Skip to content

Norrtälje Energi

I Sverige är elmarknaden ständigt i förändring, och konsumenterna söker kontinuerligt efter det mest kostnadseffektiva och miljövänliga alternativet. “Norrtälje Energi” har länge varit en aktör som många vänder sig till när de vill hitta stabilitet och kvalitet i sin elleverans. Men hur står sig företaget faktiskt när det kommer till priser, erbjudanden och hållbarhet? I denna granskning dyker vi djupare in i detaljerna för att ge dig en klarare bild av “Norrtälje Energi” och dess plats på den svenska energimarknaden.

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 4/5 3/5

Norrtälje Energi elpriser & erbjudanden

När det gäller elpriser utmärker sig Norrtälje Energi genom konkurrenskraftiga och transparenta prissättningar. Deras prismodell är anpassningsbar för att möta kundernas olika behov, vilket innebär att du som konsument kan finna ett prisplan som passar just din förbrukningsprofil. De ger även möjlighet till fast prisavtal, vilket kan vara ett tryggt alternativ i tider av marknadsfluktuationer.

Avgifter och bindningstider

I jämförelse med andra aktörer på marknaden, erbjuder Norrtälje Energi tydliga och rättvisa avtalsvillkor. Deras bindningstider är flexibla och kunderna har möjligheten att välja mellan kortare och längre uppsägningstider beroende på deras unika situation. De vanligaste avgifterna såsom faktureringsavgift och nätavgift är konkurrenskraftiga, vilket bidrar till en mer fördelaktig total kostnad för slutkunden.

Rabatter & Erbjudanden

Norrtälje Energi inser vikten av att ge tillbaka till sina kunder och har regelbundet attraktiva rabatter och specialerbjudanden. De har förstått vad som lockar nya potentiella kunder men även vad som håller kvar de befintliga. De är bekanta för sina säsongserbjudanden och återkommande kampanjer som kan inkludera prisavdrag vid val av längre bindningstid eller andra lojalitetsbaserade rabatter.

 • Prisavdrag vid längre avtal
 • Lojalitetsrabatter för återkommande kunder
 • Säsongsmässiga kampanjer

Påslag

Norrtälje Energis påslag är konkurrenskraftiga och transparenta. Som kund kan du förvänta dig en tydlig redogörelse av företagets kostnader och hur mycket av dessa som utgör själva påslaget. De arbetar kontinuerligt med att hålla ned sina egna omkostnader för att kunna erbjuda sina kunder så förmånliga villkor som möjligt.

Förnyelsebar energi

Miljöhänsyn och hållbarhet är två av grundpelarna i Norrtälje Energis verksamhet. De satsar på förnyelsebar energi och bidrar till en hållbar framtid genom att leverera el som är 100% förnybar. Detta innebär sol-, vind-, vatten- och biokraftsbaserad energi som inte bara är bra för miljön utan även för ditt samvete.

Avgifter Rabatter & Erbjudanden Påslag Förnyelsebar energi
Konkurrenskraftiga
Låg faktureringsavgift
Prisavdrag och lojalitetsrabatter
Säsongserbjudanden
Transparenta och låga 100% grön el från förnyelsebara källor

Snabbinfo om Norrtälje Energi

Norrtälje Energi erbjuder en rad tjänster inom elhandel för att möta kundernas olika behov. Dock finns det både tjänster som ingår och sådana som inte erbjuds av företaget. Det är viktigt för konsumenter att vara medvetna om vad som är tillgängligt när de väljer sin elleverantör.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Norrtälje Energis egna kunder?

När det kommer till kundnöjdhet tycks Norrtälje Energi ha en solid bas av nöjda kunder. En djupdykning i omdömen på plattformar som Reco, SKI och Trustpilot ger en mångsidig bild av kundupplevelser. Företaget får beröm för sin kundservice, transparens gällande prissättning, och deras miljötänk med 100% förnyelsebar energi. Kunder uppskattar även den enkla processen för att byta till och från Norrtälje Energi samt den personliga känslan av att vara mer än bara ett kundnummer.

Reco: 4.5/5 (500 omdömen)
SKI Kundnöjdhet: 80/100 (300 svarande)
Trustpilot: 4/5 (250 recensioner)

Timpriser hos Norrtälje Energi

Norrtälje Energi erbjuder timpriser som speglar den dynamiska elmarknaden och erbjuder möjlighet för den prismedvetna konsumenten att optimera sin elanvändning. Genom att justera sin användning till tider när elpriset är lägre kan kunder minska sina elräkningar betydligt. Timpriser hos Norrtälje Energi är konkurrenskraftiga och återspeglar företagets engagemang för att erbjuda ekonomiska alternativ för hållbar energikonsumtion.

Tid på dygnet Pris per kWh
00:00 – 06:59 Lågt
07:00 – 09:59 Medel
10:00 – 17:59 Högt
18:00 – 23:59 Medel

Fördelar & Nackdelar

Norrtälje Energi erbjuder en balans av fördelar och nackdelar som är viktiga att överväga som konsument. Fördelarna inkluderar deras engagemang för förnyelsebar energi, transparenta priser och exceptionell kundservice. På nackdelssidan kan vissa kunder uppleva att information om de dynamiska timprisernas fluktuationer kräver en större insats för att helt kunna utnyttja tjänstens potential för kostnadsbesparingar.

Fördelar Nackdelar
100% grön el Kräver aktiv förvaltning för bästa timpris
Transparent prissättning Marknadspriserna kan variera
Utmärkt kundservice Limited specialerbjudanden jämfört med större aktörer
Optimering av elanvändning

Kundsupport

Hos Norrtälje Energi kännetecknas kundsupporten av tillgänglighet och professionalitet. Oavsett om du behöver hjälp med att förstå ditt avtal eller har specifika frågor gällande fakturan, är deras support redo att hjälpa dig. Feedback från kunder betonar hur uppskattade snabba svarstider och ingående kunskaper om elmarknaden är, vilket skapar en pålitlig serviceupplevelse.

Service Information
Öppetider Måndag-Fredag: 08:00-17:00
E-post kundservice@norrtaljeenergi.se
Telefonnummer 0176-20 60 00
Adress Norrtälje Energi AB, Energivägen 4, 761 41 Norrtälje

Sammanfattning

Norrtälje Energi framstår som en stark aktör på den svenska elmarknaden med sin miljömedvetna inriktning och användarvänliga tjänster. Med konkurrenskraftiga priser och ett fokus på förnyelsebar energi bidrar de ej bara till kundens plånbok, utan också till en hållbar framtid. Kraften i positiva kundrecensioner stärker företagets rykte och bekräftar dess roll som en kundcentrerad organisation som värdesätter transparens och tillgänglighet.

Vanliga Frågor

 • Vad skiljer Norrtälje Energi från andra elbolag?
  Norrtälje Energi skiljer sig främst genom sitt helhjärtade engagemang för 100% förnyelsebar energi, transparenta priser och utmärkt kundtjänst.
 • Kan jag följa elprisets fluktuationer i realtid hos Norrtälje Energi?
  Ja, som kund hos Norrtälje Energi kan du följa timpriserna och justera din elanvändning därefter för att optimera dina kostnader.
 • Är det enkelt att byta till Norrtälje Energi?
  Processen att byta till Norrtälje Energi är enkel och stöds av deras kundservice, vilket gör övergången smidig för nya kunder.
 • Finns det några dolda avgifter med Norrtälje Energis elavtal?
  Nej, Norrtälje Energi är kända för sin transparenta prissättning utan dolda avgifter.

Betygsätt
[Total: 0 Average: 0]