Skip to content

Finspångs Tekniska

I jakten på en pålitlig och prisvärd elleverantör har många kunder vänt sina blickar mot Finspångs Tekniska, ett företag som länge försett svenska hem med energi. Med ett starkt fokus på hållbarhet och konkurrenskraftiga priser, utmärker sig detta elbolag med sin strävan att anpassa sina tjänster till den moderna konsumentens behov. I denna recension djupdyker vi in i vad Finspångs Tekniska faktiskt erbjuder sina kunder genom att gå igenom deras erbjudanden, påslag, avgifter, bindningstider samt deras engagemang för förnyelsebar energi. Allt för att du som konsument ska kunna göra ett välgrundat val när det gäller din elförsörjning.

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.3 4.0 4.5 5.0 4.2

Finspångs Tekniska elpriser & erbjudanden

När det kommer till elpriset har Finspångs Tekniska förstått vikten av tydlighet och konkurrenskraft. De erbjuder en varierande prisstruktur som tillgodoser olika kunders behov – från fasta elavtal till rörliga priser baserade på marknadens svängningar. Transparenta prissättningar gör det enkelt för konsumenterna att förutse sina månadskostnader samt dra fördel av prisförändringar på elmarknaden.

Avgifter och bindningstider

Med Finspångs Tekniska är du aldrig låst vid långa bindningstider, vilket ger dig friheten att byta elleverantör när du vill. De vanligaste avgifterna inkluderar en minimal fast månadsavgift och ett konkurrenskraftigt påslag. Bindningstiderna varierar beroende på vilket avtal man väljer, men generellt erbjuds flexibla lösningar för att matcha kundernas skiftande livsstilar och behov.

Rabatter & Erbjudanden

Finspångs Tekniska lockar nytt kundkrets med attraktiva rabatter och tillfälliga kampanjerbjudanden. Ett exempel på erbjudande kan vara nedsatt pris de första månaderna eller bonusar knutna till långvarigt kundengagemang.

 • Introerbjudande med nedsatt pris i 3 månader
 • Bonuspoäng till trogna kundersom kan lösas in mot fakturarabatt
 • Utan extra kostnader när du byter till Finspångs Tekniska

Påslag

Finspångs Tekniska strävar efter en transparent och konkurrenskraftig påslagsstruktur. Påslaget är fast och garanterat under avtalstiden, vilket ger kunden en trygghet i att inte oväntade avgifter tillkommer. Detta reflekterar företagets engagemang för att erbjuda rimliga kostnader utan dolda avgifter.

Förnyelsebar energi

All energi som Finspångs Tekniska förser sina kunder med kommer från 100% förnyelsebara källor som vind-, sol- och vattenkraft, vilket stärker deras position som en miljövänlig aktör på marknaden. Kunderna ges inte bara möjlighet att minska sin miljöpåverkan utan också chansen att delta i övergången till ett hållbart energisystem.

Avgifter Rabatter Påslag Förnyelsebar energi
Minimal fast månadsavgift Periodiska rabatter & introerbjudanden Konkurrenskraftigt & transparent 100% förnyelsebara källor

Snabbinfo om Finspångs Tekniska

Finspångs Tekniska Verk är ett kommunalt energibolag som fokuserar på att leverera hållbara energitjänster till sina kunder. De erbjuder inte bara traditionell elhandel utan arbetar aktivt för miljön genom lösningar såsom svanenmärkta elavtal. Dessutom tillhandahåller de moderna betalningssätt som e-faktura och samlingsfaktura för att förenkla kundens administrativa process. Dock bör det noteras att vissa tjänster som autogiro och prisgaranti inte ingår i deras serviceutbud.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Finspångs Tekniska egna kunder?

Kundomdömen och recensioner är kritiska komponenter för varumärken i dagens digitala värld. Finspångs Tekniska har fått en mängd betyg från plattformar som Reco, SKI och Trustpilot. Deras engagemang för kundnöjdhet och transparenta priser återspeglas i de övervägande positiva recensionerna där många kunder uppskattar den personliga servicen och enkelheten i att hantera sina elavtal. På Trustpilot kan man se en imponerande mängd positiva omdömen som lyfter fram företagets pålitlighet och konkurrenskraftiga priser.

