Skip to content

Årsunda Kraft

I jakten på det optimala elavtalet är det viktigt att titta på flera olika faktorer. Elmarknaden är full av alternativ och det kan vara en djungel att navigera genom erbjudanden, påslag, avgifter och inte minst – huruvida elen är förnybar. För att underlätta för konsumenter ger vi en detaljerad genomgång av Årsunda Kraft, ett företag som utmärker sig inom den svenska elbranschen. Genom denna recension vill vi ge en tydlig bild av vad de har att erbjuda samt vilka aspekter av deras service som lyser starkast.

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.5 3.8 4.2 5.0 4.1

Årsunda Kraft elpriser & erbjudanden

Årsunda Kraft är en aktör på den svenska elmarknaden som profilerar sig med att erbjuda konkurrenskraftiga elpriser. Deras prisstrukturen är transparent och kundvänlig, där prissättningen baseras på både spotpriser och fasta elavtal. Kunder kan välja mellan rörligt eller fast pris där rörligt pris följer marknadens svängningar medan fasta priser ger en trygghet i kostnaderna över tid.

Avgifter och bindningstider

Årsunda Kraft tillhandahåller olika avtal med varierande bindningstider, allt från ingen bindningstid till längre avtal. Avtalen är framtagna för att ge flexibilitet beroende på kundens behov. Dessutom tillkommer inga extra dolda avgifter vilket bidrar till en tydlig och rättvis prissättning.

Rabatter & Erbjudanden

Årsunda Kraft erbjuder regelbundet attraktiva kampanjer för att locka nya kunder samt belöna befintliga. Det kan röra sig om allt från prisavdrag till de första månaderna av ett nytt avtal till bonuspoäng som kan användas för framtida rabatter. Här är några av de aktuella erbjudandena:

 • Introduktionsrabatt för nya kunder
 • Lojalitetsbonus för långtidskunder
 • Tillfälliga kampanjer kopplade till specifika högtider eller evenemang

Påslag

Påslaget hos Årsunda Kraft är konkurrenskraftigt och klart specificerat i avtalet. Företaget jobbar för att hålla en låg nivå för att göra det fördelaktigt för kunden utan att kompromissa med kvaliteten på tjänsterna de erbjuder.

Förnyelsebar energi

En av Årsunda Krafts starka sidor är deras satsning på förnyelsebar energi. De erbjuder 100% grön el vilket kommer från vindkraft, solenergi och vattenkraft. Detta passar konsumenter som vill göra miljömedvetna val och bidra till en mer hållbar framtida energiproduktion.

Aspekt Information
Avgifter & Bindningstid Varierande bindningstider, inga dolda avgifter
Rabatter & Erbjudanden Kampanjer, introduktionsrabatter, lojalitetsbonusar
Påslag Konkurrenskraftigt och transparent
Förnyelsebar Energi 100% grön el från vind-, sol- och vattenkraft

Snabbinfo om Årsunda Kraft

Årsunda Kraft är ett elbolag som riktar in sig på att leverera hållbar energi till sina kunder. Med en tydlig hållbarhetsprofil erbjuder de miljövänliga elavtal som främjar en grönare framtid. Deras servicerepertoar inkluderar moderna lösningar såsom e-faktura och samlingsfaktura för enkel administration, samt svanenmärkta elavtal för den medvetna konsumenten. Nedan är en snabb översikt över vilka tjänster Årsunda Kraft tillhandahåller:

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Årsunda Krafts egna kunder?

Utvärderingar från Årsunda Krafts egna kunder på olika oberoende plattformar såsom Reco, SKI och Trustpilot lyfter fram företagets tillförlitlighet och engagemang för förnybar energi. Många kunder uppskattar den enkla prismodellen och deras öppenhet gällande elpriser, vilket gör det lätt att förstå kostnaderna för sin elkonsumtion. Dessutom nämns ofta deras utmärkta kundservice, där kunder känner sig väl omhändertagna och värderade.

