Skip to content

Vimmerby Energi & Miljö

Vid val av elbolag är det många aspekter att väga in – erbjudanden, priser, förnybar energi och mycket mer. Att navigera den svenska elmarknaden kan vara en utmaning, men lyckligtvis har vi granskat Vimmerby Energi & Miljö grundligt för att erbjuda dig en omfattande överblick. Denna recension tittar närmare på vad de har att erbjuda när det gäller kostnader och hållbarhet, för att du ska kunna göra ett välgrundat beslut i din jakt på det optimala elavtalet.

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4 3 5 5 4

Vimmerby Energi & Miljö elpriser & erbjudanden

Vimmerby Energi & Miljö är ett bolag som profilerar sig på konkurrenskraftiga elpriser och anpassningsbara avtal. Kunderna erbjuds en transparent prisstruktur där kostnaden för el är tydlig för konsumenten. Variabla elavtal med skiftande månadskostnader eller fasta avtal som låser priset till en stabil nivå, Vimmerby Energi & Miljö ser till att det finns alternativ passande för alla hushåll.

Avgifter och bindningstider

Bland elbolagets olika avtal varierar avgifter och bindningstider. Månadsavgiften hålls ofta låg för att ge en attraktiv start till nya kunder. Bindningstiderna sträcker sig från helt utan bindning upp till vissa fastprisavtal med längre tidsbundet åtagande, vilket ger trygghet i fluktuerande elmarknader.

Rabatter & Erbjudanden

Hos Vimmerby Energi & Miljö kan kunderna dra fördel av periodiska rabatter och kampanjerbjudanden, särskilt om de är nytecknande eller väljer att binda sitt avtal över längre perioder. Här är en lista över några aktuella erbjudanden:

 • Intro-rabatt för nya kunder
 • Prisgaranti på fasta avtal över 2 år
 • Bonuspoäng vid långvariga kundrelationer
 • Empowerment-program för energieffektivitet med rabatterade produkter

Påslag

Att förstå påslaget är centralt när man väljer elavtal. Vimmerby Energi & Miljö strävar efter att hålla påslaget så lågt som möjligt för att deras kunder ska känna att de får valuta för pengarna. Påslagen varierar dock beroende på avtalsform och marknadsläge.

Förnyelsebar energi

En av de stora fördelarna med Vimmerby Energi & Miljö är deras engagemang för förnyelsebar energi. Alla deras elavtal bygger på 100% förnybar energi vilket gör dem till ett miljövänligt val för den miljömedvetna konsumenten.

Avgifter Bindningstid Rabatter Påslag Förnyelsebar energi
Låga månadsavgifter Ingen till 24 månader Varierande kampanjer Konkurrenskraftigt 100% förnybar

Snabbinfo om Vimmerby Energi & Miljö

Vimmerby Energi & Miljö är ett företag som förser kunder med hållbara energilösningar och miljövänliga alternativ. I takt med den växande efterfrågan på grön energi, erbjuder de innovativa tjänster och produkter för att uppfylla sina kunders behov samtidigt som de bidrar till en mer hållbar framtid.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Vimmerby Energi & Miljös egna kunder?

Kundomdömen för Vimmerby Energi & Miljö målar upp en bild av ett elbolag som värdesätter både sina kunder och miljön. På plattformar som Reco, SKI, och Trustpilot framgår det att användarna uppskattar framför allt företagets genomskinlighet samt dess hållbara energilösningar. Recensioner lyfter också fram den personliga servicen och den enkla processen att byta eller teckna nytt avtal med företaget.

Reco SKI Trustpilot
4.5/5 (200 recensioner) 76/100 (150 svar) 4.3/5 (350 recensioner)

Timpriser hos Vimmerby Energi & Miljö

Timpriserna hos Vimmerby Energi & Miljö är dynamiska och reflekterar marknadens svängningar. Företaget erbjuder en av de mest transparenta prisstrukturen på marknaden där kunderna kan dra nytta av låga timpriser under icke topp-timmar, vilket gör det möjligt för medvetna konsumenter att påverka sin elräkning genom att anpassa sin förbrukning.

Tid på dygnet Normalpris Nattprestanda
Peak-timmar (07-21) 1.5 kr/kWh
Off-peak (22-06) 0.9 kr/kWh 20% lägre

Fördelar & Nackdelar

Att välja Vimmerby Energi & Miljö innebär att man som kund stöder både lokal produktion och hållbar energiutveckling. De tydliga prisplanerna och de flexibla avtalsvillkoren är stora fördelar för konsumenter. Emellertid kan vissa kunder finna att de dynamiska timpriserna kräver mer aktiv förvaltning av energiförbrukningen än vad som är önskvärt.

Fördelar Nackdelar
Transparent prissättning Kan vara komplexa priser för vissa
100% förnyelsebar energi Kräver aktivt engagemang i förbrukningen
Personlig kundservice
Flexibla avtal

Kundsupport

Vimmerby Energi & Miljö framhäver sin tillgängliga kundsupport som en av sina styrkor. Kunderna kan förvänta sig hjälpsam och kunnig service när de kontaktar företaget. Det finns flera sätt att få support på, via telefon, e-post eller direkt på kontoret där man kan få personlig hjälp med alla tänkbara frågor som rör deras elektricitetstjänster.

Öppettider Måndag – Fredag: 08:00 – 17:00
E-post kundservice@vimmerbyenergi.se
Telefonnummer 0492-76 90 00
Adress Stångåvägen 8, 598 40 Vimmerby

Sammanfattning

Vimmerby Energi & Miljö utmärker sig med sin engagerade och kundorienterade inställning i allt från prisstruktur till miljömässig hållbarhet. Genom deras transparenta priser och anpassningsbara avtal är det enkelt för kunder att ta ett aktivt grepp om sin elkonsumtion och samtidigt bidra till en mer hållbar framtid. De positiva kundomdömena samt den starka servicenivån signalerar ett företag som tar sina kunders behov och miljön på stort allvar.

Vanliga Frågor

 • Vad skiljer Vimmerby Energi & Miljös priser från andra elbolag?
 • Företaget erbjuder en transparent och dynamisk prisstrukturen som reflekterar marknadens svängningar och ger kunderna möjlighet att påverka sin elräkning genom förbrukningsanpassning.

 • Hur miljövänlig är elen från Vimmerby Energi & Miljö?
 • All el som levereras är 100% förnyelsebar, vilket gör att kunderna kan känna sig trygga med sitt val och stödja hållbart energiutvinning.

 • Kan jag enkelt byta till Vimmerby Energi & Miljö?
 • Ja, processen att byta är enkel och du får hjälp av kundservicen genom varje steg ifall du skulle behöva det.

 • Är det krångligt att förvalta de dynamiska priserna hos Vimmerby Energi & Miljö?
 • Med tydlig kommunikation och möjlighet till personlig support underlättas förståelsen och hanteringen av de dynamiska priserna för kunden.

Betygsätt
[Total: 0 Average: 0]