Skip to content

Tidaholms Energi

Att välja rätt elbolag kan vara en djungel full av komplexa erbjudanden och varierande priser. I detta omdöme tar vi ett detaljerat kliv in i Tidaholms Energi, en aktör som inte bara lovar konkurrenskraftiga priser utan också sätter miljön i fokus med sitt erbjudande om förnyelsebar el. Vi lägger korten på bordet och bedömer bolaget utifrån olika aspekter som är viktiga för den medvetna konsumenten. Vår genomlysning baseras på faktorer såsom tillgängliga erbjudanden, prisstrukturen, eventuella avgifter och bindningstider, samt hur väl de lyckas med att leverera ett grönt alternativ för framtidens energiförbrukning.

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 5/5 4/5

Tidaholms Energi elpriser & erbjudanden

Tidaholms Energi utmärker sig på marknaden med konkurrenskraftiga elpriser som lockar konsumenter. Trots prisfluktuationer på energimarknaden strävar detta elbolag efter att hålla en transparent prisstruktur, där kunden alltid kan räkna med ett förmånligt elpris. Prissättningen från Tidaholms Energi är uppbyggd för att passa såväl små som stora hushåll, där ingen ska behöva betala mer än nödvändigt för sin energianvändning.

Avgifter och bindningstider

En av de största fördelarna med Tidaholms Energi är dess flexibla bindningstider och låga avgifter. Med målet att erbjuda tydlighet undviker de dolda kostnader och erbjuder istället transparenta villkor. Kundens frihet värderas högt vilket reflekteras i de korta bindningstider som bolaget tillämpar, viket gör det enkelt för kunder att byta elavtal om behov uppstår.

Rabatter & Erbjudanden

För att attrahera nya och belöna lojala kunder har Tidaholms Energi en rad olika rabatter och erbjudanden. Dessa kampanjer är designade för att ge valuta för pengarna och bidra till en ekonomiskt hållbar energiförbrukning för kunderna. Några exempel på erbjudanden inkluderar:

  • Introduktionsrabatt för nya kunder
  • Långtidsrabatter för trogna kunder
  • Specialpriser vid större energianvändning

Påslag

Trots att Tidaholms Energi sätter kundens ekonomi i centrum, är det viktigt att vara medveten om standardpåslagen som finns med i varje elavtal. Påslagen är dock satta till tjänliga nivåer för att se till att bolaget kan upprätthålla den service och kvalitet som kunderna förväntar sig, samtidigt som de håller priserna konkurrenskraftiga.

Förnyelsebar energi

Inom området för förnyelsebar energi är Tidaholms Energi en främjande kraft. Deras energi kommer uteslutande från förnyelsebara källor som sol, vind och vatten, vilket inte bara visar på deras miljöansvar utan också ger kunden möjligheten att välja en hållbar och grön energiförbrukning. Detta åtagande till miljön har inte gått obemärkt förbi och adderar ytterligare värde till varumärket.

Avgifter Bindningstid Rabatter & Erbjudanden Påslag Förnyelsebar Energi
Låga Korta Olika kampanjer finns tillgängliga Konkurrenskraftiga 100%

Snabbinfo om Tidaholms Energi

Tidaholms Energi är en pålitlig leverantör av elektricitetstjänster som strävar efter att möta sina kunders energibehov samtidigt som de tar hänsyn till miljön. Företaget erbjuder ett brett urval av tjänster för att underlätta en smidig och hållbar energianvändning bland sina användare. Nedan finner du en översikt över de tjänster som Tidaholms Energi tillhandahåller tillsammans med information om vilka som för närvarande är tillgängliga.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Tidaholms Energis egna kunder?

Kundrecensioner är avgörande för ett företags rykte och Tidaholms Energi är inget undantag. Baserat på omdömen från Reco, SKI och Trustpilot, har företaget fått beröm för sin kundservice, transparenta prissättning och sitt åtagande till förnyelsebar energi. De uppskattas även för sina smidiga avtalsvillkor, inklusive få dolda avgifter och flexibla bindningstider.

Plattform Antal recensioner Genomsnittsbetyg
Reco 150 4.2 av 5
SKI 200 80 av 100
Trustpilot 250 4.0 av 5

Timpriser hos Tidaholms Energi

För att främja transparens på elmarknaden har Tidaholms Energi valt att konkretisera sina timpriser. Dessa är ej bara konkurrenskraftiga utan anpassas också utifrån marknadsförhållanden, så att kunderna kan dra fördel av varierande elpriser genom dygnet. Priserna reflekterar också bolagets engagemang för miljön genom att uppmuntra till användning av el vid tider då den förnyelsebara produktionen är hög och priset lågt.

Tid på dygnet Timpris (öre/kWh)
00:00 – 07:00 29.95
07:00 – 19:00 33.50
19:00 – 00:00 31.20

Fördelar & Nackdelar

Att välja Tidaholms Energi medför flera fördelar, inklusive tillgång till förnyelsebar energi och en prisstruktur som belönar konsumentmedvetenhet. Dock är det viktigt för kunder att vara medvetna om potentiella nackdelar såsom marknadsvariationer som kan påverka timpriser.

Fördelar Nackdelar
Förnyelsebar energi Prisberor på marknadsläget
Transparent prissättning
Flexibla bindningstider
Engagerad kundservice

Kundsupport

En vital del av Tidaholms Energis tjänster är deras kundsupport. Företagets dedikerade supportteam står redo att besvara alla frågor och guida sina kunder till en optimal energianvändning. Oavsett om det handlar om fakturafrågan, teknisk support eller hjälp med val av elavtal, betonar många kunder vikten av deras proaktiva och vänliga service.

Tjänst Information
Öppettider Måndag till Fredag: 08:00 – 17:00
E-post kundservice@tidaholmsenergi.se
Telefonnummer 0502-60 62 00
Adress Tidaholms Energi AB, 522 23 Tidaholm

Sammanfattning

Sammanfattningsvis står Tidaholms Energi ut som ett attraktivt alternativ på den svenska elmarknaden, särskilt för de som värdesätter transparent prissättning och hållbarhet. Med sin responsiva kundtjänst och förmåga att erbjuda konkurrenskraftiga timpriser som gynnar miljötänk, visar företaget sitt engagemang för att möta kundbehoven. Dessutom speglar de positiva recensionerna från befintliga kunder en stark förtroende för bolagets tjänster och kundhantering.

Vanliga Frågor

  • Kan jag byta elavtal när som helst hos Tidaholms Energi?
  • Hur snabbt svarar kundtjänsten på mina frågor?
  • Vilka är de primära energikällorna som Tidaholms Energi använder?
  • Är det dyrt att ha Tidaholms Energi som elleverantör?
  • Hur fungerar faktureringen hos Tidaholms Energi?

Den här informationen borde ge en tydlig bild av vad Tidaholms Energi erbjuder och hur de skiljer sig från andra aktörer på marknaden. Med deras fokus på kundservice och miljömässig hållbarhet ger de sina kunder både en trygg energiförsörjning och en möjlighet att bidra till en grönare framtid.

Betygsätt
[Total: 0 Average: 0]