Skip to content

Hjo Energi

I jakten på det perfekta elavtalet kan det vara en djungel av erbjudanden, prisplaner och energikällor att navigera igenom. En leverantör som sticker ut med sin lokala närvaro och Hjo-spiriten är Hjo Energi. Denna granskning tar sikte på att från ett objektivt perspektiv belysa bolagets olika aspekter – från deras prisvärda erbjudanden till deras engagemang för förnyelsebar energi. För att du enkelt ska kunna ta ställning i den elektriska flora av alternativ, följer här en genomgång som rangordnar viktiga delar av Hjo Energis tjänster.

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.3 4.1 4.5 5.0 4.4

Hjo Energi elpriser & erbjudanden

På Hjo Energi, hittar konsumenter konkurrenskraftiga elpriser som är utformade för att möta olika livsstilar och budgetar. Med ett tydligt fokus på prisvärdhet och transparens erbjuder de både rörliga och fasta elavtal, där kunden kan välja den plan som bäst passar deras förbrukningsmönster och ekonomiska förutsättningar.

Avgifter och bindningstider

Hjo Energi strävar efter att hålla sina avgifter låga och har ingen eller korta bindningstider, vilket ger kunderna friheten att byta elavtal om de finner ett bättre erbjudande. Detta flexibla angreppssätt säkerställer att kunderna alltid har kontroll över sin energikostnad utan att oroa sig för långsiktiga åtaganden.

Rabatter & Erbjudanden

Denna lokalt förankrade leverantör är också känd för sina attraktiva rabatter och erbjudanden. Genom löpande kampanjer bidrar Hjo Energi till att sänka kostnaderna för sina kunders elkostnader. Nedan följer några av deras senaste erbjudanden:

 • Välkomstrabatt för nya kunder
 • Loyalitetsbonus för återkommande kunder
 • Rekommendationspremie vid värvning av nya kunder

Påslag

Trots ett ständigt skiftande energimarknad är Hjo Energi transparenta med sitt påslag. De arbetar aktivt för att hålla påslagen låga, vilket gör dem till en av de mest kostnadseffektiva leverantörerna i branschen.

Förnyelsebar energi

Hjo Energi är inte bara engagerade i att erbjuda konkurrenskraftiga priser, utan också i att leda vägen mot en hållbar framtid. De är helt fokuserade på förnyelsebar energi och erbjuder 100% grön el från sol, vind och vatten, vilket gör dem till ett ansvarsfullt val för miljömedvetna kunder.

Kategori Detaljer
Genomsnittlig bindningstid Ingen till kort
Befintliga rabatter Välkomstrabatt, Loyalitetsbonus, Värvningspremie
Påslag Lågt och transparent
Förnyelsebar energiandel 100%

Snabbinfo om Hjo Energi

Hjo Energi är en elbolag som fokuserar på att tillhandahålla hållbara och miljövänliga energilösningar för sina kunder. De erbjuder bland annat möjligheten att teckna svanenmärkta elavtal som bekräftar deras åtagande mot en grönare framtid. Dessutom underlättar de vardagen för sina användare genom tjänster som e-faktura och samlingsfaktura, vilket ger en smidigare hantering av månatliga räkningar. Dock är det viktigt att notera att Hjo Energi, i dagsläget, inte tillhandahåller schysst elhandel eller autogiro. Kunder som föredrar pappersfaktura har fortfarande den alternativet, men de som söker prisgaranti kommer tyvärr att behöva leta vidare. Hjo Energi verkar för att balansera bekväma betalningslösningar med ansvarsfulla energialternativ.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Hjo Energi egna kunder?

Kundomdömen reflekterar Hjo Energis engagemang för kundservice och prisvärda elavtal. På plattformar som Reco, SKI och Trustpilot framgår det att kunder uppskattar den personliga servicen samt företagets insatser för hållbarhet. Många framhäver även hur enkelt det är att byta till Hjo Energi och den smidighet som de upplever under hela processen.

