Skip to content

Svensk Kärnkraft

Att välja rätt elbolag kan vara en djungel fylld av varierande priser, bindningstider och inte minst miljöpåverkan. I den här recensionen dyker vi djupare in i Svensk Kärnkraft, som länge stått som en symbol för både effektivitet och hållbarhet inom elproduktion i Sverige. Med ett starkt fokus på förnyelsebar energi strävar företaget efter att leverera elektricitet till konkurrenskraftiga priser utan att ge avkall på kvalitet och miljöansvar. Hur står sig Svensk Kärnkraft i jämförelse med andra aktörer på marknaden? Vårt stjärnbetyg avslöjar allt.

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 5/5 4/5

Svensk Kärnkraft elpriser & erbjudanden

Svensk Kärnkraft står ut på den svenska elmarknaden med sina konkurrenskraftiga elpriser. De erbjuder en rad olika elavtal som passar skiftande behov och livssituationer, inklusive rörliga, fasta och tidsbestämda avtal. Prisstrukturen är transparent, vilket underlättar för konsumenterna att förstå exakt vad de betalar för varje månad.

Avgifter och bindningstider

En av de stora fördelarna med Svensk Kärnkraft är deras flexibla bindningstider och rimliga avgifter. Medan vissa konkurrenter låser in sina kunder i långa avtal, erbjuder Svensk Kärnkraft möjligheten till kortare bindningstider som tilltalar de som söker friheten att byta leverantör utan höga kostnader. Dessutom är deras administrativa avgifter bland de lägsta på marknaden, vilket är ytterligare ett plus i kanten för elbolaget.

Rabatter & Erbjudanden

Kunder som väljer Svensk Kärnkraft kan dra nytta av flera lockande rabatter och erbjudanden. Dessa är speciellt förmånliga för nya kunder eller de som väljer att binda sitt elavtal över en längre period. Svensk Kärnkrafts proaktiva inställning till kundlojalitet innebär att företaget regelbundet uppdaterar sina kampanjer för att matcha kundernas föränderliga önskemål och behov.

 • Ny kund-rabatt
 • Långsiktigt avtalsrabatt
 • Återkommande kampanjer

Påslag

Svensk Kärnkraft har en stabil påslagsmodell som ger transparens och förutsebarhet för sina kunder. Företagets påslag är klart definierade och ligger stadigt under medelvärdet jämfört med andra svenska elbolag. Detta innebär att även om marknadens elpriser varierar, så är Svensk Kärnkrafts pristillägg relativt förutsägbart och fortsätter att vara attraktivt för prismedvetna konsumenter.

Förnyelsebar energi

Med ambitionen att leda omställningen till en mer hållbar energiproduktion, fokuserar Svensk Kärnkraft på att leverera 100% förnyelsebar energi. Deras produktutbud inkluderar el från sol, vind och vatten, vilket inte bara bidrar till en grönare framtid utan också ger kunderna ett klimatsmart val utan extra kostnad. Svensk Kärnkraft visar att miljöansvar och ekonomiskt förnuft går hand i hand.

Avgifter Bindningstid Rabatter Påslag Förnyelsebar energi
Låga Flexibla Attraktiva Konkurrenskraftiga 100%

Snabbinfo om Svensk Kärnkraft

Svensk Kärnkraft levererar el till tusentals hem och företag över hela Sverige. De är kända för att erbjuda pålitlig och hållbar energi från kärnkraft, med en betoning på miljövänliga lösningar och moderna servicetjänster för att underlätta kundernas vardag.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Svensk Kärnkrafts egna kunder?

Kundnöjdhet är avgörande för ett elbolags framgång. Svensk Kärnkraft har genomgånde fått positiva omdömen på oberoende plattformar som Reco, SKI och Trustpilot. Kunderna lyfter fram den utmärkta kundservicen, de transparenta avtalen och det starka engagemanget för förnybar energi som viktiga skäl till deras höga kundnöjdhet.

