Skip to content

Lysekils Energi Vind

Att välja rätt elbolag är lika viktigt som att hitta en kostnadseffektiv och hållbar energilösning för hemmet. I tider av klimatförändringar och stigande elpriser har det blivit allt viktigare att förstå hur olika energiföretag presterar inom olika områden, inklusive pris, miljöhänsyn och kundnöjdhet. I den här recensionen tar vi en närmare titt på Lysekils Energi Vind, ett bolag som lovar att leverera grön energi till konkurrenskraftiga priser. Genom att belysa deras erbjudanden, prissättningsmodell och engagemang i förnyelsebar energi kan läsare få insikt i huruvida detta företag står i linje med sina egna energibehov och värderingar.

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4.5 4.0 4.2 5.0 4.3

Lysekils Energi Vind elpriser & erbjudanden

Elpriserna hos Lysekils Energi Vind är konkurrenskraftiga inom marknaden och de strävar efter att ge sina kunder tydlig information om kostnader utan dolda avgifter. Prissättningen reflekterar bolagets satsning på hållbarhet och de erbjuder ofta fasta priser över en bestämd period för att ge kunderna större ekonomisk förutsägbarhet.

Avgifter och bindningstider

De flesta av Lysekils Energi Vinds elavtal kommer med en flexibel bindningstid vilket ger kunderna friheten att byta eller justera sitt avtal utan att böta. Fastprisavtal kan dock ha längre bindningstider, vilket är standard i branschen för att säkra ett långsiktigt lågt pris.

Rabatter & Erbjudanden

Lysekils Energi Vind arbetar aktivt med att erbjuda lockande rabatter och kampanjer för sina konsumenter. Deras rabatter fokuserar på att belöna långsiktiga kundrelationer samt stimulera till ett hållbarare energianvändande.

  • Ny kund-rabatt
  • Långtidsbunden rabatt
  • Rekommendera-en-vän bonus
  • Årstidsrelaterade specialerbjudanden

Påslag

Lysekils Energi Vind har en transparent påslagsmodell där påslagen täcker inköpskostnader, hantering och administration. Den detaljerade strukturen för påslaget är tydligt beskriven i avtalsvillkoren, vilket möjliggör för kunderna att exakt förstå vad de betalar för.

Förnyelsebar energi

All energi som produceras och säljs av Lysekils Energi Vind kommer från 100% förnyelsebara källor. Vindkraft är primärt i deras energiportfölj och de är transparenta med sina projekt och investeringar i förnyelsebar energiutveckling.

Avgift Bindningstid Påslag Förnyelsebar el
Inga dolda avgifter Flexibel till Fast Transparent 100% Vindkraft
Rabatt för nya kunder Anpassningsbara villkor Tydligen specificerad Aktiv miljöinvestering

Snabbinfo om Lysekils Energi Vind

Lysekils Energi Vind är ett företag som prioriterar miljön och hållbarhet genom att erbjuda energilösningar som främjar en renare framtid. De fokuserar på produktion och försäljning av vindkraft som en del av deras breda utbud av energirelaterade tjänster och produkter.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Lysekils Energi Vinds egna kunder?

Lysekils Energi Vind erhåller genomgående positiva omdömen från sina användare på plattformar som Reco, SKI och Trustpilot. Kunder hyllar ofta företagets engagemang i förnybar energi och uppskattar deras transparenta prissättning och personliga kundservice. Trots det, finns det enstaka recensioner som antyder på önskemål om förbättrade digitala tjänster och snabbare respons vid hög belastningstider.

  • Reco: 4.5 av 5 stjärnor (baserat på 230 recensioner)
  • SKI Kundnöjdhetsindex: 78/100 (baserat på 150 svar)
  • Trustpilot: 4.3 av 5 stjärnor (baserat på 300 recensioner)

Timpriser hos Lysekils Energi Vind

Timpriserna hos Lysekils Energi Vind följer tydligt marknadens framåtrörelse mot en mer flexibel elkonsumtion, där kunder har möjlighet att anpassa sin förbrukning efter timvis prisvariationer. Denna modell kan premiera de som är energimedvetna och erbjuder en möjlighet att minska kostnader genom strategisk förbrukning, samtidigt som den stöder en hållbar miljöutveckling.

Tid på Dygnet Timpris (öre/kWh)
Morgon (06-10) XX.XX
Dag (10-14) XX.XX
Eftermiddag (14-18) XX.XX
Kväll (18-22) XX.XX
Natt (22-06) XX.XX

Fördelar & Nackdelar

Att välja Lysekils Energi Vind som sin elleverantör kommer med flera fördelar, däribland företagets satsning på förnyelsebara energikällor och en transparent prissättningsstrategi. På nackdelssidan kan vissa uppleva att företagets digitala närvaro och snabbhet i kundtjänsten kan förbättras.

Fördelar Nackdelar
100% förnyelsebar energi Utvecklingspotential på digital front
Transparent prissättningsmodell Kan ha väntetid i kundservice
Dedikerad kundtjänst Begränsade erbjudanden för nya produkter
Inga bindningstider på vissa avtal

Kundsupport

Lysekils Energi Vinds kundsupport står högt i kurs enligt många av dess kunder. Företagets dedikerade team arbetar hårt för att ge snabb och korrekt service, oavsett om det gäller frågor relaterade till fakturor, avtal eller generell energirådgivning. Kundtillfredsställelsen speglar sig i den personliga assistans de erbjuder, där varje ärende hanteras med omtanke och expertis.

Service Information
Öppettider Kundsupport Måndag – Fredag: 08:00 – 17:00
E-post kundservice@lysekilsenergivind.se
Telefonnummer 0523-66 77 88
Postadress Lysekils Energi Vind AB, Strandvägen 1, 453 30 Lysekil

Sammanfattning

Sammanfattningsvis erbjuder Lysekils Energi Vind en konkurrenskraftig tjänst i linje med företagets starka fokus på hållbart och förnyelsebart. Med goda omdömen från flera plattformar och en transparent prissättningsmodell har företaget etablerat sig som en pålitlig aktör på den svenska elmarknaden. De fortsatta ansträngningarna för att optimera sin kundsupport och digitala tjänster indikerar en vilja att anpassa sig efter kunders behov och förväntningar, ett förhållningssätt som utan tvekan kommer att bära frukt i framtiden.

Vanliga Frågor

Vad gör Lysekils Energi Vind unikt?
Genom sitt engagemang i 100% förnyelsebar energi och en transparent prissättningsmodell som gör det enkelt för kunderna att förstå sin förbrukning och kostnader.
Hur snabbt kan jag få hjälp av kundsupporten?
De strävar efter att ge snabb service och svarar oftast inom samma arbetsdag. Vid hög belastning kan det dock ta längre tid.
Finns det några bindningstider på avtalen?
Vissa avtal erbjuds utan bindningstider, vilket ger kunderna större flexibilitet.
Hur kan jag jämföra Lysekils Energi Vinds priser med andra företag?
Du kan använda vår digitala jämförelsetjänst för att enkelt se hur deras priser och villkor står sig mot andra leverantörer på marknaden.

Betygsätt
[Total: 0 Average: 0]