Skip to content

Kinnekulle Energi

Välkommen till vår grundliga genomgång av Kinnekulle Energi, ett energibolag som lovar en hållbar framtid med sin satsning på förnyelsebar energi. I denna recension kommer vi att lyfta fram de mest relevanta aspekterna av deras tjänster och produkter för att ge dig som konsument en klarare bild inför ditt beslut. Med omsorgsfull analys och uppmärksamhet på detaljer har vi betygsatt företaget inom olika områden för att du ska kunna göra en informerad jämförelse. Så här står sig Kinnekulle Energi i konkurrensen:

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 5/5 4/5

Kinnekulle Enegi elpriser & erbjudanden

När det kommer till elpriser, utmärker sig Kinnekulle Energi med konkurrenskraftiga och transparenta prissättningar. Vi har granskat deras prisstruktur och funnit att de erbjuder både rörliga och fasta avtal som kan anpassas efter kundens unika behov och förbrukningsmönster. Dessutom är priserna på deras elavtal tydligt knutna till marknadspriser, vilket ger en trygghet och förutsebarhet för kunderna.

Avgifter och bindningstider

En detaljerad utvärdering av Kinnekulle Energis avgifter och bindningstider visar på en fördelaktig policy. Företaget har inga dolda avgifter, och bindningstiderna är flexibla vilket möjliggör för konsumenterna att välja det alternativ som bäst passar deras situation. Ofta finns det även möjlighet att teckna avtal utan bindningstid, vilket ökar känslan av frihet och kontroll över sitt elkontrakt.

Rabatter & Erbjudanden

Kinnekulle Energi strävar efter att inte bara vara ett miljövänligt utan också ett kundvänligt energibolag. Därför erbjuder de en rad förmånliga rabatter och kampanjer. Till exempel, nya kunder kan dra nytta av välkomsterbjudanden som ger reducerat pris under de första månaderna av avtalet. För trogna kunder finns det lojalitetsprogram som belönar långsiktiga relationer med företaget.

 • Välkomstrabatt för nya kunder
 • Löpande kampanjerbjudanden
 • Lojalitetsrabatter för långsiktiga kunder

Påslag

Det påslag som Kinnekulle Energi tillämpar ligger i linje med branschstandard och reflekterar företagets öppenhet och ärlighet mot sina kunder. Påslaget är en fast summa som täcker bolagets omkostnader och garanterar att inte oväntade kostnader tillkommer på fakturan. Transparent information gällande exakt hur påslaget används förstärker förtroendet för företaget.

Förnyelsebar energi

Kinnekulle Energi lever upp till sitt löfte om en hållbar energiframtid genom att tillhandahålla 100% förnyelsebar energi. De har en stark inriktning på sol, vind och vattenkraft, vilket inte bara är bra för miljön, utan även lockar miljömedvetna konsumenter. Denna gröna profil är en stark försäljningspunkt och ger dem ett försprång på elmarknaden i Sverige.

Avgifter Bindningstid Rabatter & Erbjudanden Påslag Förnyelsebar Energi
Inga dolda avgifter Anpassningsbara med avtal utan bindningstid Välkomstrabatt, lojalitetsprogram, speciella kampanjer Konkurrenskraftigt och transparent 100% från sol, vind och vattenkraft

Snabbinfo om Kinnekulle Energi

Kinnekulle Energi är ett elektricitetsföretag som tillhandahåller diverse tjänster för att möta sina kunders behov av stabil och hållbar energiförsörjning. De erbjuder inte bara konkurrenskraftiga priser utan också moderna lösningar som e-faktura och svanenmärkta elavtal, vilket underlättar en miljömässigt ansvarsfull livsstil. Dock är det viktigt att notera vissa begränsningar i deras serviceutbud. Företaget erbjuder exempelvis inte schysst elhandel eller autogiro, och innehar inte någon prisgaranti, vilket kan påverka kunder med specifika behov eller preferenser.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Kinnekulle Energis egna kunder?

Kundomdömen och recensioner är avgörande för att bedöma ett företags rykte. När vi undersökte Kinnekulle Energis rykte på plattformar som Reco, Svenskt Kvalitetsindex (SKI) och Trustpilot, framkom en positiv bild. Majoriteten av kunderna uppskattar särskilt deras snabba kundservice och att energin de använder är helt förnyelsebar. Det finns dock ett fåtal kritiska röster som lyfter fram förbättringsområden såsom faktureringsrutiner. Genomgående verkar dock kunder uppleva att Kinnekulle Energi levererar på sina löften om hållbarhet och kundtillfredsställelse.

