Skip to content

Dalakraft

I jakten på det mest fördelaktiga elavtalet är det viktigt att betrakta flera aspekter som tillsammans sätter prägeln på ett gott elbolag. För dig som konsument är det avgörande att hitta en balans mellan pris, service och inte minst miljömässig hållbarhet. I denna genomgång tar vi ett djupgående grepp om Dalakraft, en aktör på den svenska elmarknaden som erbjuder konkurrenskraftiga villkor och ett engagemang för förnyelsebar energi. Med transparens och kundnytta i fokus, granskar vi hur väl företaget står sig i dagens elektrifierade och ständigt föränderliga samhälle.

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 5/5 4/5

Dalakraft elpriser & erbjudanden

Med en ständig puls på marknaden justerar Dalakraft sina elpriser för att reflektera både marknadens rörelser och deras engagemang för hållbar utveckling. Det är avgörande att kika närmare på deras prisstruktur vilken ofta uppskattas av kunder för dess konkurrenskraft och genomskinlighet.

Avgifter och bindningstider

Hos Dalakraft blir man välkomnad av en avtalsstruktur som är fri från komplicerade bindningstider och dolda avgifter. Med fokus på rättvisa och tydlighet, skapar de överkommliga villkor för alla typer av hushåll.

Rabatter & Erbjudanden

Dalakraft belönar sina kunder inte bara med stabila priser men också med lockande rabatter och erbjudanden. Dessa initiativ är designade för att ge mervärde och bidrar till att stärka kundlojaliteten.

 • Välkomstrabatt för nya kunder
 • Återkommande kampanjerbjudanden
 • Lojalitetsprogram med långsiktiga fördelar

Påslag

Påslaget hos Dalakraft är optimalt satt för att möjliggöra lönsamheten hos företaget samtidigt som det inte tynger kundens plånbok. Genom att hålla påslagen låga, säkerställer de att kunderna får ett bra värde för pengarna.

Förnyelsebar energi

Dalakraft föregår med gott exempel i den gröna omställningen av energisystemet, genom att satsa på 100% förnyelsebar energi. De deltar aktivt i arbetet med att minska klimatförändringar och främja en hållbar livsstil för sina kunder.

Avgifter Bindningstid Rabatter Påslag Förnyelsebar el
Inga dolda avgifter Ingen bindningstid Olika rabatter och lojalitetsprogram Lågt påslag 100% förnyelsebar energi

Snabbinfo om Dalakraft

Dalakraft är en elleverantör känd för att prioritera hållbarhet och lokala initiativ. Företaget erbjuder en rad tjänster som syftar till att göra elkonsumenters liv enklare samtidigt som de bidrar till en mer hållbar framtid. Med en profil som kombinerar modern teknik och miljöansvar, har Dalakraft blivit en aktör att räkna med på den svenska elmarknaden.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Dalakrafts egna kunder?

Att förstå vad befintliga kunder tycker om Dalakraft är avgörande för potentiella nya kundrelationer. Recensioner på plattformar som Reco, SKI och Trustpilot vittnar om en övervägande positiv upplevelse. Många nämner den utmärkta kundservicen och att företagets miljömässiga ansvarstagande reflekteras i deras arbete och kommunikation.

 • Reco: Över 500 recensioner med ett genomsnittsbetyg på 4.5 av 5
 • SKI (Svenskt Kvalitetsindex): Ständigt höga resultat inom kundnöjdhet
 • Trustpilot: Mer än 300 recensioner med ett snitt på 4 av 5 stjärnor

Timpriser hos Dalakraft

När det kommer till timpriser erbjuder Dalakraft en dynamisk prismodell som speglar de verkliga förhållandena på elmarknaden. Denna modell är särskilt attraktiv för den medvetna konsumenten som söker möjligheten att anpassa sin energiförbrukning efter när priserna är som mest fördelaktiga.

Tid på dygnet Timpris
Dygnets låglasttid Anpassat lågt pris
Normal last Standardpris
Höglasttid/Peak Högre pris

Fördelar & Nackdelar

Att utvärdera fördelar och nackdelar är central när man överväger Dalakraft som sin elleverantör. En av de största fördelarna som lyfts fram är bolagets insatser för att främja och tillhandahålla 100% förnybar energi. Vidare är transparensen i prissättningen och bristen på bindningstider mycket uppskattade aspekter bland konsumenterna. En nackdel som några användare nämner är avsaknaden av fysiska kontor, vilket kan påverka upplevelsen för de som föredrar personlig kontakt.

Fördelar Nackdelar
100% förnyelsebar energi Inga fysiska kundkontor
Olika rabatter och lojalitetsprogram Begränsat med tidsanpassade prisalternativ
Lågt påslag och inga dolda avgifter
Ingen bindningstid

Kundsupport

Dalakrafts kundsupport har ofta nämnts som en av företagets starka sidor. Med en fokus på personlig service och snabba responsider strävar de efter att alltid finnas till hands för sina kunder. Vare sig det handlar om frågor kring fakturor, flyttanmälan eller generell energirådgivning, så kan kunderna känna sig trygga med att få den hjälp de behöver.

Öppetider E-post Telefonnummer Adress
Måndag – Fredag: 08:00 – 17:00 kundtjanst@dalakraft.se 0243-688 75 Dalakraft AB, Box 484, 781 24 Borlänge

Sammanfattning

Sammanfattningsvis utmärker sig Dalakraft i energibranschen genom att erbjuda miljömässigt hållbara lösningar och kundvänliga tjänster. Med deras flexibla prissättning och förmånliga timpriser ger de sina kunder möjligheten att aktivt påverka sin elkostnad. Kundsupport uppskattas högt och är lättillgänglig med flera kontaktvägar och generösa öppettider. Efter genomgående analyser och jämförelser står det klart att Dalakraft är ett starkt alternativ för den som söker en pålitlig och miljömedveten elförsörjare.

Vanliga Frågor

 • Hur byter jag till Dalakraft?
  För att byta till Dalakraft, besök deras hemsida och fyll i formuläret för elavtal. Processen är enkel och Dalakraft sköter allt byråkratiskt.
 • Har Dalakraft någon bindningstid?
  Nej, Dalakraft erbjuder avtal utan bindningstid vilket innebär att du kan byta elleverantör när du önskar.
 • Vilken typ av elavtal erbjuder Dalakraft?
  Dalakraft erbjuder flera olika slags elavtal, inklusive fastprisavtal och rörligt pris baserat på timpriser.
 • Är Dalakrafts el 100% förnybar?
  Ja, Dalakraft erbjuder enbart el som producerats från 100% förnybara källor.
 • Vad händer om jag flyttar?
  Du kan enkelt flytta ditt elavtal med dig när du flyttar. Kontakta kundservice så hjälper de dig med processen.

Betygsätt
[Total: 0 Average: 0]