Skip to content

Gislaved Energi

I Sverige står vi inför ett växande behov av att gå igenom våra elavtal och göra medvetna val. Inte bara för vår egen plånbok, utan även för miljön. Med det i åtanke tar vi en titt på Gislaved Energi, en aktör på den svenska elmarknaden som erbjuder sina kunder en kombination av konkurrenskraftiga priser och hållbara elalternativ. I denna recension utforskar vi olika aspekter av vad de har att erbjuda och tittar närmare på deras erbjudanden, prissättning och engagemang för förnyelsebar energi.

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 4/5 4/5

Gislaved Energi elpriser & erbjudanden

Att förstå strukturen av Gislaved Energis elpriser är centralt för alla som överväger att teckna ett avtal. Deras prisplaner är uppbyggda för att ge kunderna en klar bild av vad de kan förvänta sig i form av kostnader. Med konkurrenskraftiga priser som ofta ligger under eller i nivå med marknadspriserna, är det tydligt att Gislaved Energi anstränger sig för att hålla nere kostnaderna för sina användare.

Avgifter och bindningstider

Gislaved Energi följer en transparent modell när det kommer till avgifter och bindningstider. De strävar efter att ha tydliga villkor som möjliggör för kunden att göra ett informerat val. Bindningstiderna varierar beroende på val av avtalsform, men företaget erbjuder alternativ för både korta och längre perioder, för att passa olika kunders behov.

Rabatter & Erbjudanden

De lockar nya kunder med attraktiva rabatter och erbjudanden. Det kan röra sig om allt från lägre priser under de första månaderna till bonusar för långsiktiga kundrelationer. Inom denna sektor är Gislaved Energi aktiv i att hitta nya sätt att belöna sina kunder.

 • Bonusprogram för långvariga kunder
 • Introduktionserbjudanden
 • Specialpriser vid vissa tillfällen

Påslag

När det gäller påslag har Gislaved Energi en lagom balans som gör att totalpriset fortsatt är tilltalande för konsumenterna. Påslagen reflekterar självkostnaden och justeras efter marknadsförhållanden, vilket säkerställer rättvisa priser för både leverantör och konsument.

Förnyelsebar energi

Ett imponerande inslag i Gislaved Energis erbjudande är deras engagemang för förnyelsebar energi. Hållbarhet är en kärnvärde i deras affärsmetodik och som kund hos dem bidrar man till en mer hållbar energiframtid. Deras el är ofta hämtad från vindkraft, vattenkraft och andra grönare alternativ, vilket gör dem till ett attraktivt val för miljömedvetna konsumenter.

Avgifter Rabatter & Erbjudanden Påslag Förnyelsebar energi
Transparenta och konkurrenskraftiga Finns flera alternativ både för nya och befintliga kunder Rättvist och marknadsanpassat Hög andel förnyelsebar energi

Snabbinfo om Gislaved Energi

Gislaved Energi är en elektricitetsleverantör som arbetar för att ge sina kunder tillförlitliga och hållbara energilösningar. Företaget satsar på miljön och erbjuder bland annat svanenmärkta elavtal vilket visar på deras engagemang för en renare framtid. Dessutom underlättar de för moderna konsumenter med tjänster som e-faktura och samlingsfaktura, vilket gör fakturahanteringen både enklare och mer miljövänlig.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Gislaved Energis egna kunder?

Kundomdömen för Gislaved Energi sträcker sig över olika plattformar, vilket omfattar Reevo, SKI och Trustpilot. Kunden recensioner belyser ofta företagets pålitlighet, konkurrenskraftiga prissättning och deras fokus på hållbar energi som starka argument för att välja just Gislaved Energi. Därtill framhåller många kunder dess kundservice som lyhörd och hjälpsam, vilket förstärker deras goda rykte på marknaden.

 • Reco: X antal recensioner, Genomsnittsbetyg: Y/5
 • SKI: X antal recensioner, Kundnöjdhet index: Z %
 • Trustpilot: X antal recensioner, Genomsnittsbetyg: Y/5

Timpriser hos Gislaved Energi

Timpriserna hos Gislaved Energi är utformade så att kunder kan dra fördel av marknadens fluktuationer. Med timdebiterade avtal får kunderna möjligheten att anpassa sin elkonsumtion efter de timmar då priserna är lägre. Detta kan leda till märkbara besparingar speciellt för den medvetna konsumenten som övervakar och styr sin elanvändning.

Tid på dygnet Timpris (öre/kWh)
Morgon (06-10) XX
Dag (10-14) XX
Kväll (14-18) XX
Natt (18-06) XX

Fördelar & Nackdelar

Att teckna ett avtal med Gislaved Energi kommer med både fördelar och nackdelar. Som fördelar kan man räkna in deras engagement i förnyelsebar energi och kundnära service. Men å andra sidan kan en nackdel vara att marknadens oförutsägbarhet ibland leder till höga timpriser, något som kan upplevas negativt för den som inte aktivt kan anpassa sin förbrukning.

Fördelar Nackdelar
Kompetent kundservice Timpriser kan vara höga under popular tider
Engagemang för hållbarhet Kräver övervakning och anpassning av elkonsumtionen
Flexibla avtalslängder Limiterade erbjudanden jämfört med storstadsleverantörer
Konkurrenskraftiga priser

Kundsupport

Gislaved Energis kundsupport är känt för sin effektivitet och tillgänglighet. Företaget har ett dedikerat team som hanterar alla typer av förfrågningar med professionalism och omsorg. Kundsupporten erbjuds via flera kanaler, så att du enkelt kan välja det alternativ som passar dig bäst.

Service Information
Öppetider Måndag – Fredag: 08:00 – 17:00
E-post kundservice@gislavedenergi.se
Telefonnummer 0371-58 70 00
Adress Gislaved Energi AB, Energivägen 1, 332 28 Gislaved

Sammanfattning

Sammanfattningsvis är Gislaved Energi ett företag som tar ansvar för miljön och sätter kunden i centrum. Genom deras fokus på förnyelsebar energi och transparenta prissättning står det klart varför de har en lojal kundbas. Kundsupporten är tillgänglig och kompetent, vilket underlättar för kunderna vid eventuella frågor eller problem. Prissättningen, framför allt timpriset, ger kraft att styra över sin egen förbrukning, vilket kan leda till ekonomiska besparingar. Inget företag är dock perfekt, och det är bra att vara medveten om att marknadens svängningar kan påverka priserna negativt om man inte är uppmärksam.

Vanliga Frågor

Här är några av de vanligaste frågorna som kunder brukar ha gällande Gislaveds Energi:

 • Hur kan jag följa min elkonsumtion hos Gislaved Energi?
 • Vilken typ av elavtal passar mig bäst?
 • Hur går jag tillväga för att byta till Gislaved Energi?
 • Vilka är de långsiktiga fördelarna med att välja en hållbar energikälla?
 • Kan jag påverka min månadskostnad genom att anpassa min användning?

För ytterligare information och svar på dessa och andra frågor, rekommenderar vi ett besök på Gislaved Energis webbplats eller kontakt med deras kundtjänst via de ovan angivna kontaktämnena.

Betygsätt
[Total: 0 Average: 0]