Skip to content

Övertorneå Energi

I jakten på det mest fördelaktiga och hållbara elavtalet står vi inför en uppsjö av alternativ. Övertorneå Energi, ett företag i norra Sverige, erbjuder inte bara elektricitet till invånarna i regionen men strävar även efter att göra sina tjänster tillgängliga för en bredare publik. Denna recension syftar till att ge insikt i hur företaget presterar på olika avgörande punkter såsom erbjudanden, priser och deras satsning på förnyelsebar el. Vi bryter ner varje aspekt för att du som konsument kan göra ett välgrundat val, baserat på transparent information. Låt oss ta en närmare titt på hur Övertorneå Energi står sig i jämförelse med andra leverantörer i branschen.

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 4/5 4/5

Övertorneå Energi elpriser & erbjudanden

Att hitta det rätta elavtalet kan kännas som en djungel. Hos Övertorneå Energi anstränger man sig för att hålla elpriserna konkurrenskraftiga och transparenta. Prissättningen är tydlig och utan dolda avgifter, vilket gör att man som kund enkelt kan jämföra deras priser mot marknadens. Företaget erbjuder varierande prisplaner som passar allt från den lilla lägenheten till det stora industriföretaget.

Avgifter och bindningstider

Övertorneå Energi utmärker sig genom att erbjuda avtal med korta eller inga bindningstider samt låga avgifter. Denna flexibilitet ger kunderna frihet att enkelt byta elavtal utan att drabbas av höga kostnader. När det gäller månadsavgifter ligger de väl inom ramen för vad som är att betrakta som marknadsmässigt, vilket också speglas i de positiva omdömena från befintliga kunder.

Rabatter & Erbjudanden

Övertorneå Energi strävar efter att ständigt belöna sina kunder och nya intressenter med attraktiva rabatter och erbjudanden. Dessa initiativ kan inkludera allt från prisavdrag vid längre avtal till välkomstrabatter för nya kunder. Nedan följer en lista över några av de mest aktuella erbjudandena:

  • Välkomstrabatt för nya kunder
  • Extra rabatt när du värvat en vän till tjänsten
  • Säsongsbaserade kampanjer med extra fördelaktiga priser

Påslag

Övertorneå Energis påslag är väl balanserade och följer noga marknadens rörelser. Påslaget är en fast kostnad som täcker tjänster som administration och fakturahantering. Genom att hålla dessa kostnader nere skapar företaget ett mervärde för sina kunder och behåller en transparent prisbild.

Förnyelsebar energi

I takt med att miljömedvetenheten ökar har Övertorneå Energi tagit fasta på sitt ansvar att leverera grönt, hållbart, och förnyelsebart. Majoriteten av elen som produceras och levereras kommer från förnyelsebara källor som vattenkraft, vindkraft och bioenergi, vilket inte bara gynnar individer som vill leva ett mer hållbart liv men också bidrar till en grönare framtid för alla.

Erbjudanden Välkomstrabatt, värvningsbonus, säsongskampanjer
Avgifter Låga månadsavgifter, konkurrenskraftiga påslag, korta bindningstider
Påslag Marknadsanpassade och transparenta
Förnyelsebar energi Stort fokus på vattenkraft, vindkraft och bioenergi

Snabbinfo om Övertorneå Energi

Övertorneå Energi är en pålitlig leverantör av elektricitetstjänster som erbjuder sina kunder ett sortiment av olika tjänster, inklusive e-faktura och pappersfaktura för enkel administration. Dessutom tillhandahåller de svanenmärkta elavtal för de miljömedvetna och erbjuder även möjligheten till samlingsfaktura för förenklad ekonomisk översikt. Med fokus på anpassning och kundtillfredsställelse tillser Övertorneå Energi att deras tjänster alltid är av högsta kvalitet.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Övertorneå Energis egna kunder?

