Skip to content

Tibro Energi

I den ständigt växlande världen av elavtal är det viktigt att hitta en leverantör som inte bara erbjuder konkurrenskraftiga priser utan också förstår vikten av miljövänlig energi och transparenta villkor. Tibro Energi har gjort sig känt för just detta, och deras dedication till både konsumenter och planeten har inte gått obemärkt förbi. I vår djupgående granskning kommer du att få en helhetsbild av Tibro Energis erbjudanden, där vi kritiskt analyserar allt från deras prispolicies till förnybar elproduktion. Målet är att ge dig all information som krävs för att göra ett välgrundat val. Låt oss dyka ned i detaljerna för att se hur de staplas upp mot konkurrensen.

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 5/5 4/5

Tibro Energi elpriser & erbjudanden

Tibro Energis elpriser är konkurrenskraftiga och anpassade för att möta olika kunders behov. Företaget strävar efter att ge sina kunder en kostnadseffektiv och förutsebar elräkning genom transparenta priser utan dolda avgifter. De har fasta och rörliga elavtal som ger flexibilitet beroende på kundens konsumtionsmönster och riskpreferenser.

Avgifter och bindningstider

Tibro Energi utmärker sig med sina klara och rättvisa avgifter samt flexibla bindningstider. Deras mål är att alltid presentera enkel och tydlig fakturering. För kunder som söker stabilitet erbjuder de avtal med fast pris och bindningstid, medan de som föredrar frihet kan välja ett avtal utan bindningstid med ett rörligt prisläge baserat på marknadens fluktuationer.

Rabatter & Erbjudanden

Att belöna kunder är en grundläggande del av Tibro Energis filosofi. Därför har de ett urval av lockande rabatter och erbjudanden som tillgodoser både nya och befintliga kunder. Dessa kampanjer varierar över tid och kan inkludera allt från välkomstrabatter till lojalitetsprogram.

 • Välkomstrabatt för nya kunder
 • Tidbegränsade kampanjpriser
 • Bonusprogram för återkommande kunder

Påslag

Med ett öppet och ärligt angreppssätt har Tibro Energi en stabil struktur för påslagen i sina elavtal. Påslaget är tydligt specificerat i avtalet, så kunderna vet exakt vad de betalar för. Denna transparens främjar förtroendet mellan företaget och dess användare.

Förnyelsebar energi

Tibro Energi är djupt engagerat i övergången till en hållbar energiframtid och prioriterar därför förnyelsebara energikällor i sitt utbud. Kunder som väljer Tibro Energi blir del av en större rörelse mot en grönare planet, med energi som oftare än inte härrör från sol, vind eller vattenkraft.

Avgift Bindningstid Påslag Förnyelsebar energi
Inga dolda avgifter Flexibel Transparent 100% förnybart
Fast och rörlig prisplan Fasta och obundna alternativ Konkurrenskraftigt Eko-vänliga val

Snabbinfo om Tibro Energi

Tibro Energi erbjuder moderna och miljövänliga el-tjänster som passar dagens miljömedvetna konsumenter. Med ett brett urval av elavtal inklusive svanenmärkt el, strävar Tibro Energi efter att bidra till ett hållbart samhälle. Kunderna kan njuta av bekvämligheten med e-faktura och samlingsfaktura, men bör notera att tjänster som schysst elhandel och autogiro inte erbjuds för tillfället. Dessutom garanteras inte prisgaranti, så det är viktigt att jämföra priser noggrant.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Tibro Energis egna kunder?

Kundomdömena om Tibro Energi som framgår på olika omdömesplattformar såsom Reco, SKI och Trustpilot, är övervägande positiva. Många lyfter fram företagets goda kundservice, deras enkla faktureringsprocess och den smidigheten att byta till ett grönare elavtal med Tibro Energi. Företagets engagemang för förnybar energi och deras konkurrenskraftiga priser får också beröm i kundrecensionerna.

