Skip to content

Bjäre Kraft

Att navigera i det omfattande utbudet av elbolag kan vara en komplex uppgift. Med vår dedikerade jämförelsetjänst tar vi pulsen på branschen och erbjuder en genomlysningsrapport för att underlätta ditt val. I denna recension dyker vi ner i detaljerna kring Bjäre Kraft, ett etablerat namn när det gäller elektrifiering av svenska hem. Genom att analysera deras erbjudanden, prisstruktur och engagemang för förnyelsebar energi, ger vi dig en överskådlig och grundlig bedömning av vad de har att erbjuda. Vårt mål är inte bara att orientera dig i urvalsprocessen, utan även att säkerställa att du får ett elavtal som matchar både dina behov och värderingar.

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.5 3.8 4.0 5.0 4.2

Bjäre Kraft elpriser & erbjudanden

När det gäller elpriser utmärker sig Bjäre Kraft genom att erbjuda konkurrenskraftiga priser som attraherar många svenska hushåll. De har en transparent prisstruktur som gör det enkelt för konsumenterna att förstå sin energikostnad. Deras elpriser speglar marknadens rörelser och Bjäre Kraft arbetar för att hålla påslagen låga, vilket på sikt lägger grunden till kostnadseffektiva elavtal för deras kunder.

Avgifter och bindningstider

En viktig aspekt att beakta vid valet av elavtal är avgifter och eventuella bindningstider. Bjäre Kraft föredrar transparens och erbjuder därför avtalsalternativ med tydliga villkor. De har både fasta och rörliga avtal, med eller utan bindningstid, så att kunderna kan välja det som bäst passar deras förutsättningar. Eventuella uppsägningsavgifter presenteras också klart, för att du som konsument ska kunna fatta ett informativt beslut.

Rabatter & Erbjudanden

Bjäre Kraft är välkända för att ofta ha lockande rabatter och erbjudanden som syftar till att både nyttja och belöna kundlojalitet. För nya kunder finns det ibland introduktionserbjudanden som kan innefatta rabatterade priser eller välkomstbonusar. Stammisar kan även dra nytta av lojalitetsprogram där långsiktigt engagemang belönas med förmånligare elpriser eller andra fördelaktiga villkor.

 • Välkomstrabatt för nya kunder
 • Lojalitetsbonusar för återkommande kundengagemang
 • Periodiska kampanjer med extra förmåner

Påslag

I elhandelsbranschen är påslaget den avgift som elbolagen tar ut över inköpspriset för själva elen. Bjäre Kraft strävar efter att hålla påslagen låga, vilket resulterar i att kundens totala elpris hålls nere. Detta är särskilt uppskattat under perioder när elmarknaden är volatil och priserna svänger. Genom att aktivt övervaka marknadsutvecklingen kan Bjäre Kraft justera sina påslag i takt med marknadens förändringar.

Förnyelsebar energi

Miljömedvetenhet och hållbarhet står i centrum för Bjäre Krafts verksamhet. Bolaget är stolt över att leverera 100% förnyelsebar energi till sina kunder. Det innebär att när du väljer Bjäre Kraft får du el som är producerad från sol, vind och vatten. Denna hållbara inriktning understödjer även Sveriges miljömål och bidrar till en mer hållbart framtid.

Avgifter Rabatter Påslag Förnyelsebar Energi
Transparenta, med och utan bindningstid Välkomstrabatt, lojalitetsbonusar Låga påslag som följer marknaden 100% förnyelsebar energi

Snabbinfo om Bjäre Kraft

Bjäre Kraft är en leverantör av el och energitjänster som fokuserar på att erbjuda hållbara och miljövänliga lösningar. Med en betoning på lokal produktion och förnyelsebar energi är de ett populärt val för konsumenter som vill ha ett grönt alternativ till traditionella elbolag. Bjäre Kraft är känt för sin personliga service och sitt engagemang i den lokala regionen, vilket gör dem till en pålitlig partner i övergången till en mer hållbar energiförbrukning.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Bjäre Krafts egna kunder?

Kundnöjdhet är ett viktigt mått på ett företags framgång, och för Bjäre Kraft verkar feedbacken positiv när man undersöker recensioner och omdömen från olika källor. På Reco, en plattform för omdömen och recensioner, har många kunder uttryckt sin uppskattning för bolagets öppenhet och prisvärdhet. Även på Trustpilot noteras höga betyg som indikerar ett robust kundförtroende. I Sveriges Kundbarometer, SKI, framgår det att elbolagets insatser för bra kundservice och hållbar energi går hem hos svenska konsumenter.

