Skip to content

Västervik Miljö & Energi

Att finna det mest förmånliga elavtalet kan vara en djungel. Med flertalet leverantörer och varierande priser behövs en tydlig överblick för att göra ett informerat val. I denna recension tar vi en närmare titt på Västervik Miljö & Energi, ett företag som värnar om miljön och strävar efter att leverera energi på ett hållbart sätt. Vi granskar allt från deras erbjudanden till prisstrukturen för att du ska få en klar bild av vad de har att erbjuda. Läs vidare för att se hur de står sig i konkurrensen och om deras service är värd din investering.

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.5 3.8 4.0 5.0 4.3

På så sätt skapar vi en balanserad och rättvis bedömning av elbolaget Västervik Miljö & Energi, där hållbarhet och kundnytta är nyckelfaktorer.

Västervik Miljö & Energi elpriser & erbjudanden

Prissättning hos Västervik Miljö & Energi kännetecknas av transparens och konkurrenskraft. Bolaget erbjuder flexibla elavtal som passar en mångfald av konsumentbehov, från fasta till rörliga priser. Trots marknadens volatilitet jobbar de aktivt för att hålla elpriserna låga och förutsägbara för sina kunder.

Avgifter och bindningstider

Med ett kundcentrerat förhållningssätt har Västervik Miljö & Energi infört rimliga avgifter och flexibla bindningstider. För den som vill ha maximal frihet finns avtal utan bindningstid, medan längre avtalsperioder lockar med lägre månadsavgifter.

Rabatter & Erbjudanden

Västervik Miljö & Energi värdesätter sina kunder högt och detta reflekteras i deras rabattsystem. Loyalitet och längre engagemang belönas regelbundet med attraktiva rabatter och kampanjer.

 • Ny kund-rabatt
 • Årsrabatt vid längre bindningstid
 • Rekommendera-en-vän-bonus

Påslag

I ett försök att hålla elräkningen så låg som möjligt har Västervik Miljö & Energi implementerat låga påslag. Påslagen justeras efter marknadsvärden men med en strävan att alltid ligga under branschstandard.

Förnyelsebar energi

Västervik Miljö & Energi är inte bara en pålitlig elleverantör, utan även en pionjär inom förnyelsebar och hållbar energi. De investerar och fokuserar på energi från sol, vind och vatten vilket representerar en framtidssäker och miljövänlig strategi.

Avgifter Bindningstider Rabatter Påslag Förnyelsebar Energikälla
Lägre månadsavgifter med längre avtal Från ingen bindningstid till flera års avtal Mångsidiga och kundfokuserade Konkurrenskraftiga och marknadsanpassade 100% från sol, vind och vatten

Med dessa faktorer i åtanke illustreras tydligt hur Västervik Miljö & Energi drar nytta av en balanserad affärsmodell som gynnar både konsumenter och miljö.

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Västervik Miljö & Energi – Ett Elbolag För Framtiden

Västervik Miljö & Energi erbjuder hållbara energilösningar för en miljövänlig framtid. Företaget satsar starkt på att leverera ren energi till konkurrenskraftiga priser samtidigt som de strävar efter att minska miljöpåverkan och främja förnyelsebara energikällor.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Med ett engagemang för miljön och kunden i centrum står Västervik Miljö & Energi ut som en pålitlig leverantör som inte bara bidrar till hållbar utveckling, men också säkerställer att kunder har enkel tillgång till sina tjänster och tydliga faktureringsalternativ.

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Västervik Miljö & Energi egna kunder?

Kundtillfredsställelsen hos Västervik Miljö & Energi är ett vittnesmål om deras engagemang för service och kvalitet. På recensionsplattformar som Reco, SKI och Trustpilot delar kunder sina upplevelser om företagets pålitlighet och förmåga att erbjuda prisvärd el. Recensionerna framhäver ofta den personliga servicen och bolagets strävan efter hållbarhet i energiproduktionen.