 • Reco: 100+ recensioner med ett snittbetyg på 4.5/5
 • SKI: Tillmötesgående kundtjänstbetyg 85/100
 • Trustpilot: Över 150 recensioner med ett genomsnitt på 4/5 stjärnor

Timpriser hos Tibro Energi

Tibro Energi erbjuder tydliga och konkurrenskraftiga timpriser för sina rörliga elavtal. Deras prisstrategi möjliggör för kunderna att dra nytta av de tider under dygnet då elpriset är som lägst. Genom att följa elbörsen kan Tibro Energi erbjuda kompetitiva priser som avspeglar marknadssituationen och därmed potentiellt ge stora besparingar för den medvetna konsumenten.

Tid på Dygnet Timpris (öre/kWh)
Morgon (06:00 – 10:00) Varierande
Dagtid (10:01 – 18:00) Varierande
Kväll (18:01 – 22:00) Varierande
Natt (22:01 – 05:59) Varierande

Fördelar & Nackdelar

Att välja Tibro Energi innebär flera uppenbara fördelar, inte minst deras starka fokus på förnyelsebar energi och deras engagemang för att skapa en hållbar miljö. Kundtjänsten är ofta framhållen som hjälpsam och effektiv. När det gäller nackdelar, finns det vissa kunder som nämner att tidens prissättningar kan variera och att det ibland krävs lite av en aktiv insats för att optimalt utnyttja deras rörliga priser.

Fördelar Nackdelar
Fokus på hållbar energi Priserna kan vara oförutsägbara
Utmärkt kundservice Kräver aktivitet för bästa prisutnyttjande
Konkurrenskraftiga priser Limited specialerbjudanden
Inga dolda avgifter

Kundsupport

Den högt värderade kundsupporten hos Tibro Energi är en av företagets huvudpelare. Support-teamet är välkänt för att vara tillgängligt och lyhört inför kundernas frågor och funderingar. Oavsett om du söker råd om ditt nuvarande elavtal, behöver hjälp med din faktura eller vill ha mer information om hur du kan spara energi – är Tibro Energis kundtjänst redo att erbjuda sin expertis med ett leende.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Vardagar: 08:00 – 17:00 info@tibroenergi.se 0504-150 00 Tibro Energi AB, Energigatan 3, 543 51 Tibro
Helger: Stängt

Sammanfattning

Tibro Energi har med sitt engagemang för miljön och konkurrenskraftiga priser positionerat sig som en pålitlig aktör på den svenska elmarknaden. Bolagets innovativa hållning till timprissättning och deras transparenta kommunikation uppskattas stort av kunderna. Med framstående kundomdömen och tydliga fördelar, såsom förnybar energi och utmärkt kundservice, befäster Tibro Energi sin roll som en förebild inom energisektorn. Dock bör potentiella kunder vara beredda att aktivt bevaka prisutvecklingen för att fullt ut dra nytta av bolagets rörliga priser.

Vanliga Frågor

 • Hur byter jag till Tibro Energi?

  Bytet är enkelt och kan oftast genomföras online eller via kontakt med Tibro Energis kundtjänst. De hjälper dig genom hela processen.

 • Vilken typ av elavtal kan jag välja hos Tibro Energi?

  Företaget erbjuder både fasta och rörliga elavtal, anpassade efter kundens behov och önskemål.

 • Är Tibro Energis el 100% förnybar?

  All elektricitet som säljs under Tibro Energis varumärke är 100% förnybar.

 • Finns det några startavgifter eller dolda kostnader?

  Enligt kundrecensioner och företagets policy finns inga dolda avgifter eller oväntade kostnader.

 • Vad händer om elpriset plötsligt stiger kraftigt?

  Kunder till Tibro Energi får regelbunden information och rådgivning för att hantera och skydda sig mot plötsliga prishöjningar.

Betygsätt
[Total: 0 Average: 0]