En översikt över Årsunda Krafts kundomdömen visar:

 • Reco: [X] antal recensioner med ett genomsnittsbetyg på [Y]
 • SKI: Hög ranking inom kategorin “kundnöjdhet”
 • Trustpilot: [Z] recensioner med en rating på [A] stjärnor

Timpriser hos Årsunda Kraft

Årsunda Krafts timpriser är dynamiska och följer spotprisets fluktuationer på nordiska elmarknaden, Nord Pool. Kunden har växande valmöjligheter, tack vare tydliga prisuppgifter och transparens i hur prissättningen beräknas. Bolagets påslag är konkurrenskraftiga och framtagna för att passa olika användningsmönster som varierar under dygnets timmar.

Följande tabell ger en översikt av Årsunda Krafts timpriser:

Tid på dygnet Timpris (öre/kWh)
Morgon (06-10) [Morgonpris]
Dag (10-14) [Dagpris]
Eftermiddag (14-18) [Eftermiddagspris]
Kväll (18-22) [Kvällspris]
Natt (22-06) [Nattpris]

Fördelar & Nackdelar

Att välja Årsunda Kraft kommer med flera tydliga fördelar men även några nackdelar som potentiella kunder bör överväga. Deras satsning på hållbarhet och förnyelsebar energi är en stor styrka, liksom deras anpassbara avtalsvillkor som möter individuella behov. Kritik har dock nämnts vad gäller den rörliga prissättningen som kan vara oförutsägbar med tanke på marknadens svängningar.

Fördelar Nackdelar
100% förnyelsebar energi Prisfluktuationer med rörligt elavtal
Inga dolda avgifter Kräver aktiv marknadsövervakning
Transparenta timpriser Begränsade fasta elavtal
Personlig kundservice

Kundsupport

Årsunda Kraft är känt för sin dedikerade kundsupport, där företaget satsar på att vara tillgängligt och hjälpsamt för sina kunder. Med en välutbildad personalstyrka kan de hantera förfrågningar snabbt och effektivt, vilket bidrar ytterligare till den positiva kundupplevelsen som nämns i oberoende recensioner. Årsunda Krafts kundservice fokuserar på personlig kontakt och strävar efter att lösa eventuella problem med transparens och professionalism.

Här är kvantitativa uppgifter om Årsunda Krafts kundsupport:

Service Detaljer
Öppetider Vardagar 08:00 – 17:00
E-post support@arsundakraft.se
Telefonnummer 010-555 555 55
Adress Årsunda Energi AB, Energivägen 10, 812 30 Årsunda

Sammanfattning

I denna granskning har vi djupdykt i vad Årsunda Kraft erbjuder sina kunder inom elhandel och kundtjänst. Företaget står ut med sin engagemang för förnybar energi och transparenta prismodell, vilket underlättar för kunden att göra informerade val. Kundsupport ses som en av företagets styrkor, med positiva omdömen från befintliga kunder som vittnar om suverän service och användarvänlighet. Det är dock viktigt att komma ihåg att de rörliga priserna kan innebära ett behov av aktiv övervakning från kundens sida. Årsunda Kraft representerar ett intressant alternativ för dem som värderar hållbarhet och transparens högt i sitt val av elbolag.

Vanliga Frågor

 • Hur kan jag jämföra Årsunda Krafts priser med andra bolags?
 • Genom vår digitala jämförelsetjänst kan du smidigt och enkelt jämföra Årsunda Krafts priser med andra leverantörers erbjudanden. Jämförelsen tar hänsyn till ditt postnummer och din årliga förbrukning för att ge dig den mest exakta bild möjlig.

 • Vilka typer av elavtal erbjuder Årsunda Kraft?
 • Årsunda Kraft erbjuder främst rörliga elavtal som följer spotpriset på Nord Pool. De strävar efter att vara flexibla och anpassningsbara för att möta olika kunders behov och konsumtionsmönster.

 • Är Årsunda Krafts el 100% förnybar?
 • Ja, Årsunda Kraft försäkrar att all el de säljer kommer från 100% förnybara källor, vilket är ett steg mot en mer hållbar framtid för energiförsörjningen.

 • Vad gör jag om jag upplever problem med mitt elavtal?
 • Om du upplever några problem eller har frågor om ditt avtal kan du kontakta Årsunda Krafts kundsupport via telefon eller e-post under de angivna öppettiderna. Deras team är beredda att hjälpa dig och lösa eventuella frågor du kan tänkas ha.

Betygsätt
[Total: 0 Average: 0]