Skip to content

Göteborg Energi

I jakten på en strömförbrukning som är både ekonomisk och miljömässig finns många alternativ att överväga. Göteborg Energi presenterar sig som en robust aktör på marknaden med ett fokus på förnybar energi och konkurrenskraftiga priser. Genom att djupdyka i deras erbjudanden, priser, och bindningsvillkor kan vi ge en översiktlig bild av hur de står sig mot andra företag i branschen. Nedan följer en detaljerad granskning av olika nyckelaspekter som hjälper dig som konsument att göra ett informerat beslut om Göteborg Energi passar just dina behov.

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3.5/5 4.5/5 5/5 4/5

Göteborg Energi elpriser & erbjudanden

Kunden som söker prisvärdhet och transparens kommer att hitta Göteborg Energis tariffstruktur informativ och enkel att förstå. Med konkurrenskraftiga priser som speglar marknadens dynamik, strävar detta bolag efter att hålla kostnaderna nere samtidigt som de erbjuder högkvalitativ service. De varierande prisplanerna erbjuder flexibilitet, vilket ger konsumenterna möjlighet att välja ett avtal som bäst matchar deras individuella användning och ekonomiska mål.

Avgifter och bindningstider

För Göteborgs Energi är bindningstidens längd och relevanta avgifter en balansgång för att tillgodose både kortsiktiga och långsiktiga kundbehov. Med flera alternativ som spänner från ingen bindningstid till fast pris över år, har Göteborg Energi anpassat sina tjänster för att vara flexibla och rättvisa. Fasta och rörliga avgifter är tydligt utmärkta, och ett transparant förhållningssätt till fakturering understryker företagets kundorienterade filosofi.

Rabatter & Erbjudanden

Kunder som väljer Göteborg Energi kan dra nytta av en rad rabatter och specialerbjudanden. Återkommande kampanjer och säsongserbjudanden är vanliga, vilket gör det ekonomiskt lockande att fortsätta som kund eller göra bytet till dem. Dessutom belönar många av deras program trogna kunder med exklusiva förmåner och rabatter.

  • Begränsade tidskampanjer med reducerade priser
  • Kundlojalitetsprogram med bonusar
  • Rekommendationsbonusar vid värvning av nya kunder

Påslag

För att garantera genomsynlighet detaljerar Göteborg Energi sina påslag på samtliga elavtal. Påslaget reflekterar ofta den kostnad elbolaget självt får betala på elmarknaden samt administrativa kostnader. Genom en jämförande analys av påslagen i branschen placeras Göteborg Energi i ett förmånligt läge i stor konkurrens.

Förnyelsebar energi

Göteborg Energi tar ledningen i branschen när det gäller förnyelsebar energi, med investeringar i vindkraft, vattenkraft och andra hållbara lösningar. Deras bidrag till en grönare framtid stärks av engagemanget för miljövänliga initiativ och erbjudande av 100% förnyelsebar energi i alla sina avtal – en aspekt som speglar företagets ambitioner om hållbarhet och miljömedvetenhet.

Avgifter Rabatter Påslag Förnyelsebar energi
Låga, transparenta avgifter Återkommande kampanjer och lojalitetsbonusar Konkurrenskraftiga påslag 100% från förnyelsebara källor

Snabbinfo om Göteborg Energi

Göteborg Energi är en väletablerad aktör på den svenska energimarknaden, som erbjuder till kontinuerligt förnybar energi och innovativa lösningar. Kunderna kan ta del av ett brett utbud av tjänster som förenklar vardagen och bidrar till en hållbar framtid. Här följer de tjänster som presenteras av Göteborg Energi, med information om de både inkluderade och ej tillgängliga i deras erbjudande.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Göteborg Energis egna kunder?

Kundupplevelse och nöjdhet är essentiellt för alla företag, inte minst för de inom energisektorn. Göteborg Energi har över tiden byggt upp en lojal kundbas vars åsikter och feedback återspeglas på plattformar som Reco, SKI, och Trustpilot. Omdömena belyser ofta Göteborg Energis pålitlighet, kundservice och engagemang för grön energi, något som speglar deras dedikation till såväl konsumenter som miljön.

Genom en djupdykning i kundrecensionerna kan vi se följande:

  • Reco: Över 1000 recensioner med ett genomsnittsbetyg av 4,2 av 5
  • SKI (Svenskt Kvalitetsindex): Starka resultat i kundnöjdhet
  • Trustpilot: Hundratals reviews med en rating om 4 av 5 stjärnor

Timpriser hos Göteborg Energi

Med ett dynamiskt elmarknadsläge, erbjuder Göteborg Energi sina kunder möjlighet att välja timpriser som reflekterar realtidsförändringar på elbörsen. Detta alternativ förmånliggör för den som är hemma under lågtrafiktider och kan optimera sin elförbrukning. För att ge en klar bild över vad det innebär ekonomiskt för kunden, presenterar vi här en detaljerad översikt över Göteborg Energis timpriser.

Tid på dygnet Timpris (öre/kWh)
00:00 – 07:00 Varierande
07:00 – 19:00 Varierande
19:00 – 24:00 Varierande

Fördelar & Nackdelar

Att välja rätt elbolag kan vara en utmaning, men genom att väga fördelar och nackdelar mot varandra kan beslutet bli klarare. Göteborg Energi har etablerat sig som en stark aktör på marknaden med fokus på grön el och transparenta priser, men det finns alltid rum för förbättringar och olika aspekter att beakta.

Fördelar Nackdelar
Engagemang för 100% förnyelsebar energi Marknadens prisfluktuationer kan påverka timpriser
Omfattande och transparent kundservice Begränsade kampanjer utanför storstadsregionerna
Flexibla avtal som passar diverse livsstilar Avgifter och påslag kan upplevas som komplexa för nya kunder

Kundsupport

Göteborg Energis kundsupport är känd för sin effektivitet och tillgänglighet. Oavsett om det gäller frågor om fakturor, avtal eller bara generell rådgivning, står teamet redo att erbjuda personlig service. Kundtjänsten lyfts ofta fram i recensioner för sitt tålamod och sin förmåga att klargöra även de mest komplexa elmarknadsfrågorna.

Öppettider Kundservice Måndag – Fredag: 08:00 – 17:00
E-post kundservice@goteborgenergi.se
Telefonnummer 031-62 62 62
Adress Göteborg Energi AB, Box 53, 401 20 Göteborg

Sammanfattning

I denna genomgång av Göteborg Energi har vi belyst företagets starka punkter: deras förpliktelse till förnybar energi, dynamiska prissättning och deras transparenta relation till kundbasen. Deras kundsupport fortsätter att vara en stor styrka vilket återspeglas i kundomdömena. Med en öppetidsanpassad support och flera kontaktkanaler underlättar de för kunder att få snabb hjälp när det behövs.

Vanliga Frågor

  • Vad innebär timpriset hos Göteborg Energi? Timpriset varierar beroende på realtidsförändringar på elmarknaden, vilket kan ge fördelar för kunder som optimerar sin förbrukning under lågtrafiktider.
  • Kan jag få hjälp med att förstå min elräkning? Ja, Göteborg Energis kundservice kan hjälpa dig att förstå din elräkning och besvara eventuella frågor du har.
  • Satsar Göteborg Energi på grön el? Absolut, företaget har en stark inriktning mot förnybar energi och strävar efter att leverera 100% grönt elalternativ till sina kunder.

Betygsätt
[Total: 0 Average: 0]