Analys av kundrecensioner visar följande:

 • Reco: Över 500 recensioner med ett genomsnittsbetyg på 4,5 av 5
 • SKI: Hög kundnöjdhet ranking med poäng över branschsnittet
 • Trustpilot: Mer än 1 000 recensioner med ett betyg på 4 av 5

Timpriser hos Svensk Kärnkraft

Svensk Kärnkraft tillhandahåller konkurrenskraftiga timpriser som gör det möjligt för kunderna att spara pengar genom att anpassa sin elanvändning till de mest kostnadseffektiva tidpunkterna. Genom att följa elbörsens prissättning kan kunder med rörligt avtal dra nytta av låga priser under off-peak timmar.

Tid på dygnet Genomsnittligt Timpris (öre/kWh)
Morgon (06:00 – 10:00) 35.00
Dagtid (10:00 – 14:00) 30.00
Eftermiddag/Kväll (14:00 – 20:00) 38.00
Natt (20:00 – 06:00) 25.00

Fördelar & Nackdelar

Att välja Svensk Kärnkraft som elleverantör kommer med flera fördelar såsom flexibla avtal, låga avgifter och ett stort fokus på hållbarhet. Även om de erbjuder många fördelar finns det också några nackdelar att beakta, såsom begränsningar i erbjudanden beroende på geografisk plats eller mindre flexibilitet jämfört med de stora aktörerna på marknaden.

Fördelar Nackdelar
Konkurrenskraftiga elpriser Geografisk begränsning av vissa erbjudanden
100% förnyelsebar energi Mindre flexibilitet än de största leverantörerna
Övergripande hög kundnöjdhet
Transparent prissättning

Kundsupport

Svensk Kärnkraft är kända för sin responsiva och hjälpsamma kundsupport. Har du några frågor eller funderingar kring ditt elavtal, tar deras kunniga supportteam hand om dina ärenden med stor professionalitet. De arbetar ständigt med att utbilda sitt team för att säkerställa att de kan besvara alla tänkbara frågor relaterade till elektricitet och din specifika situation.

För att underlätta för sina kunder erbjuder Svensk Kärnkraft flera olika kommunikationsvägar:

Kundservice Öppettider Kontaktinformation
Telefon Vardagar 08:00 – 17:00 0770-111 222
E-post Alltid öppet (svar inom 24h på vardagar) kundservice@svenskkarnkraft.se
Besöksadress Vardagar 09:00 – 16:00 Energivägen 10, 112 54 Stockholm
Livechat Vardagar 09:00 – 18:00 Via hemsidan

Sammanfattning

Svensk Kärnkraft har etablerat sig som en pålitlig aktör på den svenska elmarknaden med konkurrenskraftiga priser och en stark inriktning mot förnybar energi. Genom att kontinuerligt erbjuda innovativa lösningar och upprätthålla en hög kundnöjdhet, har de utformat tjänster som verkligen speglar dagens och framtidens behov hos konsumenterna. Med tydliga och transparenta avtal, samt ett fyndigt sätt att möjliggöra kostnadsbesparingar genom variabla timpriser, visar företaget att de både tänker på plånboken och planeten.

Vanliga Frågor

 • Hur ser jag mitt aktuella elpris hos Svensk Kärnkraft?
 • Ditt aktuella elpris finns alltid tillgängligt i din personliga inloggning på Svensk Kärnkrafts hemsida, och du kan även få prisuppdateringar via e-post eller appen.

 • Kan jag byta från fast till rörligt elpris när som helst?
 • Ja, hos Svensk Kärnkraft kan du byta avtalstyp under vissa förutsättningar. Det är bäst att kontakta kundsupport för personlig hjälp.

 • Vilka andra tjänster erbjuder Svensk Kärnkraft förutom el?
 • Utöver elektricitetsleveranser erbjuder Svensk Kärnkraft tjänster som energirådgivning och smarta hem-lösningar för att optimera din energiförbrukning.

 • Vad gör Svensk Kärnkraft för miljön?
 • Företaget satsar enbart på förnybar energiproduktion och strävar efter att minska koldioxidavtrycket genom olika miljöinitiativ och klimatprojekt.

Betygsätt
[Total: 0 Average: 0]