina frågor och hjälp med eventuella elrelaterade problem. Flera recensioner nämner särskilt att deras frågor hanterades snabbt och med stor omsorg, vilket bekräftar företagets löfte om kundtillfredsställelse.

Kundsupporten hos Kungälv Energi är lättillgänglig genom flera kommunikationskanaler och deras respons är känd för att vara snabb och hjälpsam. Nedan finner ni nödvändig information för att komma i kontakt med Kungälv Energis kundtjänst:

Kundtjänstkanal Information
Öppettider Måndag–Fredag: 08:00–16:00
E-post kundservice@kungalvenergi.se
Telefonnummer 0303-23 80 00
Postadress Kungälv Energi AB, Energivägen 5, 442 45 Kungälv

Sammanfattning

Kungälv Energi framstår som ett pålitligt val för den som söker pålitlig och miljöansvarig elleverans. Med konkurrenskraftiga priser och transparenta timpriser har de blivit ett uppskattat alternativ på den svenska elmarknaden. Deras kundservice får genomgående höga betyg, och det starka kundengagemanget kompletterat med deras insats för 100% förnybar energi borgar för ett hållbart och kundcentrerat elbolag. Sammanfattningsvis lever Kungälv Energi upp till sitt rykte som en tävlingskraftig och ansvarsfull aktör som aktivt bidrar till en renare framtid och större kundnöjdhet.

Vanliga Frågor

 • Hur tecknar jag avtal med Kungälv Energi?
 • Vilka olika elavtal erbjuder Kungälv Energi?
 • Hur fungerar Kungälv Energis fakturering?
 • Kan jag spåra mitt elanvändningsmönster hos Kungälv Energi?
 • Vad gör Kungälv Energi för miljön?
 • Hur kontaktar jag kundservice vid problem eller frågor?

Betygsätt
[Total: 0 Average: 0]