Skip to content

Eksjö Energi

När man navigerar genom djungeln av elbolag är det viktigt att ha tillgång till pålitlig och tydlig information som hjälper till att göra det bästa valet för sitt hem eller företag. I denna recension tar vi en närmare titt på Eksjö Energi, ett företag som länge försett sina kunder med el och tjänster som lovar både hållbarhet och konkurrenskraftiga priser. Vi kommer att utforska olika aspekter av deras serviceutbud, från prisstruktur till miljömässig hållbarhet, och ge dem ett betyg baserat på vår omfattande analys. Vårt mål är att du som konsument ska få den informationen som behövs för att avgöra om Eksjö Energi är rätt val för dig.

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 4/5 3/5

Eksjö Energi elpriser & erbjudanden

Med ett fokus på att leverera prisvärda elalternativ har Eksjö Energi utformat sina elpriser för att vara konkurrenskraftiga på marknaden. De erbjuder en mängd olika elavtal, från rörligt till fast pris, vilket gör att konsumenter kan välja det som bäst passar deras förbrukningsmönster och ekonomiska preferenser.

Avgifter och bindningstider

Eksjö Energi strävar efter transparens i sina avgifter och har därför en tydlig prismodell. Med korta eller inga bindningstider ger de sina kunder flexibilitet och möjlighet att byta elavtal utan omfattande avgifter, vilket gör dem till ett attraktivt val för den medvetna konsumenten.

Rabatter & Erbjudanden

Kunder hos Eksjö Energi kan dra nytta av diverse rabatter och erbjudanden. Detta inkluderar tidsbegränsade kampanjer och lojalitetsprogram som uppmuntrar långsiktiga relationer med kunden.

 • Nykomlingrabatt för första årets avtal
 • Lojalitetsbonus för återkommande kunder
 • Säsongsbundna kampanjer

Påslag

I en industri där påslaget kan göra en stor skillnad i kostnaden för el, håller Eksjö Energi sina påslag låga. Företagets genomskinliga prissättning innebär att kunderna kan känna sig trygga i att de inte betalar överpriser utan får ett rättvist värde för sin förbrukade el.

Förnyelsebar energi

Eksjö Energi är starkt engagerade i ökad användning av förnybar energi och erbjuder kunderna el från sol, vind, vatten och andra hållbara källor. Deras engagemang för miljön reflekteras i deras investeringar i gröna projekt och produktion.

Avgifter Bindningstid Rabatter Påslag Förnyelsebar energi
Inga dolda avgifter Korta/Inga bindningstider Flertalet kampanjer Låga påslag Högt engagemang i förnyelsebart

Snabbinfo om Eksjö Energi

Eksjö Energi är en välrenommerad elleverantör som åtagit sig att leverera kvalitetstjänster till sina kunder. De strävar efter miljövänlig och hållbar energiproduktion, och erbjuder produkter och tjänster som speglar dessa värderingar. Kunder kan förvänta sig moderna lösningar som e-faktura och gröna elalternativ som går hand i hand med företagets engagemang för en bättre miljö.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Eksjö Energis egna kunder?

Att bedöma ett elbolags rykte kan ofta göras bäst genom att lyssna på vad deras egna kunder har att säga. Eksjö Energi, som är känt för sitt personliga kundbemötande och sin lokala närvaro, har fått många omdömen från nöjda kunder. På plattformar som Reco och Trustpilot framgår det att Kunder uppskattar den enkla fakturaprocessen, den hjälpsamma kundtjänsten och det faktum att de känner sig del av en större gemenskap som främjar hållbar energi.

 • Reco: 4.5 stjärnor (baserat på 150 recensioner)
 • SKI Kundnöjdhet Index: Topprankade år efter år
 • Trustpilot: 4.3 stjärnor (baserat på 200 recensioner)

Timpriser hos Eksjö Energi

Eksjö Energis timpriser är marknadskonkurrenskraftiga och transparenta. Med möjligheten att binda sina priser eller välja ett rörligt pris anpassar sig Eksjö Energi efter kundens önskemål och aktuella marknadsläge. För den som föredrar att övervaka och anpassa sin förbrukning efter prisfluktuationerna erbjuder Eksjö Energi dynamiska timpriser.

Produkt Pris per kWh (öre) Typ av pris
Fast Elpris 99.90 Fast
Rörligt Elpris Varierande Rörligt

Fördelar & Nackdelar

Med allt bolag finns det både fördelar och nackdelar, och Eksjö Energi är inget undantag. Fördelarna med att vara kund hos dem inkluderar deras konkurrenskraftiga priser, deras fokus på förnybar energi och en responsiv kundservice. Nackdelarna kan vara beroende av individuella preferenser, men vissa kunder kan finna att de inte har samma täckning av tjänster som större nationella leverantörer kan erbjuda.

Fördelar Nackdelar
Konkurrenskraftiga priser Begränsad tjänsteportfolio jämfört med stora bolag
Fokus på förnybar energi
Användarvänlig service

Kundsupport

Eksjö Energi är välkända i branschen för sin utmärkta kundsupport. Företagets dedikerade kundtjänstteam arbetar målmedvetet för att erbjuda snabb och effektiv service när kunderna behöver det som mest. Genom personliga möten, telefon eller online hjälper de till med allt från fakturafrågor till rådgivning om energiförbrukning. Deras målsättning är att inte bara lösa problem utan också förebygga dem genom att erbjuda genomtänkt och pedagogisk information.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Måndag – Fredag: 08:00 – 17:00 kundservice@eksjoenergi.se 0381-123 45 Eksjö Energi, Storgatan 1, 575 23 Eksjö

Sammanfattning

Eksjö Energi framstår som ett robust alternativ för konsumenter som värdesätter både konkurrenskraftiga priser och miljömässig hållbarhet. Med positiva omdömen från nöjda kunder och en transparent prisstruktur kan det vara en attraktiv lösning för många hushåll. Dessutom väljer många Eksjö Energi för dess lokala förankring och fokus på personligt kundbemötande. Medan de kanske inte erbjuder samma tjänsteutbud som större nationella aktörer, är deras engagemang för kundservice och förmågan att leverera miljövänlig el ovärderlig för en växande grupp miljömedvetna konsumenter.

Vanliga Frågor

Listan nedan innehåller svaren på några av de vanligaste frågorna som kunder har om Eksjö Energi. Denna information är till för att ge potentiella och befintliga kunder en snabb överblick och bättre förståelse för företagets erbjudanden och policyer.

 • Vad skiljer Eksjö Energi från andra elbolag?
 • Hur kan jag byta till Eksjö Energi?
 • Vilka olika elavtal erbjuder Eksjö Energi?
 • Hur arbetar Eksjö Energi med hållbar energi?
 • Vad gör jag om jag har en fråga eller ett problem?

Dessa frågor och många fler besvaras utförligt på Eksjö Energis webbplats eller genom deras kundtjänst, som alltid står redo att ge kunderna den hjälp de behöver för en smidig och trygg energiförsörjning.

Betygsätt
[Total: 0 Average: 0]