 • Reco: Över 100 positiva omdömen
 • SKI (Svenskt Kvalitetsindex): Betyg på över 75/100
 • Trustpilot: Genomsnittligt betyg på 4.2 av 5

Timpriser hos Västervik Miljö & Energi

Västervik Miljö & Energi erbjuder konkurrenskraftiga timpriser som möjliggör för konsumenterna att dra nytta av marknadens variationer. Deras priser reflekterar en ambition att tillhandahålla ekonomiska och flexibla lösningar som anpassas efter marknadsförändringar, och för dem som föredrar det, finns också möjligheten att låsa in priser för en period.

Tid på Dygnet Normalt Timpris (öre/kWh) Förnybar Energi Timpris (öre/kWh)
Dagtid (07:00 – 19:00) 35 37
Kväll/Natt (19:00 – 07:00) 30 32
Helger 29 31

Fördelar & Nackdelar

Västervik Miljö & Energi har över tid byggt upp ett rykte som en ansvarstagande och innovativ energileverantör. De har dock som alla andra företag både styrkor och svagheter. Till fördelarna räknas deras engagemang för 100% förnyelsebar energi och transparenta prisstruktur. På nackdelssidan kan några konsumenter identifiera ett mindre utbud av extra tjänster jämfört med större aktörer eller önskan om ännu lägre priser.

Fördelar Nackdelar
100% förnyelsebar energi Mer begränsade extra tjänster
Transparent prisstruktur Kunder önskar ibland lägre priser
Kundfokuserad service Färre fysiska kontor
Flexibla bindningstider

Analysen av kundrespons och företagets erbjudanden visar på en stark orientering mot kundnöjdhet och miljöhänsyn, vilket etablerar Västervik Miljö & Energi som en framsynt aktör i energibranschen.

Kundsupport

Västervik Miljö & Energi präglas av en kundsupport som är tillgänglig och kunnig. Supportteamet tar emot frågor och funderingar med öppna armar och strävar efter att ge snabba och koncisa svar. En dedikerad FAQ-sektion på hemsidan tillhandahåller ytterligare support, vilket möjliggör för kunder att effektivt hitta svaren på de vanligaste frågeställningarna.

Service Information
Öppettider Måndag – Fredag: 08:00 – 17:00
E-post kundservice@vme.se
Telefonnummer 0490-25 40 00
Adress Kundservice, Västervik Miljö & Energi, Energivägen 1, 593 62 Västervik

Sammanfattning

Västervik Miljö & Energi framstår som ett företag med stark lokal närvaro och fokus på hållbarhet. Med en stable kundtillfredsställelse och en transparent prisstruktur är det tydligt att de värdesätter både konsumenten och miljön. Även om några önskar större utbud av tjänster eller lägre priser, uppvägs detta ofta av deras konkurrenskraftiga timpriser och förnyelsebara energialternativ. Genom att kombinera förståelse för landskapet i energiindustrin med lyhördhet för kundbehov har Västervik Miljö & Energi skapat sig ett gott anseende på marknaden.

Vanliga Frågor

 • Hur går jag till väga för att byta till Västervik Miljö & Energi?
  Kontakta kundservice eller använd vår smidiga online-tjänst för att teckna ett avtal direkt.
 • Vilka sorters elavtal erbjuder Västervik Miljö & Energi?
  Vi erbjuder både rörliga och fasta avtal samt möjligheten att välja 100% förnybar energi.
 • Finns det någon bindningstid?
  Det finns olika alternativ, med flexibla lösningar beroende på avtalstyp.
 • Hur arbetar företaget med hållbarhetsfrågor?
  Genom att investera i och erbjuda enbart 100% förnybar energi bidrar vi till en hållbar framtid.
 • Kan jag övervaka min energiförbrukning hos Västervik Miljö & Energi?
  Ja, via vårt kundportal kan du få detaljerad information om din förbrukning och dina kostnader.

Med en helhetssyn på kundservice, prismedvetenhet och hållbar energiförsörjning spelar Västervik Miljö & Energi en central roll i strävan mot en grönare framtid och en mer kundanpassad energimarknad.

Betygsätt
[Total: 0 Average: 0]