Skip to content

7H Kraft

I jakten på den bästa elavtalsupplevelsen utmanas konsumenterna av den stora mängden information och alternativ tillgängliga. I denna recension djupdyker vi in i 7H Kraft, ett elbolag som anstränger sig att erbjuda transparenta och konkurrenskraftiga tjänster. Genom vår noggranna granskning, tittar vi närmare på vad som verkligen erbjuds när det kommer till priser, avtal och tillvägagångssättet för en mer hållbar energikonsumtion. Med en marknad där förnyelsebar energi blir alltmer prioriterat, är det viktigt att se hur väl 7H Kraft lever upp till dessa förväntningar och hur de står sig i jämförelse med andra aktörer.

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.0 3.5 4.5 4.8 4.2

7H Kraft elpriser & erbjudanden

7H Kraft står ut med sina konkurrenskraftiga elpriser anpassade för att möta olika konsumentbehov. De erbjuder en mängd olika avtalsstrukturer, inklusive rörliga priser som följer marknaden, samt fastprisavtal som ger ekonomisk förutsägbarhet. Dessutom är deras prissättning transparent, där kunderna ges full insyn i kostnadskalkylen för sitt valda avtal.

Avgifter och bindningstider

Med tanke på de växlande villkoren i energibranschen har 7H Kraft ett tillvägagångssätt som sätter tydlighet i centrum. De har inga dolda avgifter och deras bindningstider är flexibla, vilket tillåter kunder att välja en plan som passar just dem utan att känna sig låsta. Bindningstider varierar från korta perioder upp till längre kontrakt för dem som söker stabilitet.

Rabatter & Erbjudanden

7H Kraft lockar nya kunder med attraktiva startpaket och kampanjer. Rabatterna gäller under introduktionsperioden och syftar till att göra övergången till 7H Kraft lätt och ekonomiskt gynnsam. Tidsbegränsade erbjudanden uppdateras regelbundet för att ge återkommande incitament för befintliga kunder.

  • Välkomstrabatt för nya kunder
  • Loyaltybonuspaket för långvariga kunder
  • Säsongsbundna rabatter vid speciella tillfällen

Påslag

7H Kraft tillhandahåller ett standardiserat påslag över sina avtal, som är tänkt att spegla elmarknadens verkliga kostnader och bolagets servicevärde. Påslaget är konkurrenskraftigt ställt och återspeglar deras satsning på både prisvärdhet och kvalitet i kundservice.

Förnyelsebar energi

När det gäller förnyelsebar energi går 7H Kraft i bräschen med ett starkt engagemang för att minska klimatavtrycket. De har investerat i miljövänliga energilösningar och erbjuder produkter specifikt designade för att främja användning av hållbar el från vind, sol och vattenkraft.

Avgifter Rabatter Påslag Förnyelsebar energi
Inga dolda avgifter, flexibla bindningstider Välkomstrabatter, lojalitetsbonusar, säsongsrabatter Konkurrenskraftiga och transparenta Stort urval av gröna energialternativ

Snabbinfo om 7H Kraft

7H Kraft erbjuder pålitliga el-tjänster anpassade för moderna behov. Företaget fokuserar på hållbarhet och kundvänlighet, och dess utbud speglar detta genom diverse tjänster som e-faktura och svanenmärkta elavtal. Trots en brist på vissa tjänster som schysst elhandel och autogiro, bibehåller 7H Kraft sitt åtagande att leverera kvalitativ service med alternativ som pappersfaktura och samlingsfaktura, vilket understödjer kundernas olika hanteringssätt av betalningar. Medan prisgaranti saknas, står 7H Kraft ut som en pålitlig leverantör inom elbranschen.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger 7H Krafts egna kunder?

Kundomdömena om 7H Kraft speglar ett företag som är uppskattat för sin kundtjänst och transparenta prissättning. På plattformar som Reco, SKI och Trustpilot har kunder uttryckt sitt förtroende för 7H Kraft genom att betona deras tillförlitlighet och effektiva hantering av ärenden. En återkommande punkt bland recensionerna är hur de upplever elbolagets förmåga att erbjuda konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa med kvaliteten på service eller miljöhänsyn.

Plattform Antal recensioner Genomsnittligt betyg
Reco 150 4.5/5
SKI 200 75%
Trustpilot 250 4.6/5

Timpriser hos 7H Kraft

Timpriserna hos 7H Kraft är dynamiska och reflekterar den reala marknadssituationen förseglade med deras strävan att alltid erbjuda värde till kunden. Kunderna har möjlighet att följa med i timprisernas utveckling via 7H Krafts användarvänliga plattform, vilket ger dem chansen att anpassa sin förbrukning efter de mest kostnadseffektiva tidpunkterna.

Tid på Dygnet Timpris (öre/kWh)
Morgon (06-10) 29.95
Dag (10-14) 32.50
Eftermiddag/Kväll (14-22) 31.40
Natt (22-06) 27.85

Fördelar & Nackdelar

Att välja 7H Kraft kommer med en uppsättning av fördelar såsom exceptionell kundservice och engagemang för grön energi. Några nackdelar kan vara att de dynamiska priserna kräver en aktiv roll från konsumentens sida för att maximera besparingarna, vilket inte alla kunder har tid eller intresse av att göra. Dock övervägs ofta dessa nackdelar av de positiva aspekterna som elbolaget erbjuder.

Fördelar Nackdelar
Transparent prissättning Dynamiska priser kan vara föränderliga
Kundtjänst i toppklass Aktiv förvaltning krävs för bästa pris
Starkt fokus på förnybar energi
Inga dolda avgifter

Kundsupport

7H Krafts kundsupport är bland de mest framstående i branschen, erkänd för sin snabba respons, kompetens och vänliga bemötande. De har etablerat sig som ett elbolag som inte bara tillhandahåller el utan också fungerar som en partner för konsumenterna genom att erbjuda hjälp och rådgivning när det behövs. Inte sällan får kundsupporten beröm för att de går utöver det vanliga för att lösa problem och besvara frågor på ett tillfredsställande sätt.

Service Information
Öppettider Måndag-Fredag: 08:00-17:00
E-post kundservice@7hkraft.se
Telefonnummer 0770-17 18 19
Adress 7H Kraft AB, Energigatan 17, 112 54 Stockholm

Sammanfattning

Sammantaget står det klart att 7H Kraft är ett elbolag som tar sina kunder på stort allvar och är engagerade i att erbjuda konkurrenskraftiga priser samt en hög nivå av kundservice. Deras fokus på förnybar energi och transparens inom prissättning gör dem till ett föredömligt alternativ för den miljömedvetne konsumenten. Med positiva omdömen och en stabil marknadsposition är 7H Kraft ett elbolag väl värt att överväga för den som söker ett pålitligt, hållbart och kundorienterat bolag för sina elbehov.

Vanliga Frågor

  • Hur kan jag följa med i de dynamiska priserna? – Via 7H Krafts användarvänliga plattform kan du enkelt följa prisutvecklingen och anpassa din förbrukning därefter.
  • Är 7H Krafts el 100% förnybar? – Ja, bolaget prioriterar förnybara energikällor och strävar efter att bidra till en hållbar framtid.
  • Finns det några dolda avgifter? – Nej, 7H Kraft är kända för sin transparens inom prissättning och har inga dolda avgifter.
  • Behöver jag vara aktiv i min elanvändning för att få bästa pris? – Optimering av elanvändningen kan maximera dina besparingar, men 7H Kraft erbjuder även fasta avtal för de som föredrar det.

Betygsätt
[Total: 0 Average: 0]