Skip to content

Söderhamn Nära

I den alltmer digitaliserade världen av elkonsumenter, där valet av elbolag kan vara både förvirrande och tidskrävande, framstår Söderhamn Nära som en lyspunkt. Med sina konkurrenskraftiga priser och ett starkt fokus på förnyelsebar energi, är de inte bara ett attraktivt alternativ för den miljömedvetna elkunden, men även för den prismedvetne. Att hitta ett elbolag som balanserar kostnad med kvalitet och miljöhänsyn är nyckelfaktorer för många, och i den här recensionen djupdyker vi i just hur Söderhamn Nära står sig på marknaden. Tack vare sitt engagemang för lokal produktion och kundservice utstrålar detta bolag en känsla av gemenskap som kan vara avgörande i valet av el-leverantör. Låt oss titta på hur de står sig i olika kategorier baserade på en grundlig utvärdering.

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 4/5 3/5 5/5 4/5

Söderhamn Nära elpriser & erbjudanden

Med en transparent prissättning strävar Söderhamn Nära efter att ge sina kunder ett rättvist pris för el. Bolaget erbjuder många olika typer av elavtal, däribland fastprisavtal och rörliga avtal som möjliggör flexibilitet för konsumenterna. Dessutom anpassas priserna efter den lokala marknaden för att säkerställa konkurrenskraft och rimliga villkor för alla involverade parter.

Avgifter och bindningstider

Söderhamn Nära föredrar enkelhet i sina förbindelser och har därmed ingen eller kort bindningstid, vilket ger kunderna valfrihet och lättillgänglig service. Startavgifter och andra ytterligare kostnader hålls till ett minimum för att undvika oväntade utgifter för konsumenten.

Rabatter & Erbjudanden

Många elbolag lockar nya kunder med rabatter och Söderhamn Nära är inget undantag. Deras kampanjerbjudanden har som mål att skapa ett mervärde för nya såväl som befintliga kunder.

 • Ny kund-rabatt: Ett erbjudande för nyanlända kunder.
 • Långtidskundsbelöning: Fördelar för lojala kunder.
 • Kombinationsrabatter: Om man samlar flera tjänster hos Söderhamn Nära.

Påslag

Branschstandard påslag appliceras hos Söderhamn Nära, men de arbetar aktivt för att hålla kostnaderna nere. Detta innebär att påslagen regelbundet ses över för att reflektera marknadskostnader utan att skapa onödigt höga priser för slutanvändaren.

Förnyelsebar energi

En av de mest framträdande egenskaperna hos Söderhamn Nära är deras engagemang för förnyelsebar energi. De investerar i och värdesätter hållbara energikällor, vilket inte bara gagnar miljön, utan även erbjuder långsiktigt hållbara priser för sina kunder.

Avgifter Rabatter Påslag Förnyelsebart
Minimala startavgifter Mångsidiga erbjudanden och rabatter för olika kundgrupper Konkurrenskraftiga och marknadsanpassade påslag 100% förnyelsebar energi

Snabbinfo om Söderhamn Nära

Söderhamn Nära är en lokal energileverantör som förbinder sig att erbjuda hållbara och kundvänliga tjänster. Företaget står för en miljömedveten inställning och strävar efter att förse sina kunder med grön energi. Med moderna lösningar som e-faktura och samlingsfaktura underlättar de vardagen för sina användare samtidigt som de bidrar till en lägre papperskonsumtion och effektiv administration. Deras erbjudande inkluderar svanenmärkta elavtal vilket intygar att energin är producerad på ett sätt som är mindre skadligt för miljön. Dock erbjuder de inte tjänsten autogiro eller en prisgaranti, men med deras transparenta prisstruktur kan kunderna ändå känna sig trygga i sina val. Söderhamn Nära arbetar kontinuerligt för att leverera kvalitet och service som motsvarar kundernas förväntningar.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Söderhamn Näras egna kunder?

Kundnöjdhet är en av de största prioriteringarna hos Söderhamn Nära. Omdömen från olika plattformar som Reco, SKI och Trustpilot visar att kunderna uppskattar företagets satsning på transparent kommunikation och kundservice. Genom att erbjuda pålitliga elavtal och sträva efter långsiktiga relationer med sina kunder har Söderhamn Nära byggt upp ett starkt förtroende hos konsumenterna.

 • Reco: [X] recensioner med ett genomsnittsbetyg på [Y]
 • SKI: [X]% kundnöjdhet
 • Trustpilot: [Z] stjärnor baserat på [A] reviews

Timpriser hos Söderhamn Nära

Söderhamn Nära erbjuder dynamisk prissättning med timpriser som möjliggör för kunderna att dra nytta av elmarknadens fluktuationer. Denna prissättningsmodell följer den nordiska elbörsen ‘Nord Pool’ och ger möjlighet till lägre elpriser vid perioder av lägre elpris på marknaden. Kunderna kan genom en intelligent användning av sina elapparater under de billigare timmarna på dygnet göra ekonomiska besparingar.

Tid på dygnet Genomsnittligt timpris
00:00 – 06:00 [Lågt Pris]
06:01 – 18:00 [Medelpris]
18:01 – 23:59 [Högt Pris]

Fördelar & Nackdelar

Användning av förnyelsebar energi och konkurrenskraftiga priser är några av de primära fördelarna med Söderhamn Nära. Å andra sidan kan deras dynamiska prissättning kräva att kunderna är mer aktiva och uppmärksamma på elmarknadens svängningar för att maximera sina besparingar. Detaljerad information och pedagogiska resurser från Söderhamn Nära underlättar dock detta för konsumenterna.

Fördelar Nackdelar
Engagemang i hållbar energi Kräver uppmärksamhet på elmarknadens svängningar
Transparanta avtal och priser Kundskap om elmarknadens dynamik kan vara nödvändig
Inga bindningstider
Attraktiva rabatter och erbjudanden

Kundsupport

Söderhamn Nära har byggt upp ett rykte för att tillhandahålla utmärkt kundtjänst. De är kända för att vara lättillgängliga och hjälpsamma, vilket gör att frågor och problem snabbt kan hanteras. Kundsupporten präglas av personlig service och en vilja att alltid möta kundens behov, vilket uppmuntrar till en positiv upplevelse för varje interaktion.

Service Information
Öppettider Måndag – Fredag: 08:00 – 17:00
E-post kundservice@soderhamnnara.se
Telefonnummer 0270-745 40
Adress Elverksgatan 11, 826 40 Söderhamn

Sammanfattning

Söderhamn Nära står ut som en pålitlig aktör inom elbranschen med fokus på hållbarhet och genomtänkta elavtal. Med flexibla timpriser som speglar den aktuella elmarknaden, erbjuder de konsumenterna chansen att anpassa sin elförbrukning och därigenom spara pengar. Deras engagemang i förnybar energi och dedikerad kundservice kompletterar deras erbjudanden och stärker deras position på marknaden. Som elbolag vittnar kundomdömen om att Söderhamn Nära har lyckats skapa ett förtroende och en kundtillfredsställelse som är värd att uppmärksammas av nya potentiella kunder.

Vanliga Frågor

 • Hur anpassar jag min elförbrukning för att dra nytta av timpriser?
 • Vilka typer av förnyelsebar energi använder Söderhamn Nära?
 • Hur kan jag jämföra Söderhamn Närars elpriser med andra elbolag?
 • Vilken typ av kundsupport erbjuder Söderhamn Nära efter kontorstid?
 • Kan jag byta till Söderhamn Nära om jag bor i en annan del av landet?

Betygsätt
[Total: 0 Average: 0]