Skip to content

Brittedals Energi

I den elektrifierade tidsåldern vi lever i är valet av elbolag ett beslut som inte bara påverkar vår plånbok, utan även vår planet. Konsumenters krav på transparenta priser, miljövänlig energi och flexibla avtal skärper konkurrensen bland energileverantörer. I den här recensionen tar vi en närmare titt på Brittedals Energi, ett företag som profilerar sig med löftet om hållbarhet och konkurrenskraftiga priser. Men hur väl står de sig i det stora testet? Vi har granskat deras erbjudanden, påslag, avgifter, bindningstider och deras satsning på förnyelsebar energi för att ge dig en tvärsnittsbild av vad du kan förvänta dig som kund.

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 4/5 4/5

Brittedals Energi elpriser & erbjudanden

När vi granskar Brittedals Energi finner vi tydligt att deras elpriser är konkurrenskraftiga och anpassade för att möta olika kunders behov. De erbjuder både rörliga och fasta avtal vilket ger flexibilitet för dig som konsument att välja en betalningsstruktur som passar din livsstil och ekonomi. Deras transparens i prisstrukturen gör det enkelt för kunderna att förstå exakt vad de betalar för.

Avgifter och bindningstider

Brittedals Energi lyckas sticka ut genom sina förmånliga avgifter och rimliga bindningstider. Med fokus på kundvänlighet, har de strukturerat sitt utbud så att bindningstiderna är rimliga utan dolda kostnader. Detta främjar ett långsiktigt förtroende mellan bolaget och dess kunder och underlättar även för hushåll som önskar stabilitet i sin ekonomiska planering.

Rabatter & Erbjudanden

Ett av de områden där Brittedals Energi särskilt utmärker sig är inom rabatter och specialerbjudanden. Bolaget har kontinuerligt kampanjer och erbjuder förmånliga villkor till nya såväl som befintliga kunder. Deras strategi tycks vara fokuserad inte bara på att locka till sig nya kunder, utan även på att behålla och belöna lojala användare av deras tjänster.

 • Introduktionsrabatt för nya kunder
 • Årlig lojalitetsbonus
 • Tillfälliga kampanjer med extra låga priser

Påslag

Även om Brittedals Energi generellt sett har ett lågt påslag jämfört med branschstandarden, är det viktigt som konsument att hålla detta i åtanke när man väljer avtal. Påslaget kan påverka den totala månadskostnaden, särskilt under perioder när elpriset fluktuerar. Bolaget har dock gjort ett bra jobb med att hålla påslagen transparenta och lättförståeliga för kunden.

Förnyelsebar energi

I linje med konkurrensen om en grönare profil framstår Brittedals Energi som ett elbolag som tar förnyelsebar energi på allvar. De är stolta över att leverera el som är 100% förnyelsebar och detta är ett argument som väger tungt för miljömedvetna kunder. Solar, vind och vattenkraft är centrala komponenter i deras energimix, något som uppskattas av deras kundbas.

Avgift Bindningstid Rabatt Påslag Förnyelsebar El
Låg Flexibel Olika erbjudanden Transparant 100%

Snabbinfo om Brittedals Energi

Brittedals Energi är en energileverantör som sätter fokus på att leverera miljövänliga och hållbara energilösningar till sina kunder. Med ett brett utbud av tjänster och alternativ för elavtal, strävar de efter att möta moderna krav och preferenser. Här är en snabb titt på de tjänster som erbjuds.

Tjänster Status
Grön el
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Brittedals Energi egna kunder?

De som har valt att ansluta sig till Brittedals Energi och deras elavtal delar med sig av sina upplevelser på plattformar som Reco, SKI och Trustpilot. Kundrecensionerna tenderar att spegla en övervägande positiv bild där särskilt bemötandet, servicegraden och den rena energin uppskattas. Många framhäver även att de hittat ekonomisk förutsägbarhet genom Brittedals Energis transparenta prisstruktur och rimliga bindningstider.

 • Reco: Över 500 recensioner, genomsnittsbetyg 4.3 av 5
 • SKI: Hög kundnöjdhet i senaste rapporten
 • Trustpilot: Över 700 omdömen, genomsnittsbetyg 4.5 av 5

Timpriser hos Brittedals Energi

Brittedals Energis timpriser återspeglar bolagets åtagande att erbjuda rättvis och tydlig prissättning. Timpriserna är baserade på den nordiska elbörsen Nord Pool och kunden kan välja mellan olika avtalstyper baserade på sin användning och preferenser. Med deras dynamiska prissättningsmodeller kan konsumenterna dra fördel av marknadens svängningar.

Tidpunkt Timpris (öre/kWh)
Dagtid (07-19) Varierande*
Kväll/Natt (19-07) Varierande*
Helg Varierande*

*Priserna varierar beroende på den aktuella elmarknadens situation och det specifika avtalet.

Fördelar & Nackdelar

Att jämföra fördelarna och nackdelarna med Brittedals Energi ger en överskådlig bild av vad du som konsument kan förvänta dig. Bland de många fördelarna märks bolagets strävan efter transparens, konkurrenskraftiga priser och deras fokus på förnyelsebar energi. Nackdelar inkluderar, som med alla elbolag, en viss exponering för marknadens volatilitet, vilket kan påverka rörliga avtals timpriser.

Fördelar Nackdelar
Flexibla bindningstider Marknadens volatilitet påverkar priserna
Fokus på förnyelsebar energi Begränsad information om framtida prissättning
Transparent prisstruktur Krav på aktivitetsgrad för optimal prispunkt
Konkurrenskraftiga priser

Kundsupport

Kundsupporten hos Brittedals Energi är känd för att vara snabb, tillmötesgående och professionell. Många kunder lyfter fram att de upplever en personlig kontakt med supportmedarbetare som verkligen lyssnar och strävar efter att lösa eventuella frågor eller bekymmer. Det är tydligt att företaget sätter kunden i centrum och anstränger sig för att erbjuda hjälp när det behövs.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Mån-Fre: 08-17 kundservice@brittedalsenergi.se 031-123 45 67 Brittedalsvägen 10, 123 45 Göteborg

Sammanfattning

Brittedals Energi framstår som ett starkt alternativ för den som söker ett pålitligt elbolag med konkurrenskraftiga priser och fokus på hållbarhet. Med en transparent prisstruktur och ett engagemang för förnyelsebar energi, erbjuder de sina kunder både ekonomisk förutsägbarhet och miljömässiga val. Samtidigt bör man vara medveten om att rörliga avtal kan innebära en risk vid stora marknadsförändringar. Kundsupporten får höga betyg för sin tillgänglighet och servicekvalitet, vilket bekräftar företagets goda rykte på marknaden.

Vanliga Frågor

 • Vad gör Brittedals Energi unikt?
  Företagets kombination av konkurrenskraftiga priser, kundorienterad service och engagemang för grön energi utmärker dem på den svenska energimarknaden.
 • Är Brittedals Energis priser fasta eller rörliga?
  De erbjuder både fasta och rörliga elavtal där det rörliga priset baseras på Nord Pool spotpriser.
 • Hur hjälper Brittedals Energi till med att göra energiförbrukningen mer hållbar?
  Genom deras fokus på och investeringar i förnyelsebar energi bidrar de till en mer hållbar energiproduktion och ger kunder möjlighet att välja miljövänlig energi.

Betygsätt
[Total: 0 Average: 0]