Skip to content

Bengtsfors Energi

I dagens digitala värld är det viktigt att göra informerade val när det kommer till elavtal, och det är här vår jämförelsetjänst kommer in i bilden. Vi är stolta över att kunna erbjuda en tjänst som hjälper svenska konsumenter att navigera genom djungeln av elavtal för att hitta det som bäst passar deras behov. I den här recensionen tar vi en närmare titt på Bengtsfors Energi, en etablerad aktör på den svenska energimarknaden, känd för sitt lokala engagemang och sina konkurrenskraftiga elavtal. Vi granskar vad de har att erbjuda när det gäller pris, hållbarhet och kundservice för att ge dig en tydlig överblick innan du fattar ditt beslut.

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 5/5 4/5

Bengtsfors Energi elpriser & erbjudanden

Prissättningen hos Bengtsfors Energi är både transparent och konkurrenskraftig. De erbjuder olika prisplaner, som anpassas efter både små och stora hushålls unika behov. Deras flexibla prissättning gör det möjligt för konsumenter att välja den plan som bäst motsvarar deras förbrukningsmönster, vilket kan leda till betydande besparingar på elräkningen.

Avgifter och bindningstider

Bengtsfors Energi arbetar med en tydlig och rättvis prisstruktur där eventuella avgifter alltid kommuniceras i förväg. Många av deras elavtal har ingen bindningstid, vilket ger en flexibilitet som många kunder uppskattar. Det finns även alternativ med korta eller längre bindningstider för de som söker extra trygghet över sin el-kostnad.

Rabatter & Erbjudanden

För att välkomna nya kunder erbjuder Bengtsfors Energi ofta kampanjer som kan inkludera rabatterad månadsavgift eller välkomstbonusar. Dessa erbjudanden är designade för att ge mer värde till deras tjänster och uppmuntrar långsiktigt engagemang.

 • Välkomstbonus för nya prenumeranter
 • Månadsrabatt under de första sex månaderna
 • Speciella priser för befintliga kunder vid förnyelse av kontrakt

Påslag

Bengtsfors Energi strävar alltid efter att hålla påslagen låga för att säkerställa att deras kunder inte betalar mer än nödvändigt. Genom att erbjuda stabila och förutsägbara påslag bidrar de till en ekonomisk elanvändning utan dolda kostnader.

Förnyelsebar energi

Företaget är starkt engagerade i omställningen till ett hållbart samhälle och erbjuder uteslutande el från förnyelsebara källor som sol, vind och vatten. Bengtsfors Energi har också investerat i utvecklingen av lokala projekt för grön energi, vilket förstärker deras position som en miljömedveten leverantör.

Typ av Kostnad Detaljer
Bindningstid Ingen/Valfri beroende på avtal
Rabatter & Erbjudanden Välkomstbonus, Månadsrabatt, Förnyelsepriser
Påslag Stabila och låga påslag
Förnyelsebar energi 100% grönt elursprung

Snabbinfo om Bengtsfors Energi

Bengtsfors Energi är ett företag som erbjuder olika typer av tjänster för att uppfylla kundernas energibehov. Med ett fokus på hållbarhet och kundvänlighet, strävar de efter att leverera eltjänster som underlättar vardagen. Här är en snabböversikt över de tjänster som är tillgängliga och deras aktuell status.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Bengtsfors Energi egna kunder?

Bengtsfors Energi har genom åren byggt upp ett starkt varumärke som speglas i deras kundomdömen. På recensionsplattformar som Reco, SKI och Trustpilot får de ofta beröm för deras tillmötesgående kundservice och deras engagemang för förnybar energi. Kundenkäten visar att transparensen i prissättningen och den flexibilitet som erbjuds genom diverse avtalsformer är något som värdesätts högt.

 • Reco: Över 1000 recensioner med ett genomsnittsbetyg på 4 av 5
 • SKI (Svenskt Kvalitetsindex): Starka resultat inom kundnöjdhet och service
 • Trustpilot: Utmärkt rating med en majoritet av recensenter som anger maxstjärnor

Timpriser hos Bengtsfors Energi

Bengtsfors Energi erbjuder konkurrenskraftiga timpriser som ger konsumenterna möjlighet att dra nytta av marknadens fluktuationer. Med realtidspriser kan kunder optimera sin elförbrukning och därmed minska kostnaderna ytterligare. Timpriserna är dynamiska och uppdateras kontinuerligt för att garantera att kunderna alltid får bästa möjliga pris.

Tid på Dygnet Timpris (Öre/kWh)
Dagtid (07:00-19:00) Anpassas efter spotpris
Nattid (19:00-07:00) Anpassas efter spotpris med eventuell rabatt
Helger Sänkt pris jämfört med vardagar

Fördelar & Nackdelar

Att välja Bengtsfors Energi innebär flera fördelar, såsom deras engagemang i förnyelsebar energi och transparenta prissättning. Dock kan det dynamiska timpriset vara en nackdel för kunder som föredrar mer förutsägbara kostnader. Att väga dessa mot varandra är viktigt vid val av elavtal.

Fördelar Nackdelar
Engagemang för förnybar energi Timpriser kan variera vilket kräver anpassning av förbrukningen
Inga dolda avgifter och transparent prissättning Kräver uppmärksamhet på energimarknaden för optimal besparing
Flexibla avtal och inga bindningstider Limited erbjudanden jämfört med större bolag
Personlig kundservice och god kundnöjdhet

Kundsupport

Bengtsfors Energi lägger stor vikt vid kundsupport och strävar efter att tillhandahålla service i världsklass. Med ett kunnigt och vänligt supportteam blir frågor och funderingar som rör elavtal eller förbrukning överskådliga och hanterbara. Kundsupporten är omtalad för sitt engagemang och dess förmåga att leverera effektiva lösningar på kort tid, något som uppskattas högt bland kunderna.

Öppetider E-post Telefonnummer Adress
Mån-Fre: 08:00-16:00 kundservice@bengtsforsenergi.se 0531-52 63 00 Bengtsfors Energi, Energivägen 1, 666 30 Bengtsfors

Sammanfattning

I denna genomgång av Bengtsfors Energi har vi täckt allt från kundomdömen till prissättning och företagets fokus på förnybar energi. Som slutomdöme kan man fastslå att Bengtsfors Energi framstår som ett pålitligt val för den medvetne konsumenten. Med sitt transparenta synsätt på priser och satsningen på gröna energikällor är de inte bara en elleverantör utan även en partner i strävan mot en hållbar framtid. Den enda tänkbara nackdelen kan vara de varierande timpriserna, vilket dock också kan ses som en möjlighet att påverka sin egen elkonsumtion och kostnad.

Vanliga Frågor

 • Var hittar jag aktuella priser? – Aktuella timpriser finns tillgängliga på Bengtsfors Energis hemsida och uppdateras regelbundet för att spegla marknadsläget.
 • Kan jag välja bunden tariff hos Bengtsfors Energi? – För närvarande erbjuds huvudsakligen rörliga priser, men kontakta kundservice för information om eventuella fasta avtal.
 • Stöder Bengtsfors Energi förnybar energi? – Ja, de har ett starkt fokus på förnyelsebar energi och arbetar aktivt för att integrera gröna energilösningar i sina erbjudanden.
 • Hur kontaktar jag kundservice? – Kundservice nås enklast via e-post på kundservice@bengtsforsenergi.se eller via telefon på 0531-52 63 00 under kontorstid.
 • Finns det några avgifter för att byta till Bengtsfors Energi? – Det finns inga dolda kostnader eller avgifter förknippade med att byta till Bengtsfors Energi.

Betygsätt
[Total: 0 Average: 0]