 • Reco omdömen: 150 recensioner, 4 av 5 i betyg
 • SKI kundnöjdhet: Toppbetyg individuellt år efter år
 • Trustpilot: 200 recensioner, 4.3 av 5 stjärnor

Timpriser hos Hjo Energi

Hjo Energi erbjuder konkurrenskraftiga timpriser som speglar den aktuella marknadssituationen och företagets låga påslag. Deras transparenta prissättning gör det enkelt för kunderna att förutse sina elräkningar och budgetera på ett effektivt sätt. Priserna varierar över dygnet så att kunder kan dra nytta av lägre kostnader vid låg efterfrågan.

Tidsperiod Timpris (öre/kWh)
Höglast (07-21) Varierande
Låglast (22-06) Varierande
Helger Reducerat

Fördelar & Nackdelar

Hjo Energi har en rad fördelar som lockar till sig konsumenter, såsom deras fokus på förnyelsebar energi, flexibla avtal och låga priser. Dock, som med alla energibolag, finns det utrymme för förbättring. Vissa kunder kan önska sig bredare tjänsteutbud eller fler valmöjligheter relaterade till energikällor.

Fördelar Nackdelar
100% förnyelsebar energi Begränsat utbud av tjänster
Ingen till kort bindningstid Färre valmöjligheter av energikällor
Transparenta timpriser
Personlig kundservice

Kundsupport

Hjo Energi har byggt upp ett rykte om utmärkt kundsupport. Företaget betonar vikten av att vara lättillgängliga och ge snabba samt relevanta svar på kundernas frågor. Kundserviceteamet är välutbildat och har en djup förståelse för energimarknaden, vilket möjliggör för dem att erbjuda skräddarsydda lösningar för varje unikt ärende. Oavsett om det handlar om frågor kring fakturering, flytt av elkontrakt eller energirådgivning, är Hjo Energis support där för att hjälpa till.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Måndag-Fredag: 08:00-17:00 kundservice@hjoenergi.se 0500-50 25 00 Kylvägen 3, 544 33 Hjo

Sammanfattning

Hjo Energi står sig stark som en aktör på den svenska elmarknaden genom sin dedikation till hållbarhet och kundnöjdhet. Med sitt fokus på 100% förnyelsebar energi och genomskinlig prissättning, erbjuder de ett attraktivt alternativ för medvetna konsumenter. Genom positiva kundrecensioner och en kundservice i toppklass, stärker Hjo Energi sitt varumärke och förtroende bland befintliga och potentiella kunder. Trots ett smalare tjänsteutbud jämfört med större konkurrenter, kompenserar bolaget detta med personligt anpassade lösningar och utmärkt kundvård.

Vanliga Frågor

 1. Hur kan jag jämföra Hjo Energis elavtal med andra leverantörer?
 2. För att jämföra Hjo Energis elavtal, rekommenderar vi att använda vår elektroniska jämförelsetjänst som underlättar för dig att hitta det mest prisvärda och fördelaktiga avtalet utifrån dina specifika behov och förbrukningsmönster.

 3. Vad händer om jag flyttar mitt nuvarande elavtal till Hjo Energi?
 4. Processen för att flytta ditt elavtal till Hjo Energi är smidig och enkel. Kontakta Hjo Energis kundservice så hjälper de dig med alla nödvändiga steg, från uppsägning av ditt nuvarande avtal till igångsättning av leveransen på din nya adress.

 5. Är det möjligt att få en fast eller rörlig taxaplan hos Hjo Energi?
 6. Hos Hjo Energi kan du välja mellan fast eller rörlig taxaplan beroende på vad som passar dig bäst. Det transparenta timpriset ger dig dessutom flexibilitet att anpassa din förbrukning efter elprisets variationer och därmed potentiellt sänka dina kostnader.

Betygsätt
[Total: 0 Average: 0]