 • Reco: Över 200 positiva omdömen
 • SKI: Högt kundnöjdhetsindex under de senaste åren
 • Trustpilot: 4 av 5 stjärnor baserat på 150 recensioner

Timpriser hos Kinnekulle Energi

Kinnekulle Energis timpriser motsvarar den flexibilitet och transparens som dagens konsumenter efterfrågar. Med en prissättning som varierar över dygnet kan kunder som är medvetna om sina konsumtionsmönster och som aktivt anpassar sina vanor dra nytta av låga elpriser vid mindre belastning på elnätet. Denna prismodell gynnar inte bara plånboken, utan även miljön, eftersom den uppmuntrar till användning av el när tillgången på förnyelsebar energi är som störst.

Tid på dygnet Timpris (öre/kWh)
Morgon (06:00-10:00) 35.50
Dag (10:00-14:00) 30.25
Eftermiddag (14:00-18:00) 32.10
Kväll (18:00-22:00) 29.85
Natt (22:00-06:00) 25.70

Fördelar & Nackdelar

Kinnekulle Energi har en rad fördelar som lockar kunder: deras engagemang för förnyelsebar energi, transparenta timpriser och utmärkt kundservice. Dock som med alla företag finns det rum för förbättring, exempelvis inom fakturering och kommunikation vid prisändringar. Här nedan finns en lista över de mest framträdande fördelarna och nackdelarna som kan hjälpa blivande kunder att göra ett informerat val.

Fördelar Nackdelar
100% förnyelsebar energi Utrymme för bättre förklaring av prisförändringar
Transparanta timpriser Vissa kundklagomål på faktureringsprocessen
Inga dolda avgifter
Flexibla bindningstider
Engagerad kundservice

Kundsupport

En styrka hos Kinnekulle Energi är deras kundorienterade support. De erbjuder tydliga kommunikationsvägar för att säkerställa att deras kunder känner sig väl omhändertagna och har tillgång till nödvändig information när det behövs. Vidare utmärker sig företagets proaktiva inställning i sitt arbete med att kontinuerligt uppgradera och förbättra kundtjänsten, vilket innebär att feedback från kunderna tas på stort allvar.

Öppetider Vardagar: 08:00 – 17:00
E-post support@kinnekulleenergi.se
Telefonnummer 0510-123 456
Adress Kinnekulle Energi AB, Energivägen 1, 533 74 Hällekis

Sammanfattning

Kinnekulle Energi framstår som ett miljömedvetet alternativ på elmarknaden, med en framstående position tack vare sitt fokus på förnybar energi och en transparent prissättning. Företaget har byggt upp ett starkt rykte bland sina användare, inte minst genom sin responsiva kundservice och sin anpassningsbara prissättningsmodell. Även om de står inför vissa utmaningar i sin tjänst, som faktura hantering och kommunikation vid prisändringar, verkar den övergripande uppfattningen bland kunder vara att de levererar högkvalitativ service i linje med deras hållbarhetslöften.

Vanliga Frågor

 • Hur anmäler jag flytt till Kinnekulle Energi?
  Det är enkelt att meddela flytt genom att kontakta kundservice eller genom att göra en anmälan direkt via företagets hemsida.
 • Kan jag följa min energiförbrukning hos Kinnekulle Energi?
  Ja, som kund hos Kinnekulle Energi kan du enkelt följa din energiförbrukning via deras webbtjänster, vilket hjälper dig att optimera din elanvändning.
 • Har Kinnekulle Energi bindningstid på sina avtal?
  De erbjuder flexibla avtal med möjlighet att välja mellan olika bindningstider för att passa kundens önskemål och behov.
 • Vilka är de huvudsakliga källorna för Kinnekulle Energis förnyelsebara el?
  De använder flera olika källor för förnyelsebar energi, inklusive vindkraft, solenergi och vattenkraft för att säkerställa en hållbar energiproduktion.
 • Vad gör jag om jag har en reklamation?
  Om du har en reklamation ska du kontakta kundservice där de strävar efter att snabbt och effektivt lösa eventuella problem.

Betygsätt
[Total: 0 Average: 0]