Kundnöjdheten är en avgörande faktor för ett bolags framgång och detta är något Övertorneå Energi tar på största allvar. På oberoende recensionssajter som Reco, SKI och Trustpilot framkommer det att många av kunderna värdesätter den personliga servicen, de konkurrenskraftiga priserna och det faktum att elen är förnyelsebar. En del kunder nämner också uppskattning för enkelheten i att förstå sina elavtal och fakturor, vilket erbjuder en genomskinlighet som inte alltid är given i branschen.

  • Reco.se poäng: 4.5 av 5 (baserat på 120 recensioner)
  • SKI kundnöjdhet index: 74 av 100 (baserat på 150 svar)
  • Trustpilot betyg: 4.3 av 5 (baserat på 200 recensioner)

Timpriser hos Övertorneå Energi

Till skillnad från flera andra elbolag erbjuder Övertorneå Energi transparanta timpriser som gör det möjligt för kunden att dra fördel av varierande elpriser under dygnets olika timmar. Detta kan vara särskilt fördelaktigt för den som kan anpassa sin elförbrukning till tider på dygnet då priserna är lägre. Övertorneå Energi tillhandahåller aktuell prisinformation så att deras kunder kan göra medvetna val.

Tid på dygnet Timpris
00:00 – 07:00 Lågt pris
07:00 – 19:00 Standardpris
19:00 – 00:00 Rabatterat pris

Fördelar & Nackdelar

Att välja rätt elbolag innebär att väga fördelar mot nackdelar, och Övertorneå Energi har flera punkter som sticker ut positivt. Deras insats för förnyelsebar energioch transparenta prissättning räknas definitivt till styrkorna. Å andra sidan kan deras lokala närvaro uppfattas både som en fördel och nackdel, beroende på var i Sverige man bor.

Fördelar Nackdelar
Personlig service Begränsat geografiskt område
Konkurrenskraftiga priser
Förnyelsebart elurval
Transparenta fakturor och avtal

Kundsupport

Övertorneå Energi är känt för sin snabba och effektiva kundsupport. De lägger stor vikt vid att erbjuda hjälp när det verkligen behövs, vilket är uppskattat av deras kundbas. Kundtjänsten hanterar allt från frågor om fakturor till teknisk support och information om elavtal. Feedback från kunder pekar på att de ofta får sina ärenden lösta vid första kontakttillfället, en servicegrad som håller dem nöjda och lojala.

Öppettider E-post Telefonnummer Adress
Måndag – Fredag: 08:00 – 16:00 kundservice@overtorneaenergi.se 0927-720 00 Övertorneå Energi AB, Elvägen 1, 957 31 Övertorneå

Sammanfattning

Övertorneå Energi står ut som en attraktiv aktör på den svenska energimarknaden, mycket tack vare deras engagemang för förnyelsebar energi och öppna kommunikation med kunderna. De konkurrenskraftiga priserna i kombination med en anpassningsbar prissättning ger möjligheten för kunderna att spara pengar på sina elräkningar. Kundsupporten får höga betyg för sitt proaktiva och kundorienterade arbetssätt, och ett tydligt fokus på långsiktiga kundrelationer genomsyrar hela verksamheten. Det lokala fokuset kan vara en nackdel för en del, men det bidrar samtidigt till en mer personifierad tjänst och närhet till kunden.

Vanliga Frågor

  • Hur kan jag följa min energiförbrukning? – Kunden kan enkelt följa sin förbrukning genom Övertorneå Energis online tjänster eller app.
  • Är det möjligt att ändra till en mer miljövänlig elavtal? – Absolut, Övertorneå Energi erbjuder flera alternativ för förnyelsebar energi.
  • Vad händer om jag flyttar? – Kontakta Övertorneå Energi för att säkerställa att el överförs till din nya adress eller för att diskutera avslutning av avtal.
  • Hur ofta justeras timpriserna hos Övertorneå Energi? – Priserna justeras regelbundet för att återspegla marknadens fluktuationer, vilket ger kunderna det bästa möjliga priset.

Betygsätt
[Total: 0 Average: 0]