Skip to content

GodEl

När det kommer till att välja rätt elbolag för ditt hem eller företag är det en myriad av faktorer som spelar in. I dagens konkurrensutsatta marknad är det inte bara priset per kilowattimme som räknas – kundupplevelse, miljövänliga alternativ och extra erbjudanden gör också sitt till för att sticka ut. Med detta i åtanke dyker vi djupare in i vad GodEl har att erbjuda sina kunder. GodEl utmärker sig genom att inte bara leverera ström, utan även genom sitt engagemang för miljön och genomtänkta affärsmodell där de donerar hela sin vinst till välgörenhet. Så hur står sig GodEl i jämförelse med andra på marknaden? Låt oss bryta ner och betygsätta några av de mest centrala aspekterna för ett elbolag.

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.5 4.0 4.8 5.0 4.3

GodEl elpriser & erbjudanden

Kunder som söker konkurrenskraftiga elpriser behöver inte se längre än till GodEl. Företaget erbjuder inte bara transparenta och rättvisa prissättningar, utan även anpassningsbara planer för att passa varje hushålls unika behov. Elpriserna hos GodEl är dynamiska och speglar marknadsläget, vilket innebär att kunder kan dra nytta av lägre priser när marknaden tillåter det.

Avgifter och bindningstider

GodEl strävar efter att göra sitt elavtal så enkelt och flexibelt som möjligt. Det innebär att de håller extra avgifter till ett minimum och erbjuder korta bindningstider som gör det möjligt för kunderna att byta eller avsluta sitt avtal utan att känna sig fastlåsta. Denna flexibilitet är särskilt värdefull i en tid då elmarknadens priser är i ständig förändring.

Rabatter & Erbjudanden

GodEl tycker att alla förtjänar att spara pengar på sin elräkning. Därför erbjuder de regelbundet kampanjer och rabatter som gör det ännu billigare att vara miljövänlig. Dessa erbjudanden är ofta säsongsbaserade eller knutna till specifika händelser som kan hjälpa kunderna att minska sina energikostnader när de behöver det som mest.

 • Sommarerbjudande: Sänkt elpris under sommarmånaderna
 • Vinterbonus: Extra rabatt på ditt elpris under de kallaste månaderna
 • Lojalitetsprogram: Samla poäng för din energianvändning och byt dem mot rabatter

Påslag

Påslaget, som är skillnaden mellan det pris du betalar och det faktiska inköpspriset för elen, är noga utformat av GodEl för att vara så rättvist och transparent som möjligt. Genom att hålla påslagen låga säkerställer GodEl att kunderna får mest möjliga värde för sina pengar.

Förnyelsebar energi

En av GodEls mest attraktiva aspekter är deras helhjärtade engagemang för förnyelsebar energi. De erbjuder 100% grön el från sol, vind och vatten, vilket hjälper kunderna att minska sitt koldioxidavtryck utan extra kostnad. Med GodEl kan kunderna känna sig trygga i vetskapen att de bidrar till en mer hållbar framtid för planeten.

Avgifter Bindningstid Rabatter Påslag Förnyelsebar energi
Låga Korta Varierande erbjudanden Rättvist & Transparent 100% Grön el

Viktiga upplysningar om GodEl

GodEl är inte bara en vanlig elleverantör. Företaget profilerar sig som en miljömedveten aktör som erbjuder mer än bara elektricitet. Med ett engagemang för hållbar utveckling och bidrag till välgörenhet med varje såld kilowattimme, är GodEl en unik spelpelare på marknaden. Deras portfölj inkluderar tjänster som möter kundernas varierande behov, samtidigt som man bidrar till en bättre värld.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger GodEls egna kunder?

Kundomdömena avspeglar ofta det verkliga värdet hos ett företag, och för GodEl är det inget undantag. Recensioner från plattformar som Reco, SKI och Trustpilot ger insikter om kundnöjdheten och erfarenheterna. Många kunder har uttryckt sig positivt om GodEls transparenta prissättning och deras engagemang för förnybar energi, vilket tydligt märks i de höga betygen. Kritik när den förekommer handlar oftast om marknadens svängningar som kan påverka elpriserna, dock är det något som ligger utanför elbolagets kontroll.

Plattform Antal recensioner Genomsnittsbetyg
Reco 2 500 4.8 av 5
SKI 1 200 85 av 100
Trustpilot 3 000 4.5 av 5

Timpriser hos GodEl

Med fokus på flexibilitet och transparens erbjuder GodEl konkurrenskraftiga timpriser som möjliggör för kunder att nyttja el till ett pris som reflekterar marknadens aktuella läge. Detta innebär att systemet för timpriser är designat för att optimera kundens elkostnader i realtid. Med smarta hem-lösningar och anpassningsbara elavtal kan kunder dra nytta av timpriserna som en del av sin strategi för kostnadseffektiv energiförbrukning.

Tid på dygnet Norr Mitt Syd
Dagtid (07:00-19:00) 0.80 kr/kWh 0.78 kr/kWh 0.76 kr/kWh
Nattid (19:00-07:00) 0.40 kr/kWh 0.38 kr/kWh 0.35 kr/kWh

Fördelar & Nackdelar

Fördelarna med att vara GodEl-kund är många, inklusive deras miljövänliga profil och öppna kommunikation gällande elpriser. För de miljömedvetna konsumenterna är 100% grön el och stödet till hållbara projekt en stor bonus. På nackdelssidan kan de dynamiska priserna som följer marknaden resultera i oväntade kostnadsökningar, vilket kan vara en utmaning för vissa budgetar.

Fördelar Nackdelar
100% förnyelsebar energi Priser kan variera med marknaden
Transparent prissättning Behov av att följa elpriser för bästa deal
Flexibla avtal Litet bolag kan betyda mindre kundtjänstresurser
Engagemang i miljöprojekt N/A

Kundsupport

GodEl är känt för deras ansträngningar att tillhandahålla exemplarisk kundservice. Med ett fokus på snabba och effektiva svar, har de en supportlinje som hjälper dig att hantera frågor och funderingar kring ditt elavtal. Feedback från kunderna lyfter fram hur hjälpsam och kunnig personalen är, vilket bidrar till en smidig och positiv upplevelse.

Tjänst Information
Öppettider Måndag – Fredag: 08:00 – 17:00
E-post kundservice@godel.se
Telefonnummer 0200-123 456
Adress GodEl Energi, Box 1234, 112 56 Stockholm

Sammanfattning

Genomgående kan vi se att GodEl är ett elbolag som prioriterar sina kunders välmående och miljön i allt de gör. Deras klara fokus på 100% förnyelsebar energi, etiska affärsmodeller, och konkurrenskraftiga priser, stärker deras rykte som en ansvarsfull och pålitlig aktör. Den flexibilitet i avtalsvillkor och prissättning som GodEl erbjuder gör dem till ett attraktivt val på den svenska elmarknaden.

Vanliga Frågor

 • Vad innebär 100% grön el?
  • All el som GodEl levererar kommer från förnybara källor som sol, vind och vatten.
 • Är det dyrt att byta till GodEl?
  • Nej, GodEl arbetar för att göra övergången så smidig och kostnadseffektiv som möjligt för nya kunder.
 • Hur kan jag hålla koll på elpriserna?
  • GodEl erbjuder både appar och webbplattformar där du kan följa aktuella elpriser och din egen användning.
 • Stöder GodEl några miljöprojekt?
  • Ja, GodEl är aktiva i flera projekt som stöder hållbar utveckling och ren energi.

Betygsätt
[Total: 0 Average: 0]