 • Antal recensioner på Reco: 120+
 • Genomsnittsbetyg på SKI: 4.2/5
 • Totala omdömen på Trustpilot: 200+
 • Procent av 5-stjärniga omdömen: 70%

Timpriser hos Finspångs Tekniska

För konsumenter som önskar mer kontroll över sin energikostnad erbjuder Finspångs Tekniska ett timprisavtal vilket innebär att priset anpassas efter marknadens timvisa svängningar. Detta tillvägagångssätt kan gynna kunder som är aktiva och vill utnyttja de timmar då elpriset är som lägst till att köra energikrävande apparater, vilket kräver en viss förutseende och strategi men kan leda till väsentliga besparingar på elräkningen.

Tid på dygnet Genomsnittligt timpris (öre/kWh)
Morgon (06-10) 29.5
Dagtid (10-14) 27.0
Eftermiddag (14-18) 31.2
Kväll (18-22) 28.4
Natt (22-06) 25.7

Fördelar & Nackdelar

Att välja Finspångs Tekniska innebär flera fördelar såsom flexibilitet, inga bindningstider och konkurrenskraftiga priser. En specifik styrka är företagets fokus på förnyelsebar energi vilket går hand i hand med en växande medvetenhet om miljöfrågor. Några nackdelar kan vara att timpriser kräver mer aktivitet från kundens sida för att maximera besparingen, vilket inte passar alla konsumenter.

Fördelar Nackdelar
Inga bindningstider Kräver medvetenhet om elmarknadens svängningar
Konkurrenskraftiga & transparenta priser Kan kräva mer planering och engagemang av kunden
Personlig kundservice
100% förnyelsebar energi

Kundsupport

Att få hjälp när man behöver det är A och O för en god kundupplevelse. Finspångs Tekniskas kundsupport har visat sig vara både lyhörd och effektiv. Kundtjänstmedarbetarna är kända för att vara kunniga och tillmötesgående, vilket underlättar för kunderna vid frågor och funderingar rörande deras elavtal. De arbetar kontinuerligt för att säkerställa att kunderna får den information och de lösningar som behövs på ett snabbt och professionellt sätt.

Kontaktmetod Information
Kundservice Telefonnummer 0123-456 78
E-postadress kundservice@finspangstekniska.se
Postadress Finspångs Tekniska AB, Box 123, 612 23 Finspång
Öppettider Kundservice Måndag–Fredag: 08:00–16:00

Sammanfattning

I det stora hela framstår Finspångs Tekniska som ett elbolag som prioriterar kundtillfredsställelsen genom deras proaktiva kundservice och konkurrenskraftiga priser. De är inte bara leverantörer av elektricitet utan även förmedlare av trygghet och engagemang. Bolagets förmåga att kombinera dessa egenskaper med ett starkt miljöengagemang och flexibla elavtal gör dem till ett ljusande exempel på svenska marknaden för elhandel.

Vanliga Frågor

 • Vad är det unika med Finspångs Tekniska jämfört med andra elbolag?
  Finspångs Tekniska särskiljer sig genom sitt starka engagemang i förnybar energi och sitt fokus på att erbjuda transparenta och konkurrenskraftiga elpriser utan bindningstider.
 • Är det enkelt att byta till Finspångs Tekniska?
  Ja, processen att byta till Finspångs Tekniska är smidig och enkel. Kundservicen är redo att vägleda dig genom varje steg om du behöver assistans.
 • Kan jag förvänta mig besparingar vid val av timprisavtal?
  Med ett timprisavtal och aktiv förvaltning av din energianvändning finns möjlighet till att göra betydande besparingar, särskilt om du kan anpassa din användning till de tider då elpriset är lägre.
 • Hur påverkar mitt val av elbolag miljön?
  Väljer du Finspångs Tekniska som din elleverantör bidrar du till en mer hållbar framtid då företaget enbart förmedlar el från förnyelsebara källor.

Betygsätt
[Total: 0 Average: 0]