Skip to content

Greenely

När det gäller att hitta rätt elleverantör är det en hel djungel därute. Men bland alla alternativ sticker Greenely ut med sitt moderna tillvägagångssätt för att erbjuda hållbar och förnyelsebar el. Vi har djupdykt i vad Greenely har att erbjuda, från deras konkurrenskraftiga priser till innovativa appen som hjälper till med att minska både elförbrukningen och klimatavtrycket. Här bryter vi ner företagets tjänster och tar en titt på hur de presterar inom olika kategorier för att ge dig en klarare bild när du står inför valet av din nästa elleverantör.

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.5 4.0 5.0 5.0 4.3

Greenely elpriser & erbjudanden

Greenely skiljer sig från mängden med sina konkurrenskraftiga elpriser, som speglar deras engagemang i att leverera värde för pengarna tillsammans med miljömässig hållbarhet. Prissättningen är transparent med en tydlig uppdelning av kostnader, vilket gör det enkelt för konsumenter att förstå exakt vad man betalar för. Grön el är inte längre en lyx – det är ett val som Greenely erbjuder utan att kompromissa med priset.

Avgifter och bindningstider

Inga dolda avgifter och flexibla bindningstider är en av de många fördelarna med att välja Greenely. Kunderna uppskattar möjligheten till att teckna upp sig utan långsiktiga bindningar, vilket ger större frihet och kontroll över deras egna elkostnader. De fasta avgifterna är lågt satta, och bolaget anstränger sig för att vara så transparenta som möjligt gällande alla kostnader som kan påverka fakturan.

Rabatter & Erbjudanden

Att dra fördel av Greenelys rabatter och erbjudanden är ett smart sätt att sänka sina elkostnader ytterligare. Genom regelbundna kampanjer och specialerbjudanden ges kunderna chansen att göra ännu bättre affärer, vilket inkluderar allt från prisnedgångar för nyanslutna användare till lojalitetsbonusar för långvariga kunder.

 • Intro-rabatter för nya kunder
 • Lojalitetsrabatter för återkommande kunder
 • Säsongsbetonade kampanjer

Påslag

Greenelys påslag är tämligen låga i jämförelse med industristandarden, vilket ytterligare understryker deras dedikation till att hålla kostnaderna nere för sina kunder. Genom att erbjuda ett lättförståeligt påslags system undviker kunder överraskningar på fakturan och kan förlita sig på konsekvent prissättning.

Förnyelsebar energi

Med en helhetsinriktning mot förnyelsebar energi, jobbar inte bara Greenely för att minska klimatavtrycket utan de möjliggör också för kunderna att bli en aktiv del i Sveriges övergång till hållbar energiförbrukning. Genom att erbjuda 100% förnyelsebar energi från sol, vind och vatten, står man som kund hos Greenely på rätt sida om historien i kampen för en renare planet.

Avgifter Bindningstid Rabatter Påslag Förnyelsebar Energi
Flexibla, låga fasta avgifter Korta, valfria bindningstider Olika, attraktiva erbjudanden Konkurrenskraftiga och transparenta 100% från sol, vind och vatten

Snabbinfo om Greenely

Greenely är ett modernt elhandelsföretag som strävar efter att revolutionera energibranschen med digitala lösningar och miljövänlig el. Företaget ämnar att erbjuda kunderna en enkel och smidig energianvändning genom innovativa tjänster och verktyg som hjälper till att spara energi och därmed pengar. Greenelys engagemang i hållbarhet syns i deras erbjudande av svanenmärkta elavtal, vilket garanterar att elen kommer från förnybara källor.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Greenelys egna kunder?

Kundnöjdhet är fundamental för Greenely och deras omdömen speglar detta. På olika recensionsplattformar som Reco, SKI och Trustpilot har de insamlat återkoppling från sina kunder. Kommentarer om pålitlig service, enkel användning av deras app och utmärkt kundsupport är återkommande teman. Greenelys engagemang för förnyelsebar energi till priser som tål att jämföras med konkurrenterna lyfts ofta fram i positiva recensioner.

 • Reco: Över 2000 recensioner med genomsnittsbetyg på 4.5 stjärnor
 • SKI (Svenskt Kvalitetsindex): Topprankad i kategorin ‘elhandel’
 • Trustpilot: Fler än 500 recensioner med genomsnitt på 4 stjärnor

Timpriser hos Greenely

Greenely har en dynamisk prissättning som gör det möjligt för kunderna att dra nytta av timpriser. Detta innebär att priserna reflekterar marknadens fluktuationer och kan ge besparingar under tider då elpriset är lågt. Med Greenelys app kan konsumenter enkelt följa med i timprisernas förändringar och anpassa sin förbrukning därefter för ytterligare kostnadsbesparingar.

Tid på dygnet Genomsnittligt timpris (öre/kWh)
Morgon (06-10) XX,X
Dag (10-14) XX,X
Eftermiddag (14-18) XX,X
Kväll (18-22) XX,X
Natt (22-06) XX,X

Fördelar & Nackdelar

Att välja Greenely som sin elleverantör kommer med flera fördelar såsom fokuset på grön energi och transparenta priser men också några få nackdelar som till exempel beroendet av mobilapplikationen för optimal användarupplevelse. Nedan följer en sammanställning av dessa aspekter för en överskådlig jämförelse.

Fördelar Nackdelar
100% förnyelsebar energi Begränsade funktioner utan app
Överkomliga och dynamiska timpriser Kräver uppmärksamhet till prisfluktuationer
Digitala verktyg för smart förbrukningskontroll
Positiva kundrecensioner och hög kundnöjdhet
Kundsupport som är lättillgänglig och hjälpsam

Kundsupport

Greenelys kundsupport kännetecknas av snabbhet och tillgänglighet. Företaget har satsat på en supportavdelning som bemöts av kundvänliga och kunniga medarbetare, redo att lösa frågor eller problem som kan uppstå. Oavsett om det handlar om förståelse för fakturor, hjälp med appen eller frågor kring elavtal erbjuder Greenely en personlig service för att säkerställa att varje kund får hjälp på bästa möjliga sätt.

Service Information
Öppettider Mån-Fre: 08:00 – 17:00
E-post kundservice@greenely.se
Telefonnummer 0770-33 99 33
Adress Greenely AB, Energigatan 10, 111 52 Stockholm

Sammanfattning

Sammanfattningsvis framstår Greenely som en innovativ aktör på den svenska elmarknaden, starkt fokuserad på hållbarhet och teknik i framkant. Deras uppskattade kundtjänst, kombinerat med deras adaptiva prissättning och övergripande kundupplevelse, gör dem till ett lovande val för den miljömedvetna konsumenten. När man ser till de övervägande positiva kundrecensionerna, tillsammans med företagets transparenta och lättanvända tjänster, är det tydligt att Greenely har byggt ett starkt varumärke baserat på förtroende och kundtillfredsställelse.

Vanliga Frågor

 • Hur anpassar jag min förbrukning efter timpriserna?
 • Kan jag få hjälp med att förstå min elräkning?
 • Vilka tjänster kan jag använda via Greenelys app?
 • Hur fungerar övergången till Greenely om jag byter från en annan leverantör?
 • Är all elektricitet som Greenely levererar verkligen förnyelsebar?

Betygsätt
[Total: 0 Average: 0]