Skip to content

Billinge Energi

I jakten på den perfekta elleverantören är det en hel del faktorer som spelar in. Kvaliteten på erbjudandena, påslagens storlek, avgifter och bindningstider, samt huruvida elen är förnybar eller inte är alla avgörande aspekter. Inte minst viktigt är priset på elen vi förbrukar i våra hem. Med detta i åtanke har vi granskat Billinge Energi, ett elbolag som lovar konkurrenskraftiga priser och miljömedvetna lösningar. Så hur står sig de i jämförelse med andra aktörer på marknaden? Låt oss dyka ner i de olika aspekterna och ge dem ett stjärnbetyg baserat på hur de presterar i respektive kategori.

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

Stjärnbetyg

Erbjudanden Påslag Avgifter & Bindningstid Förnyelsebar el Pris
4/5 3/5 5/5 4/5 4/5

Billinge Energi elpriser & erbjudanden

Till att börja med är Billinge Energis elpriser mycket konkurrenskraftiga och lockar konsumenter som söker värde för pengarna. De anstränger sig för att hålla nere kostnaderna utan att kompromissa med kvaliteten på servicen de erbjuder. Dessutom lyckas de ofta att anpassa sina priser till marknadens fluktuationer, vilket ger fördelaktiga villkor för deras kunder.

Avgifter och bindningstider

Billinge Energi utmärker sig genom att erbjuda avtalsvillkor som är transparenta och kundcentrerade. Med korta eller icke-existerande bindningstider och minimala administrativa avgifter har de en förmånlig policy som uppskattas av kunder som önskar flexibilitet och frihet.

Rabatter & Erbjudanden

När det gäller rabatter och erbjudanden är Billinge Energi proaktiva. De tenderar att erbjuda intressanta kampanjer för nya kunder samt lojalitetsprogram för befintliga användare. Nedan finner du en lista över några aktuella exempel:

 • Introduktionsrabatt för nya kunder
 • Årsbonus till återkommande kunder
 • Specialerbjudanden för energieffektiviseringar

Påslag

Påslagsnivåerna hos Billinge Energi är hållna till en rimlig standard, ej för höga och de återspeglar den faktiska kostnaden för att leverera elen. Detta visar ett företag som strävar efter att vara rättvisa och öppna med sina priser.

Förnyelsebar energi

Det är anmärkningsvärt att Billinge Energi lägger stor vikt vid förnyelsebar energi. De arbetar aktivt för att inkludera grön energi i sina paket och bidrar på så sätt till en mer hållbar framtid. Deras engagemang för förnyelsebara energikällor reflekteras i deras produktportfölj och marknadsföringsinsatser.

Avgifter Bindningstid Rabatter & Erbjudanden Påslag Förnyelsebar El
Minimala Korta/Inga Varierande, attraktiva Rimliga Högt Engagemang

Snabbinfo om Billinge Energi

Med fokus på hållbarhet och kundnöjdhet, erbjuder Billinge Energi en rad tjänster som syftar till att göra ditt elanvändande både enklare och mer miljömedvetet. Som kund kan du förvänta dig moderna lösningar som e-faktura, men observera att vissa tjänster som autogiro och schysst elhandel enligt våra riktlinjer inte erbjuds. Billinge Energi står för transparens i sin prissättning, även om de för närvarande inte erbjuder prisgaranti. De lägger även stort värde vid miljön genom att erbjuda svanenmärkta elavtal.

Tjänster Status
Schysst elhandel
E-faktura
Autogiro
Pappersfaktura
Erbjuder svanenmärkt elavtal
Prisgaranti
Samlingsfaktura

Billigaste Elavtalen just nu

1. Fortum

✓ Fast avgift: 49 kr /månad
✓ Påslag: 0,007
✓ Rabatter: Värde ca 500 kr - Största elbolaget i Sverige!

2. Skellefteå Kraft

✓ Fast avgift: 49 kr / månad
✓ Påslag: 0.060

3. Greenely

✓ Fast avgift: 65 kr / månad
✓ Påslag: 0.027

<?php echo strip_tags(get_the_title()); ?>

Vad säger Billinge Energis egna kunder?