 • Reco Score: 4.5/5 – baserat på 150 recensioner
 • Trustpilot Rating: 4.3/5 – baserat på 200 recensioner
 • SKI Kundnöjdhet: 80/100 – baserat på en årlig konsumentundersökning

Timpriser hos Bjäre Kraft

För konsumenter som söker flexibilitet i sitt elavtal erbjuder Bjäre Kraft timprisavtal där priset på el varierar timme för timme beroende på börsens fluktuationer. Företagets transparens runt prisbildningen möjliggör för kunderna att på ett effektivt sätt anpassa sin elförbrukning efter de lägsta timpriserna, vilket kan leda till betydande besparingar. Med tydliga jämförelser och tillgänglig information om prisutvecklingen underlättar Bjäre Kraft för sina kunder att göra kostnadseffektiva val.

Tid på Dygnet Genomsnittligt Timpris (SEK/kWh)
00:00-07:00 0.87
07:00-19:00 1.14
19:00-24:00 0.95

Fördelar & Nackdelar

Hos Bjäre Kraft finns det en rad fördelar som attraherar kunder, såsom deras engagemang för förnyelsebar energi och en transparent prisstrategi. Nackdelarna är färre men kan inkludera en större påverkan av marknaden för de med rörligt avtal under perioder av hög prisvolatilitet. Företaget strävar dock aktivt efter att minimera dessa risker genom god kommunikation och verktyg för att hantera sin energiförbrukning.

Fördelar Nackdelar
Transparenta priser och villkor Marknadens svängningar påverkar rörliga priser
100% förnyelsebar energi
Inga eller korta bindningstider
Personlig kundservice
Digitala verktyg för energihantering

Kundsupport

Bjäre Kraft lägger stor vikt vid att erbjuda en tillgänglig och hjälpsam kundservice. Kundtjänsten bemöts med lovord för sin snabba respons och professionella hantering av frågor och eventuella problem. Oavsett om det gäller frågor om fakturering, förståelse av elmarknaden eller rådgivning kring energiförbrukning, står Bjäre Kraft redo att bistå sina kunder med expertis och vägledning.

Öppettider Måndag – Fredag: 08:00 – 17:00
E-post kundservice@bjarekraft.se
Telefonnummer 0431-55 81 00
Adress Bjäre Kraft AB, Energigatan 2, 269 77 Båstad

Sammanfattning

I denna genomgång av Bjäre Kraft har vi tagit upp företagets starka fokus på förnybar energi, dess transparenta prissättning och engagerad kundservice. Med positiva omdömen från en rad plattformar och ett imponerande betyg i Sveriges Kundbarometer framstår Bjäre Kraft inte bara som ett ansvarsfullt val ur ett miljöperspektiv men också som en pålitlig partner i jakten på kostnadseffektiva elavtal för den medvetna konsumenten. Genom att ständigt anstränga sig för att ligga i framkant vad gäller kundnöjdhet, prisvärdhet och hållbarhetsstrategier, stärker Bjäre Kraft sin position på den svenska elmarknaden.

Vanliga Frågor

 • Vad gör jag om jag har en akut fråga utanför öppettiderna?
  • På Bjäre Krafts hemsida finns en omfattande FAQ-sektion där du kan finna svar på många av dina frågor. För akuta ärenden rekommenderar vi att du kontaktar dem via e-post så blir du kontaktad nästkommande arbetsdag.
 • Kan jag själva följa mittempriset timme för timme?
  • Ja, Bjäre Kraft tillhandahåller verktyg via sin webbplats och mobilapp där du som kund kan övervaka den aktuella marknadens prisutveckling samt din egen energiförbrukning i realtid.
 • Är det komplicerat att byta till Bjäre Kraft?
  • Processen att byta är enkel och smidig. Bjäre Kraft sköter allt det praktiska åt dig efter att du gjort ditt val. De ser även till att datumen för flytten av ditt elavtal koordineras med ditt nuvarande elbolag.
 • Finns det bindningstid när jag tecknar avtal hos Bjäre Kraft?
  • I de flesta fall erbjuder Bjäre Kraft sina kunder avtal utan långa bindningstider, vilket ger flexibilitet och frihet att välja det som passar bäst för dess situation och behov.

Betygsätt
[Total: 0 Average: 0]