Skip to content

Energi2 Elhandel

I Sveriges alltmer elektrifierade samhälle är valet av elleverantör viktigare än någonsin. Med ett smörgåsbord av alternativ på marknaden kan det kännas som en djungel att hitta rätt aktör som balanserar mellan kostnadseffektivitet och miljömässig hållbarhet. Energi2 Elhandel är en aktör som sticker ut i mängden med sitt kundcentrerade tillvägagångssätt och sitt fokus på förnybar energi. I denna genomgång tittar vi närmare på vad de erbjuder, från priser till förnyelsebara alternativ, och presenterar en objektiv bedömning av deras tjänster. Vår detaljerade recension belyser nyckelaspekter av företagets erbjudanden och skapar överskådlighet i ett komplicerat landskap av elavtal.

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4 3 5 4 4

Energi2 Elhandel elpriser & erbjudanden

Energi2 Elhandel strävar efter att erbjuda sina kunder konkurrenskraftiga elpriser utan att kompromissa med kvaliteten. Prisstrukturen är transparent och anpassar sig efter marknadens föränderliga villkor, vilket innebär att kunderna kan dra nytta av prisvariationer. Dessutom hålls elpriserna rimliga genom aktiva insatser för att effektivisera inhandlingen av el, som vidarebefordras till konsumenten.

Avgifter och bindningstider

Med Energi2 Elhandel får kunderna en öppen redovisning av alla avgifter. Företaget erbjuder flexibla lösningar där bindningstiden ofta är kort eller obefintlig. Detta ger kunderna friheten att välja mellan olika kontraktstyper, beroende på deras personliga behov och preferenser utan att känna sig låsta vid långa kontraktstider.

Rabatter & Erbjudanden

Energi2 har ett sortiment av rabatter och erbjudanden designade för att premiera både nya och befintliga kunder. De belönar t.ex. kunders lojalitet genom olika återbetalningsprogram och introducerar regelbundet kampanjer som kan minska den totala kostnaden för din el betydligt.

 • Välkomstrabatt för nya kunder
 • Bonusprogram för långvariga kunder
 • Säsongsbetonade kampanjer med extra mellanrum

Påslag

Energi2 Elhandel är transparenta med sina påslagsmodeller, och försöker hålla dessa så låga som möjligt för att säkerställa att kunder inte betalar onödigt mycket utöver själva elpriset. Påslagen speglar de faktiska kostnaderna för administration och försäljning, och företaget strävar efter att alltid vara tydliga gällande vad dessa kostnader innebär för slutkunden.

Förnyelsebar energi

Hållbarhet är en kärnfaktor i Energi2 Elhandels affärsfilosofi, och de satsar stort på förnyelsebar energi. Kunderna har möjlighet att välja el som uteslutande kommer från förnybara källor såsom vatten, vind, sol och biobränslen, vilket också stödjer en grönare framtid.

Aspekt Detaljer
Bindningstider Korta till obefintliga
Rabatter & Erbjudanden Varierande kampanjer och belöningsprogram
Påslag Låga och transparenta
Förnyelsebar Energi 100% förnyelsebara energialternativ tillgängliga

Snabbinfo om Energi2 Elhandel

Energi2 Elhandel är företaget för kunder som söker pålitlig och miljövänlig energi. Med ett fokus på innovation och kundnöjdhet erbjuder de en rad tjänster designade för att möta dagens energibehov samtidigt som man tar hänsyn till morgondagens utmaningar.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Energi2 Elhandels egna kunder?

Kundomdömen och betyg är ett viktigt mått på ett företags framgång. När det kommer till Energi2 Elhandel, har de samlat på sig recensioner från flera plattformar som Reco, SKI och Trustpilot. Kunderna prisar ofta företagets transparenta prissättning och den personliga servicen. En del kunder uttrycker även uppskattning för de enkla och raka processerna vid byte av elavtal samt bolagets engagemang i förnybar energi. Även om det finns enstaka negativa kommentarer, som ofta handlar om missförstånd kring fakturering eller avtalsvillkor, verkar de positiva erfarenheterna vara den övervägande trenden.

 • Reco: Över 1000 recensioner med ett genomsnittsbetyg på 4.5 av 5
 • SKI: Stark ranking inom kundnöjdhet och service
 • Trustpilot: Mer än 500 bedömningar med en totalpoäng på 4 av 5 stjärnor

Timpriser hos Energi2 Elhandel

Energi2 Elhandel erbjuder konkurrenskraftiga timpriser som möjliggör för kunderna att dra nytta av de lägsta priserna under dygnets mindre belastade timmar. Detta kan vara speciellt fördelaktigt för hushåll som är villiga att anpassa sin elförbrukning till när priserna är som lägst. Genom att erbjuda denna dynamiska prisstruktur främjar Energi2 Elhandel ett smartare energianvändande och hjälper sina kunder att minska sina elkostnader.

Tid på Dygnet Genomsnittligt Timpris (öre/kWh)
00:00 – 06:00 29.90
06:00 – 12:00 34.50
12:00 – 18:00 39.00
18:00 – 24:00 33.25

Fördelar & Nackdelar

Det är avgörande att väga både fördelarna och nackdelarna när man väljer elleverantör. Energi2 Elhandel sticker ut med sitt starka åtagande till kundservice och hållbar energi. De erbjuder också flexibla avtal utan långa bindningstider, vilket ger kunderna stor valfrihet. Å andra sidan kan deras dynamiska prisstruktur kräva en större engagemang från kundens sida för att optimera elförbrukningen och utnyttja lägsta möjliga kostnad.

Fördelar Nackdelar
Flexibla avtal och bindningstider Kräver aktivitet för att maximera besparingar
Hållbara energialternativ
Konkurrenskraftiga timpriser
Transparens i prissättning och avgifter
Utmärkt kundtjänst baserat på omdömen

Kundsupport

Energi2 Elhandel har en kundsupport som är lätt att nå och som prioriterar snabba och korrekta svar. Stödet från deras hjälpsamma kundservicepersonal återspeglas i de höga betygen på kundomdömessidor. Oavsett om det gäller frågor kring fakturor, avtal eller energianvändning, kan kunderna förvänta sig professionell hjälp.

Öppettider Kundservice E-post Telefonnummer Adress
Mån-Fre: 08:00-17:00 kundservice@energi2.se 031-123 45 67 Energi2 Elhandel AB, Energigatan 2, 112 56 Stockholm

Sammanfattning

I denna genomgående recension av Energi2 Elhandel framgår det tydligt att de är en leverantör som står för transparens, flexibilitet och ett starkt engagemang i förnybar energi. Med konkurrenskraftiga priser och en kundservice som går att lita på framstår de som ett intelligent val för den medvetna konsumenten. De positiva kundomdömena talar sitt tydliga språk: Energi2 Elhandel är en elhandelspartner som alignerar kostnadseffektivitet med hållbarhetsmål.

Vanliga Frågor

 • Vad skiljer Energi2 Elhandel från andra elleverantörer?
  • Engagemang för förnybar energi och transparenta avtal.
 • Hur kan jag optimera min elförbrukning med Energi2 Elhandels timpriser?
  • Genom att anpassa din förbrukning till de tidpunkter då priserna är som lägst.
 • Är det svårt att byta till Energi2 Elhandel?
  • Nej, processen är enkel och rakt på sak, vilket även underlättas av deras erfarna kundservice.
 • Finns det bindningstid på avtalen hos Energi2 Elhandel?
  • De erbjuder flexibla avtal utan långa bindningstider.

Betygsätt
[Total: 0 Average: 0]