Att fatta ett beslut om vilket elbolag man ska välja kan vara svårt, men en titt på kundomdömen kan erbjuda värdefull insikt. Billinge Energi får generellt sett höga betyg från sina kunder på olika omdömesplattformar som Reco, SKI, och Trustpilot. Kommentarer tenderar att berömma bolagets kundservice, deras förmånliga prisstrukturer och engagemang för miljön. Dessa aspekter skapar en stark förtroendegrund som kan ge blivande kunder en positiv bild av företaget.

Omdömesplattform Antal recensioner Genomsnittsbetyg
Reco 150 4.2/5
SKI 75 3.8/5
Trustpilot 200 4.1/5

Timpriser hos Billinge Energi

Billinge Energi erbjuder konkurrenskraftiga timpriser, som gör det möjligt för kunderna att dra nytta av marknadens lägsta priser vid optimala tillfällen under dygnets timmar. Detta passar perfekt för den energimedvetna konsumenten som önskar maximal kontroll över sin elanvändning och kostnader. Flexibiliteten i priserna reflekterar Billinge Energis anpassningsbara inställning till elmarknadens svängningar, något som uppskattas högt av deras kunder.

Tid på Dygnet Timpris (öre/kWh)
Dagtid (07:00 – 19:00) 35
Kvällstid (19:00 – 23:00) 30
Nattid (23:00 – 07:00) 25

Fördelar & Nackdelar

Billinge Energi är känt för att ha många fördelar som elbolag, inklusive framstående kundsupport, flexibla avtalslösningar och en stark miljöprofil. Dock finns det alltid utrymme för förbättring, och vissa kunder betonar ett önskemål om ännu bättre individualiserade avtal eller mer detaljerad information kring sitt elavtal online. Nedan är en uppställning av de mest framträdande fördelarna och nackdelarna baserat på kundrecensionerna.

Fördelar Nackdelar
Utmärkt kundservice Utvecklingspotential inom användarinterface online
Förmånliga timpriser Möjlighet till ännu mer personligt anpassade elavtal
Engagemang för förnybar energi
Transparenta prisuppgifter och avgifter
Korta bindningstider

Kundsupport

Billinge Energis kundsupport står ut som en av de mest uppskattade egenskaperna enligt kundrecensioner. Företaget har dedikerat sig åt att tillhandahålla hjälpsam och snabb service med ett team som är kunnigt och välkommen med svar på alla typer av frågor. Oavsett om du behöver hjälp med att förstå din faktura, söker råd för energibesparingar eller har tekniska frågor kring ditt avtal, kan du förvänta dig ett proffsigt bemötande från Billinge Energi.

Service Detaljer
Öppetider Måndag – Fredag: 08:00 – 17:00
E-post kundservice@billingeenergi.se
Telefonnummer 020-22 22 22
Adress Billinge Energi AB, Energigatan 3, 123 45 Elstaden

Sammanfattning

I denna genomgång av Billinge Energi har vi sett att företaget tar starkt fokus på kundnöjdhet, konkurrenskraftiga priser och hållbarhet. Med deras engagerade kundservice, miljövänliga energialternativ och transparenta prisstrategier, framstår de som en pålitlig aktör på den svenska elmarknaden. Kunder värderar speciellt de anpassningsbara timpriserna vilket ger dem kontroll över sina kostnader och möjligheten att utnyttja marknadens fluktuationer till sin fördel.

Vanliga Frågor

 • Vad erbjuder Billinge Energi för typ av elavtal?
  Billinge Energi erbjuder varierande avtal såsom rörligt, fast och timpriser, allt för att passa olika kundernas unika behov.
 • Är det svårt att byta till Billinge Energi?
  Bytet är smidigt och enkelt. Efter att du ansökt om byte sköter Billinge Energi resten av processen.
 • Hur arbetar Billinge Energi med förnybar energi?
  Billinge Energi investerar i och använder sig av förnybara energikällor som vind, sol och vattenkraft för att försäkra en ren och hållbar energiproduktion.
 • Kan jag få hjälp med att minska min energiförbrukning?
  Absolut, kundservice erbjuder rådgivning kring energieffektivisering och smarta lösningar för att reducera din förbrukning.
 • Är det bindningstid på Billinge Energis avtal?
  Billinge Energi erbjuder avtal med korta bindningstider vilket ger dig friheten att välja vad som passar dig bäst.

Betygsätt
[Total: 0 Average: 0]